DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Un cadou pentru tata, un cadou pentru mama
Îmi propun să fac frumos cadouri din rămășițele firelor. Nu vom tricota, nu. Vom face felting, cu alte cuvinte, felting. Pentru pâlnie, aveți nevoie de un ac, dar nu unul simplu, dar cu crestături. Un ac de pâslă este capabil să compacteze fibra pufoasă și să-i ofere densitatea unei pâsle reale. Să exersăm cu papucii tatălui. Ciuperca Amanita este cea mai complicată și elegantă aplicație. Luați puțin lână artificială de bumbac, pufă-l și formați un picior de ciupercă pe papuci. Pentru a împiedica acul de feling să cadă în gol, puneți un burete sub cârpă pentru spălarea vaselor. Aici nu există nicio abilitate specială: știi că trageți un ac într-un nor pufos până se condensează.

Luați niște bumbac artificial

Luați niște bumbac artificial

Luați niște bumbac artificial


Vom scoate pălăria de ciuperci din orice lână pufoasă trăgând din ea un fir de urzeală mătăsos. Va rămâne doar puful fibros. Pe același burete pentru vasele pe care le-am îndepărtat cu atenție din papuci, vom forma un triunghi cu marginile rotunjite. Înțepăm acul înainte de compactare, dar lăsăm piesa puțin pufoasă: în sfârșit o rulăm deja pe papuci. Apoi, îngrămădim bucăți mici de vată albă pe pălăria agaricului nostru de muscă!

Pălăria de ciuperci vom face

Pălăria de ciuperci vom face

Pălăria de ciuperci vom face

Pălăria de ciuperci vom face


Încercăm să păstrăm toate proporțiile asupra celui de-al doilea papuci, prin urmare, comparăm constant lucrarea finalizată pe papuciul final cu cea care este încă în proces.

încercați să păstrați toate proporțiile


Ei bine, asta este! Felicitări, ai făcut-o!

ai făcut-o


Acum, pentru astfel de stăpâni ca noi, nu costă nimic să facă o broșă ca un cadou pentru mamă. Să fie un câine adormit. Pe un burete pentru feluri de mâncare, îngrămădim o siluetă din lână de bumbac sintepon, căreia îi dăm imediat forma covrigului, cu spatele în sus. Notă rotunjimea labei posterioare. Strigăm un ac, condensăm!

fă o broșă ca un cadou pentru mama

fă o broșă ca un cadou pentru mama


Din lâna potrivită, aruncăm din nou petele roșii pe burete, ca în figură, și le rostogolim pe corpul vulpei. Încă nu seamănă prea mult cu un câine, dar cu triunghiurile urechilor puteți afla deja forma generală a unei vulpi adormite, nu?

picurați pete roșii

picurați pete roșii


Hai să ne întoarcem la burete și să facem detalii întunecate ale lânii întunecate pe el: nas, pleoape și pete pe spate.

detalii din lână închisă


Aici este atât de confortabil și pufos, vulpea noastră.

confortabil și pufos


Rămâne să atașați o agrafă cu brosa terminată. Am acest știft obișnuit. L-am cusut cu fire subțiri, trăgând acul pe partea din față, în locuri necuprinzătoare. Locurile din spate în care știftul a fost cusut cu un fir, am mascat cu o bucată de bătut, rostogolindu-l cu grijă până la bază.

deghizată cu o bucată de bătut


Ei bine, pentru cei care se îndoiesc de abilitățile lor, vă recomand să faceți o broșă de mouse. Este foarte simplu: un cârnat gros și scurt, de care sunt lipite două ochete rotunde și un icicel cu coadă lungă. Lipiți un alt ochi de mărgele și un nas de mărgele - aici aveți mouse-ul!

mouse-ul

mouse-ul


Sfat: pentru o mai mare expresivitate se pliază la câine și urechile la șoarece, am umbrit umbrele obișnuite și fardul)))

câine
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat