DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Jucarie cu melc pe o placa magnetica
Bună ziua, dragi vizitatori ai site-ului, îți pot spune astăzi despre cum să coase o jucărie moale bună „Melc” din lucruri improvizate. Poate fi folosit ca pat de ac, lipind ace și ace în cochilie, pentru a nu se pierde. Învelișul melcului nostru nu este larg, astfel încât acele lipite în direcția spiralei nu pot fi pierdute în bara de ac în sine, iar jucăria noastră stă de asemenea pe un magnet mic și poate fi atașată, de exemplu, înaltă la frigider, ceea ce poate provoca interesul copiilor mici. Însă, copilul trebuie avertizat mai întâi că, jucându-se cu cutia cu acul, poți înțepă, apoi doar dă.

melc


Pentru a coase o astfel de jucărie, avem nevoie de:
1. O bucată de țesătură dintr-un sacou vechi (roșu închis) pentru o coajă;
2. Două șosete (portocaliu) pentru fabricarea capului și corpului;
3. Foarfece, lipici, foaie de hârtie;
4. Ace și ață potrivite pentru culoarea țesăturii;
5. Hârtie colorată în roșu și negru, creion;
6. Placă magnetică subțire;
7. Umplutură: vată de bumbac sau iarnă sintetică.

vom avea nevoie


În primul rând, luați hârtie A4 și faceți o mostră:

faceți o probă


Apoi, împărțind proba noastră în părți, aplicăm piesele pe un material adecvat și tăiem părțile necesare (din șosetele vechi, tăiem partea în care sunt tocurile, nu o folosim):

aplicați piese


Din hârtie colorată lipită cu bandă, tăiați ochii și gura:

tăiați ochii și gura


Luați o mică bucată de țesătură din sacou și faceți un bandaj scurt în jurul gâtului jucăriei din ea:

nu face un bandaj scurt

nu face un bandaj scurt


Coase corpul, capul și cochilia cu cusătura internă, fără să uităm să lăsăm o gaură pentru umplerea cu bumbac. În procesul de cusut, am ajustat ușor dimensiunea corpului - s-a dovedit a fi puțin mare. Am decis să facem capul să nu privească lateral, ci înainte:

Cap de melc

Coaseți cusătura interioară la tors


După cusut toate detaliile și răsucindu-le din partea greșită, umplem cu bumbac:

umplute cu bumbac

umplute cu bumbac


Cel mai bine este să corectați vata cu penseta subțire, în special atunci când umpleți capul, în care există „coarne”. Apoi cosim în găurile pentru umplutură. Apoi cosim torsul finit la cap, legăm un „guler” roșu închis pe gâtul jucăriei, cosim o mică bucată din aceeași țesătură sub bandajul principal (cusut de noi) și lipim ochii cu gura:

bandajează o bucată mică


Coaseți o coajă:

Coaseți o coajă


Jucăria noastră - bara de ac este aproape gata, rămâne doar să coase o placă magnetică subțire de jos. În mod ideal pentru jucării, plăcile magnetice care sunt vândute în ambalaje cu ciocolată la magazinele alimentare pot fi potrivite. Se pare ca acestea:

plăci magnetice


Din placa luată pentru muncă, trebuie să îndepărtați învelișul de hârtie de sus și să lipiți la locul său o bucată de hârtie neagră care să fie adecvată ca formă, lipită cu bandă adezivă:

îndepărtați folia de hârtie de sus


Pentru a menține jucăria pe magnet mai puternică, între ea și o bucată de hârtie se poate atașa o bucată de carton rezistent. Magnetul finisat trebuie cusut pe fundul jucăriei în trei locuri: în partea superioară, apoi în centru și apoi în partea inferioară:

coase la fund


Jucăria noastră - cutia cu ac „Melc” este gata! Fabricat din materiale simple la îndemână, este amuzant, amuzant și poate fi pe placul copiilor.

melc
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat