DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Săpun manual de oaie
Foarte curând, o vacanță atât de minunată și magică precum Anul Nou va veni la noi. Fiecare persoană asociază această sărbătoare cu magia, întrucât au loc multe evenimente și minuni plăcute și vii. Toată lumea încearcă să-și petreacă vechiul și să sărbătorească Anul Nou împreună cu familia într-un mediu casnic cald, cu o casă frumos decorată și un pom de Crăciun decorat, cu diferite bunătăți pe masa de Anul Nou și, cel mai important - cu cadouri pe care toată lumea le caută sub pomul de Crăciun. 2015 va fi Anul Mielului, așa că, apropo, apropo, vor exista suveniruri și cadouri pe care este prezent acest animal. Să fie oarecare fleac, poate un bloc de note, un magnet, o figurină, dar cel mai important este să avem atenție, acesta este cel mai important lucru din vremea noastră. Un astfel de cadou precum săpunul manual pe care va fi afișat acest animal va fi foarte util. Trebuie doar să ajungeți la punct și să prezentați obiectul de igienă necesar. Și această clasă de master ne va ajuta să facem un astfel de săpun cu o oaie, în care obținem două săpunuri handmade cu oaie drăguță.

Pentru el va trebui să luăm:
• bază albă pentru săpun, 140 grame;
• bază transparentă pentru săpun 60 grame;
• Două poze hidrosolubile cu miei;
• Forma de silicon cu un trandafir, iar a doua formă cu un fulg de zăpadă;
• aromă de căpșuni;
• Acidul stearic pentru a crește spuma;
• Colorant roșu sub formă lichidă;
• sclipici uscat albastru;
• pahar de sticlă;
• Film și etichete transparente pentru ambalare;
• Foarfece și un băț pentru agitare;
• Alcool.

Săpun cu oaie

va trebui să ia


Orice săpun manual în care există o imagine va consta din cel puțin trei straturi. În cazul nostru, vor fi doar trei. Faceți stratul de jos. Tăiați în felii o bază transparentă și puneți-o într-un pahar. Punem cana la putere mică, nu mai mult de 300 de wați în cuptorul cu microunde timp de 1,5-2 minute. Atenție, dacă nu există un mod de reglare a puterii, atunci puteți utiliza o baie de apă. Topit și turnat în mod egal în fiecare matriță. Grosimea stratului este de aproximativ 2-3 mm. Așteptăm să se întărească 15 minute. În timp ce facem poze și decupăm cele două dimensiuni de care avem nevoie.

mucegai pentru săpun

poze cu o oaie


Punem pozele cu partea de culoare în jos și presărăm câteva picături de alcool pe ea pentru a face imaginea să se potrivească. Tăiați aproximativ 60 de grame dintr-o bază albă, tăiați-o și puneți-o într-un pahar. De asemenea, îl topim aproximativ 1,5 minute la aceeași putere. Îi adăugăm deja puțin, un vârf de stearină și două picături de aromă de căpșuni. Turnați în ambele forme, închideți imaginile și așteptați, de asemenea, 15-20 de minute.

Se toarnă în ambele forme

Dați săpunului o oră pentru a prepara


Al treilea strat este deja final. O facem din baza albă rămasă, o topim, apoi o împărțim în două recipiente: adăugăm colorant roșu, stearină și parfum într-unul, amestecăm și umplem un formular, și turnăm sclipici albastru, parfum și stearină în cel de-al doilea recipient. Se amestecă bine și se completează al doilea formular. Dăm săpunul o oră pentru a insista și în sfârșit să se întărească. Îl obținem din formulare, îl învelim împreună cu etichetele într-un film.

se adaugă colorant roșu

completați


Gata! Săpun cu oaie drăguță se dovedește. Grozav și nevoie un cadou Revelionul! Multumesc si mult noroc!

Săpun cu oaie

Săpun cu oaie
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat