DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Vreau să vă atrag atenția la fabricarea unei păpuși pentru dormit. Realizarea este foarte ușoară, puteți prelua în siguranță munca pentru cei care nu au făcut încă o jucărie moale. Principalul lucru în această problemă este să alegeți materialul potrivit, și anume - lână. Materialul va merge pe ea un pic, un segment 30/100 este suficient. În acest caz, păpușa ta va fi puțin mai mică decât nou-născutul - 38 cm.

model


Măriți modelul la dimensiuni, astfel încât capul de la ureche la ureche să fie de 16 cm, apoi păpușa pentru bebeluș va deveni 38.

Măriți modelul la dimensiune.


Atașați modelul pe țesătură, fixați-le cu ace și tăiați-o cu ajutorul unei cusături. Nu veți putea circula cu un creion. Din moment ce țesătura din lână este moale, liberă și cu vile. Asigurați-vă că țineți cont de direcția firului împărțit în timpul tăierii, astfel încât, în viitor, să nu se deformeze părțile corpului copilului nostru.

Atașați modelul la țesătură.


Începeți croitoria cu torsul și capul. În cap, mai întâi coase toate tăieturile, apoi coase de-a lungul conturului, lăsând o mică gaură în coroană pentru umplerea cu holofiber. Pentru note, nu vă temeți să folosiți ace de siguranță, este foarte convenabil, puteți să le scriptați. Mai întâi, coaseți spatele în partea cea mai puțin rotunjită, apoi coaseți cu ace în față și, de asemenea, coaseți.

Începeți să coaseți cu torsul și capul.


Procedați la fel cu părțile tăiate ale brațelor și picioarelor. Înainte de a ieși, faceți crestături de-a lungul contururilor tuturor părților, acest lucru este important.

face crestături de-a lungul contururilor


Aflați toate detaliile, pentru aceasta, faceți tăieturi în brațe și picioare din presupusul interior. Când le umpleți cu holofiber sau iernier sintetic, coaseți-le cu atenție, acestea nu vor fi vizibile în produsul finit.

umpleți-le cu holofibră


Brațele și picioarele se formează după model. Unde este punctul - strângeți-l cu un nod. Unde este plierea, trageți firul la ton. Degetele sunt făcute în același mod, strânse prin piesă.

marchează-ți fața cu ace


Formați urechile cu o cusătură obișnuită într-un cerc înainte cu un ac. Apoi marcați-vă fața cu ace. Din moment ce aceasta este o păpușă adormită, atunci nu are nevoie să coase ochii, ci doar să lipiți cilia. Pot fi cumpărate gata sau făcute dintr-o panglică din satin îngust. Pentru a face acest lucru, tăiați 6 cm de bandă pentru două gene, apoi tăiați partea sigilată a benzii pe o parte și îndepărtați fibrele de mătase aproape până la capăt. Lăsați 1 mm pentru dimensionare. Brodează gura, modelează nasul cu ajutorul unui strângător. Pulverizați nasul și obrajii cu pulbere roz și coaseți părul pe coroană cu un mănunchi mic. Le am de la Kanekalon, dar puteți face cu orice fir care să se potrivească cu genele. Apoi, scurți-le peste tot în cap și lipiți-l pe un cerc cu gel de cristal de moment.

fata de papusa


introduceți un tub de carton


În gât, introduceți un tub de carton, acoperit cu captuseală de poliester și fixat cu fire. Înfășurați bine țesătura superioară a gâtului în jurul conductei, astfel încât fixarea să fie strânsă.

coase capul păpușii


Faceți o incizie în formă de cruce în partea de jos a capului, lăsând o cusătură în față pentru bărbie. Introduceți capul, făcând anterior o adâncitură spre interior cu foarfeca. Coaseți într-o cusătură oarbă. Un astfel de cap nu va cădea niciodată.

Coaseți pe mâini


Coaseți pe mâini.

picioarele alungite de-a lungul corpului


Atașați picioarele de corp înainte de a coase. Ofer trei opțiuni. Bobblehead stă.

Bobblehead stă


Bobblehead se află, picioarele alungite de-a lungul torsului.

Păpușă minciună


Un picior este mai înalt decât celălalt. Poza copilului, picioarele înfundate. Dar atunci trebuie să faceți ochii deschiși. Să ne lăsăm pe prima opțiune.

chiloți sau scutece


Îl vom îmbrăca în chiloți sau scutece, șosete și pălărie.Îți propun să-l leg pe o mașină de scris, dar poți folosi și mâinile. Tricotăm șosete pe 35 de bucle 35 de rânduri de fir acrilic 500 m la 100 g de ciorapi obișnuite tricotate. Efectul răsucirii pânzei aici se joacă în mâinile noastre.

chiloți sau scutece


O parte este ușor strânsă, iar cusătura este ghemuită pe o mașină de scris, după ce a fost fixată în prealabil cu o margine.

pălărie pentru păpușă


Tricotăm o pălărie și chiloți la fel, tip 80 de bucle, tricotăm 48 de rânduri. Tragem capacul din partea de sus până la fir. Și mai întâi ne-am pus chiloți, apoi am cusut marginea răsucită.

Păpușă adormită


Pupsik este gata. Puteți pune în pătuț.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat