DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Păpușă - indiană
Nepoata mea de cinci ani a urmărit un desen animat despre indieni și îi plăcea foarte mult eroul. Am decis să o fac un cadou și a cusut o păpușă indiană. Era încântată. Acum aceasta este păpușa ei preferată.

transferați modelele pe țesătură


Este cusut cu ușurință. Pentru a face acest lucru, transferați modelele pe țesătură, crescându-le la dimensiunea dorită. Am făcut din lână, dar o păpușă mică arată ca un copil al unui om de zăpadă, foarte neobișnuit. Prin urmare, vă recomand să faceți o păpușă din lenjerie sau bumbac.

Coaseți detaliile și răsuciți


Coaseți părțile și răsuciți-le. În primul rând, coase capul în față, cele trei părți din spate ale capului, și apoi totul. Faceți mici tăieturi în brațe și picioare pentru umplutură, care vor fi cusute după umplere. În portbagaj, lăsați partea de sus nu cusută.

Torsul strâns


Umpleți bine capul indianului în gaura din stânga mai jos. Părțile rămase nu trebuie să fie umplute dens dacă coaseți din lână. Materialul își păstrează bine forma și cu o cantitate mică de holofibră.

modelează degetele pe mânere


Cu ajutorul degetelor, formați degetele pe brațe și picioare. Dar chiar dacă nu știi cum să faci asta, băiatul nu va deveni mai rău din aceasta. Multe meșteșugari nu fac greutăți, iar păpușa nu pierde deloc din asta.

Coaseți brațele și picioarele


Coaseți-vă brațele și picioarele la tors și începeți să vă modelați capul.

Faceți nas și gură


Pentru comoditate, lipiți doi ace de siguranță pe cusăturile laterale exact la mijloc. Puteți trage un fir de-a lungul lor pentru a determina locurile pentru cusut pe ochii cu nasturi. Brodează cilia mai întâi, apoi coase ochii. Faceți nas și gură.

vedere laterală


Aceasta este o vedere laterală, trebuie să coase urechile pe locurile știfturilor.

începe modelarea urechii


Acum este momentul să începeți să conturați urechile. Tăiați un diametru mic 2 cercuri.

începe modelarea urechii


Strângeți un fir într-un cerc și strângeți-l. Fixați urechile formate pe locurile știfturilor.

începe modelarea urechii


Acesta este genul de băiat pe care ar trebui să-l obții.

coase capul la corp


Ia torsul și

coase capul la corp


coase la cap. Poate fi plantat pe un tub pentru a-l ține strâns. Dar nepoata mea îi place foarte mult faptul că atârnă și dă din cap ușor. Și dacă va ieși vreodată, atunci coaserea nu va fi dificilă.

coase părul


Acum cusem firele de păr, aș spune, doar o grămadă. Acest lucru se face astfel: înfășurăm câteva fire pe trei degete, scoatem, strângem în mijloc și coasem coroana. Apoi îl îndreptăm în direcții diferite, îl puteți tăia.

coase părul


Vopsim obrajii cu pulbere sau creion colorat, după ce am făcut polen dintr-o tijă de grafit.

polen de grafit


În general, băiatul este gata,

baiatul este gata


dar facem un indian! Nu îi este bine să joace jucării!

face un indian


Dintr-un fir multicolor de iarbă tip, tricotăm o pânză de lână.

face un indian


Rupeți firele și coaseți. Pansamentul este gata.

face un indian


O îmbrăcăm pe o păpușă, îi dăm o suliță și o amuletă la gât. Amuleta este făcută astfel: punem o monedă de fericire pe un fir, agățăm fire colorate și o tăiem uniform. Lancea este formată dintr-un stâlp (băț de grătar) și o grămadă de fire de aceeași culoare. Acum învelim firele pe două degete, înfășurăm capătul mănunchiului cu fir și îl lipim. Lipim și axul cu lipici și îl împingem în interiorul capătului plăgii.

face un indian


Acesta este indianul nostru în vacanță.

Păpușă indian


Și a venit de la vânătoare și este înconjurat de trofee. Pentru a face un astfel de indian nu pentru mult timp, jucăria este plăcută la atingere, brațele și picioarele sunt moi, devin în orice poziție. Nepoata mea îi place să se joace și să alerge, urlând. Dă bucurie și copilului tău!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat