DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Păpușă de zdrență cu ochii inserați
De mult îmi doream să mă fac - da, da, doar eu, o păpușă de dimensiunea unui nou-născut. Fata s-a dovedit a fi moale, nepoții se joacă de bună voie cu ea, iar pentru mine își amintește o nepoată în absența ei.

model


Măriți modelul la o distanță de 18 cm între urechi, dimensiunea păpușii va fi de 45 cm. Este ușor să coaseți haine detașabile pe el, nu va fi dificil pentru copii să le dezbrace și să le îmbrace.

Tăiați toate detaliile pe material


Deschideți toate detaliile de pe țesătură cu alocații pentru cusături, puteți face din ea imediat un costum de baie. Dar nu poți deranja, ci tăiați toate detaliile dintr-o singură bucată de țesătură. Am cusut din lână de lapte. Deși lenjeria sau bumbacul gros este, de asemenea, o potrivire bună.

Coaseți și răsuciți părțile


Coaseți și răsuciți părțile.

Umpleți hofofibra în interior


Completați cu holofiber sau iernier sintetic, nu neapărat brațele și picioarele strânse, dar capul și corpul sunt de preferință mai dense.

detaliile capului nu alunecau


Pentru a împiedica detaliile capului să alunece la cusături, fixați-le cu ace de siguranță și ghidați direct pe ele.

Întoarce-ți capul


Întoarceți-vă capul și umpleți-l bine cu umplutură.

Etichetați-le cu ace.


Trageți firul la nivelul liniei ochilor, astfel încât să nu se orfească pe față. Marcați-le locațiile cu ace, la fel ca nasul și buzele. Faceți tăieturi speciale sub ochi.

Deșurubați banda


Pentru pleoape, tăiați fâșii de țesătură de-a lungul conturului ochiului și o lățime de 1,5 cm și lipiți-le cu partea din față a țesăturii în lateralul spațiilor.

Lipiți ușor ochii


Întoarceți fâșia de țesătură înapoi, închideți-o și coaseți pe spate. Dacă utilizați nu un lână, ci o altă țesătură, atunci puneți o placă de umplutură în interiorul benzii pentru volumul pleoapelor.

Lipiți ușor ochii


Lipiți ușor ochii în fante, împingeți-i astfel încât pleoapele să fie înroșite cu fața și să le puteți apuca cu un ac și ață cu o cusătură ascunsă.

faceți o incizie cruciformă


În partea de jos a capului, faceți o incizie în formă de cruce pentru gât, astfel încât locul de cusut torsul cu capul să fie îngrijit.

Pregătiți tamponul de umplere


Pregătiți un iernar sintetic și o mulinetă goală, dacă nu este acolo, puteți pur și simplu să rolați cartonul într-un tub sau chiar într-o foaie de ziar.

Înfășurați tamburul


Înfășurați bine bobina cu umplutură și ață.

Foarfece adâncitură


Introduceți într-un corp bine împachetat și înfășurați cu fir, apucând țesătura corpului, apoi mergeți ușor cu lipici pentru fiabilitate.

articulațiile brațelor și picioarelor sunt cusute


Faceți o adâncitură prin orificiul în formă de cruce pentru tubul cu foarfeca și așezați capul pe el. Lipiți cu lipici și coaseți cu fire într-o cusătură oarbă. Un astfel de cap se potrivește strâns pe gât.

articulațiile brațelor și picioarelor sunt cusute


Aici puteți vedea cum sunt cusute articulațiile brațelor și picioarelor, pentru caile de ponei gratuite ale țesăturii, puteți folosi orice cusătură, veți purta în continuare o păpușă. Și astfel de brațe și picioare mișcătoare oferă mult loc pentru joc.

articulațiile brațelor și picioarelor sunt cusute


Acum, ea a fost deja asamblată, în principiu, în această etapă, ea poate fi pusă și va fi gata.

păpușă asamblată


Da, cumpără cel mai ieftin ciliu și taie unul pe jumătate. Lipiți fiecare jumătate pe pleoape - fata noastră s-a schimbat imediat.

fă-o perucă


Acum îi vom face o perucă, păr care poate fi pieptănat și coafat. Pentru a face acest lucru, croșetați o pălărie cu coloane de croșetat.

croșetează o pălărie


Vedere laterală.

croșetează o pălărie


Vedere din față.

părul păpușii


Tăiați firele pe lungimea de care aveți nevoie. Împărțiți fiecare în trei componente dacă este un fir gros. Apoi, folosind cârligul, înșurubând marginea tricotată, agățăm firele peste tot capacul, pliate anterior pe jumătate începând din rândul de jos. Prindem firele pentru fiecare coloană și ajungem la coroană. Aici puteți atârna mai des între rânduri.

Păpușă de zdrență


Părul s-a dovedit luxuriant, puteți înțepătura, bretonul, tunsoarea sau alte coafuri. Retrăiește crizalida cu fard de pulbere.

Îmbrăcați-vă în ton cu pantalonii


O să-i dau tricoturi elastice cu dantelă.

Îmbrăcați-vă în ton cu pantalonii


Oden.

Îmbrăcați-vă în ton cu pantalonii


Rochie pentru a se potrivi cu pantalonii.

Îmbrăcați-vă în ton cu pantalonii


Nu uitați de închiderea Velcro pe spate.

Păpușă de zdrență


Îmbrăcați-vă comoara.

Păpușă de zdrență


Sau puneți perne moi.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat