DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Frumos cadou ambalaj
înveliș cadou


De Anul Nou, toți își dau unii pe alții mici cadouri. Dar suvenirurile nu sunt întotdeauna vândute în pachete. Prin urmare, tu însuți puteți face o cutie frumoasă și neobișnuită, alegând dimensiunea potrivită. pentru speculă rămășițele tapetului vor funcționa: o astfel de cutie se va dovedi foarte elegantă. De asemenea, veți avea nevoie de foarfece, un creion, lipici, hârtie groasă pentru confecționarea unui stencil, 1 metru de împletitură frumoasă. În primul rând, determinați dimensiunea ambarcațiunii și faceți un stencil. Pentru a face acest lucru, luați o bucată de hârtie groasă și pliați-o în jumătate. Desenați o linie orizontală în partea inferioară a foii, jumătate din lățimea cutiei propuse (baza ambarcațiunii), măsurați înălțimea ambarcațiunii și trasați o linie dreaptă oblică din punctul de sus la marcajul de pe linia orizontală.

o bucată de hârtie

slash


Desenați o linie ondulată sub formă de ramuri de molid din exteriorul tăierii de sus în jos (sau creați-vă propriul model simplu). Atenție la partea inferioară a piesei: astfel încât marginile ambarcațiunii să nu se ridice atunci când sunt asamblate, ar trebui să existe un unghi de 45 ° între model și linia orizontală.

imagine

tăiați piesa de prelucrat


Tăiați stencilul și desfaceți.

extindeți stencilul


Selectați hârtie artizanală. Lungimea și lățimea foii trebuie să fie mai mare decât înălțimea dublă a ambarcațiunii, la care trebuie să adăugați centimetri egali cu lățimea bazei cutiei. De exemplu, dacă stencilul are o înălțime de 14 cm și baza acestuia este de 10 cm, trebuie să luați o foaie de hârtie cu laturile mai mari de 38 cm (14 + 14 + 10).

Selectați Hârtie DIY

tăiați piesa de prelucrat


Întoarceți hârtia în partea greșită. Puneți stencilul și cercuriți cu un creion. Cu cât sunt mai puțin vizibile urmele creionului, cu atât munca va fi mai precisă.

Selectați Hârtie DIY


În partea de jos a formei încercuite, desenați un pătrat cu laturile egale cu baza acestuia.

Selectați Hârtie DIY


Atașați un stencil la celelalte trei laturi ale pătratului și încercați-l.

colectați ambalarea cadourilor


Se taie ușor.

colectați ambalarea cadourilor


Desenați linii auxiliare din vârfurile copacilor spre colțurile pătratului.

colectați ambalarea cadourilor


Întoarceți golul în partea din față și îndoiți marginile cretate de-a lungul liniilor marcate în sus.

colectați ambalarea cadourilor


Întoarceți din nou piesa de prelucrat și lipiciți pătratul tăiat din carton în centru, consolidând astfel partea inferioară.

colectați ambalarea cadourilor

colectați ambalarea cadourilor


Ridicați toate cele patru laturi ale ambarcațiunii, făcând pliuri de-a lungul marginii pătratului.

colectați ambalarea cadourilor


Lipiți cele trei părți ale ambarcațiunii, răspândind lipici pe marginile cretate până la pliuri. O parte a ambarcațiunii trebuie să rămână lipită astfel încât să poată servi drept ușă pentru cutie.

colectați ambalarea cadourilor

panglică de cravată


Tăiați banda în două părți. Faceți două mici găuri în vârful piramidei, filați o panglică și legați-o într-un nod, lăsând o coadă mică. Lipiți a doua împletitură în partea de sus a ușii cu balamale și ascundeți capătul ei sub o bucată de carton decupată sub formă de triunghi și lipit de împletitură. Lasa lipiciul sa se usuce bine.

panglică de cravată


Puneți orice suvenir în interior, ridicați ușa și legați panglicii, făcând un arc mare.

panglică de cravată


Dacă aveți un fundal de culoare diferită, puteți crea o cutie cu o culoare diferită.

Ambalare cadouri DIY

înveliș cadou


Iată atât de frumoase și necomplicate ambalaje pentru suveniruri pe care le puteți face singuri.

înveliș cadou
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat