DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Pomul de Crăciun fericit
Îndrăgostiții de Anul Nou și Crăciunul tuturor se apropie, iar pentru a crește starea de spirit de Anul Nou, vă sugerez să creați un brad amuzant de Crăciun care să poată decora interiorul casei dvs. sau să devină un cadou frumos pentru prieteni și rude. La urma urmei, acestea sunt cele mai așteptate vacanțe, care sunt pregătite în avans. Și acest meșteșug va crea cu siguranță o dispoziție veselă, festivă. Înainte de a merge la fabricarea sa, achiziționăm materialele și instrumentele necesare.

Pentru această producție a unui brad de Crăciun neobișnuit, avem nevoie de:
  • lână pentru pâlnie de diferite culori - verde, alb, roșu, puțin negru pentru pâlpâirea pomilor de Crăciun și pentru confecționarea decorațiunilor pomilor de Crăciun;
  • ace de tip felting 38, No. 40;
  • sentipon.


vom avea nevoie


Așadar, să începem să ne simțim din blana unui brad de Crăciun vesel. Pentru început, vom face un con dintr-un centipon și îl vom arunca cu un ac nr. 38 pentru a-l face suficient de dens.

hai sa incepem sa facem din lana


Apoi învelim acest con cu lână verde. Începem înfășurarea de sus. Încercăm să înfășurăm conul astfel încât să nu existe fisuri, iar centiponul alb să nu strălucească.

înveliți cu lână verde

înveliți cu lână verde


Acum vom începe să rostogolim acul numărul 38. Pe măsură ce compactăm, schimbăm acul la numărul 40. Vom obține un con verde de lână dens. Apoi formăm partea superioară din lână verde, ca în fotografia de mai jos.

formăm din lână verde


Continuăm cu acul numărul 40 pentru a înfășura vârful în sine, astfel încât să devină dens. Adăugați lână treptat, după cum este necesar. Se dovedește un vârf ușor alungit la bradul de Crăciun. Apoi punem o pălărie pe pomul nostru de Crăciun, înfășurăm puțină lână roșie pe partea de sus și o rulăm din nou.

face o pălărie

face o pălărie


Decorăm capacul cu o margine albă de-a lungul marginii, adică o bandă albă trece între partea verde a pomului de Crăciun și capacul roșu așa cum se arată în fotografie.

Decorăm pălăria cu o margine albă


Detalii bune privind dumpingul. Obținem un astfel de brad de Crăciun.

Decorăm pălăria cu o margine albă


După ce a făcut pomul de Crăciun, pune-l deoparte și continuă la fabricarea de încălțăminte - cizme din pâslă. Pentru a face acest lucru, formăm singuri cizmele din lână roșie.

începe să faci pantofi


Acum le aruncăm bine.

începe să faci pantofi


Apoi lucrăm cu lână verde. Facem din ea două pixuri. Formăm mănuși din lână roșie. Apoi am îmbrăcat mănuși din tricot. Toate părțile sunt bine aruncate pentru a fi dense.

vareshki


Marcăm pe conul verde unde va fi chipul bradului nostru de Crăciun și cu ajutorul acului nr. 38 scoatem un loc pentru ochi și gură. Acum, cu părul alb, facem ochii cu un ac nr. 38, cu părul negru facem o gură și sprâncene.

Fața pomului de Crăciun


Acum conectăm toate detaliile. În primul rând, atașăm cizme de pâslă la bradul de Crăciun, la început doar cu un ac vertical nr. 38, toate rulăm bine. Apoi facem marginea părului alb și rulăm de asemenea numărul acului 38.

pantof

pantof


Atașăm stilouri la bradul de Crăciun.

Merry Lochka


Acum pomul de Crăciun vesel este complet gata. Dacă doriți, puteți încă să vă îndoiți cu un ac chiar și la nivelul coatelor. Decorați bradul de Crăciun cu jucării. Decorarea unui brad de Crăciun depinde de imaginația ta, am venit să o completez cu jucării, ca în fotografie, și o poți face pe gustul tău.

Merry Lochka


Aceasta este totul. Copac de Crăciun fericit cu jucării de Anul Nou - gata!

Fericit Lochka
Comentarii (1)
  1. Natalia Ogarkova
    #1 Natalia Ogarkova vizitatori 21 august 2017 21:18
    0
    Vă mulțumim pentru un mod atât de simplu și convenabil de a crea o atmosferă pentru vacanța de Anul Nou. idee grozavă !!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat