DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Arbore de Crăciun din sticlă de plastic
Pomul de Crăciun realizat din sticlă de plastic


Credeți că este nerealist să faceți un brad de Crăciun fă-la-voi însuși dintr-o sticlă obișnuită de plastic? Și nu! Și acum vă vom demonstra. Apropo, un astfel de copac de Anul Nou arată destul de decent și foarte drăguț! Un brad de Crăciun din plastic poate fi pus oriunde: cel puțin pe geamul bucătăriei, cel puțin pe noptiera de lângă televizor și cel puțin pe raftul copiilor de lângă jucării și cărți. Deci, până la urmă ?!

Materiale și instrumente pentru speculă.

Materiale și instrumente


Pentru a face un brad frumos de Crăciun, avem nevoie de:
• o sticlă obișnuită de plastic pentru 2 litri de verde;
• foaia de album A4;
• bandă conductă (bandă adezivă);
• foarfece.

De acord, foarte fericit că absolut niciun lipici! Cum se face un brad de Crăciun dintr-o sticlă de plastic. Chiar și elevul școlii elementare va face față sarcinii și nu va fi dificil pentru un adult să facă un brad de Crăciun din plastic!
1. Tăiați gâtul sticlei, astfel încât să obțineți un suport sub copac.

taie gâtul sticlei


2. Din foaia de album trebuie să răsuciți trunchiul pentru copac sub formă de con. Diametrul tubului va corespunde diametrului gâtului sticlei. Introduceți receptorul în suport.

Introduceți receptorul în suport


3. Acum tăiați aceste plăci în cantitate de nouă bucăți. Caracteristici ale acestor semifabricate: 3 buc. realizați o formă dreptunghiulară care măsoară 8 cm cu 7 cm; următorul 3 bucăți - 8 cm cu 5,5 cm; ultimele 3 plăci sunt de 6 cm cu 4 cm. Nu este necesară menținerea dimensiunilor în număr, dar trebuie respectate proporțiile semifabricatelor: bucăți mari, medii și mici.

bucăți mari


4. Fiecare placă trebuie incizată în acest fel: înainte de a atinge marginea unei piese dreptunghiulare (aproximativ 0,7 cm), tăiem benzi de 3-4 mm lățime. Va fi ramuri de conifere pentru pomul nostru de Crăciun.

deci tăiat

taie bucăți de sticlă


5. Pentru a face ramurile să fie luxuriante, trebuie să le răsuciți ușor: luați cuțitul cu partea contondentă în sus și întindeți-l de-a lungul benzii, apăsând ferm lama spre panglici. Nu este nevoie să rotiți toate fâșiile simultan, este dificil și ineficient. Luați 4-5 panglici.

tăiați benzi în lățime

ace


6. Acum trebuie să atașați ace la portbagajul de hârtie. Pentru a face acest lucru, înfășurați-l cu plăci, pornind de la bază. Folosind banda, remediem fiecare nivel de ace. În același mod ne deplasăm în vârf.

ramurile erau luxuriante

ramurile erau luxuriante

atașați ace la portbagajul de hârtie


7. Ultimul nivel este atașat, deci este timpul să puneți în vârf arborele în ordine. Răsuciți o placă mică de ace, astfel încât să poată fi introdusă în partea superioară a portbagajului.

atașați ace la portbagajul de hârtie

Pomul de Crăciun realizat din sticlă de plastic


Asta e tot, bradul verde de Crăciun din sticla de plastic este gata! La Anul Nou!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat