DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Arta cu coarde - tablouri cu unghii și fire
Arta cu coarde - O direcție foarte interesantă în creativitate, care devine din nou populară. Cu ajutorul garoafelor decorative, a unui ciocan și a firelor, puteți crea modele incredibil de frumoase, inscripții, desene și chiar tablouri. Totul depinde de ce culori vei folosi în lucrarea ta. Imaginile monocrom arată o combinație frumoasă, standard și plictisitoare de două culori - de exemplu, siluete negre pe un fundal alb și puteți crea compoziții luminoase folosind fire de mai multe culori. Astfel de tablouri vor deveni un decor original al oricărui interior: în bucătărie, desenele cu teme gastronomice (feluri de mâncare, produse, bucătar) sunt binevenite, pe hol puteți face inscripția „Bine ați venit” pe unul dintre pereți sau puteți agăța o imagine cu pantofi mari, personajele de desene animate vor fi potrivite în pepinieră (pentru fiu - mașini, pentru fiică - Kitty), în dormitor este mai bine să așezați un panou cu imagini simbolice (două porumbei, inimă, tot felul de flori, cupluri îndrăgostiți). Astăzi veți învăța cum să faceți o imagine în alb și negru cu o imagine a siluetelor unui bărbat și a unei femei.

Pentru munca de care aveți nevoie:
- o placă de lemn (se poate folosi orice bucată de tablă cu forma dorită);
- fir de capron alb-negru (mici manete) sau fir pentru broderie;
- cuișoare decorative (aproximativ 220 bucăți);
- un ciocan (plus un plumb și clește);
- un simplu creion și riglă;
- Stencil de imagine (desen de pe Internet).

Pentru munca de care ai nevoie


Pasul 1. Decideți culoarea bazei. Dacă sunteți mulțumit de tonul natural al lemnului, atunci placa poate fi lăsată incoloră. Dacă interiorul necesită o anumită culoare, atunci merită să pictați baza în nuanța dorită și lacuirea pentru o textură mai mare.
Pasul 2. Desenați o imagine în creion. Dacă atrageți bine, atunci acest lucru nu va fi problematic. Dar pentru cei care nu sunt buni la artă, trebuie să pregătiți în prealabil un stencil (o ilustrație frumoasă de pe Internet, imprimată pe o imprimantă). În fotografie este o siluetă a unei femei și a unui bărbat.
Apoi, folosind o riglă și un creion, desenați marginile imaginii. Adică faceți un cadru în jurul perimetrului.

Creionează imaginea.


Pasul 3. La o distanță de aproximativ 1 cm de-a lungul conturului imaginii și la marginile cadrului, trageți puncte în care în pasul următor, va trebui să ciocniți în cuie. Pentru a vă facilita munca, este recomandat să faceți găuri pentru știfturi cu un cârlig.

unghiile de ciocan


Pasul 4. Este necesar să conduceți unghiile în toate găurile treptat. Pentru a vă face convenabil, puteți să le țineți cu un clește. Încercați să conduceți fiecare cuie la aceeași adâncime. După ce terminați acest pas, verificați dacă vreunul dintre ei este strâmb. Îndreptați cuișoarele oblice, altfel vor arăta urât în ​​imagine.

conduceți în toate unghiile treptat


Pasul 5. Legați un fir alb de cuișorul cel mai exterior. În această etapă, trebuie să creați fundalul imaginii. Începeți să agațați firul sub capetele unghiilor - mai întâi țeseți opusul, apoi introduceți firul prin mai multe cuie la rând. Asigurați-vă că nu au rămas pălării la locul de muncă. La sfârșit, faceți o margine în jurul perimetrului lucrării (cadru), pentru aceasta, treceți firul cu un șarpe prin toate rândurile de cuie.

legați un fir alb


Pasul 6. Acum firul negru este inclus în lucrare. Ea va împleti imaginea interioară (siluete).Legați-l cu un nod dublu de ultima garoafă (tivul rochiei din fotografie) și începeți să împletiți pălăriile într-o manieră haotică. Cu cât umpleți mai mult spațiul, cu atât desenele vor fi mai pline. Dar nu este nevoie să exagerați, altfel firele se vor contopi pur și simplu. Nu uitați să săriți firul în jurul perimetrului imaginii.

firul negru se aprinde


Pasul 7. Evaluați frumusețea muncii dvs. și așezați-o într-un loc proeminent. Permiteți-vă imaginii să nu vă mulțumească numai dvs., ci și toți cei dragi, precum și invitați.

Apreciați frumusețea muncii voastre

Imagine de artă cu coarde de unghii și ață
Comentarii (2)
 1. Tatiana
  #1 Tatiana vizitatori 12 decembrie 2014 16:31
  3
  Interesant, original, încearcă să o faci! Mulțumesc autorului !!!
 2. Anatoly oaspete
  #2 Anatoly oaspete vizitatori 3 februarie 2018 14:24 p.m.
  1
  totul este în regulă, dar umiditatea din oraș este de 90 la sută. Asta înseamnă că unghiile vor rugini într-o lună și poza este aruncată ???

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat