DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Jammer pentru televizor (porc)
Uneori, este necesar să faceți un zgomot mare pentru televizor și gama de radio. De exemplu, soția ta urmărește „Nu te naște frumos” și trebuie să vezi Liga Campionilor. În acest scop, sunt utilizate dispozitive speciale - „silențioase radio” sau în conformitate cu „porcul” național. Se disting printr-o rază mică de acțiune (50-100 metri) și o bună capacitate de blocare a semnalului. Imaginea și sunetul pot dispărea complet.

Mai jos este o diagramă a unui dispozitiv simplu pentru blocarea emisiilor de televiziune.


R1 - 3,3k, R2 - 1,5k, R3 - 1,5k

C1 - 8 ... 30 pF (condensator Trimmer)

C2 - 5,1 pF

C3 - 5-10pF (4,7 pF), C4 - 56-69 pF (27 pF)

VT1 - KT368


L1 - bobina pe cadru 6 mm, 4 rotiri de sârmă 0,5 mm

Antena de 40 cm din sârmă cu fir

Putere silențioasă - 3 volți. Reglarea se face printr-un condensator de reglare și o extensie de schimb a virajelor bobinei.


Opțiunea II

Jam Radio-TV

Ești bolnav de un vecin bolnav care ascultă TaTu la radio de dimineață până seara, uitând de somnul său și de vecinii lui? Mama nu își permite să urmărească desenele animate preferate făcând clic pe butoanele de pe telecomandă în căutarea serialului ei preferat? Te-ai săturat să trăiești așa, vrei să scapi de vecinii răi și de o serie mută? Apoi intrați în dulap pentru fierul dvs. de lipit scump și citiți cu atenție acest articol!


Dacă credeți că, pentru a vă îndeplini visul iubit, veți avea nevoie de o grămadă de președinți verzi pentru a cumpăra un nou televizor, atunci vă înșelați foarte mult. Tot ce ai nevoie: o fieră de lipit și câteva piese. Dacă înțelegeți corect, astăzi vom produce un simplu „radio și televizor Glushak”. "Ei, în sfârșit, iadul acesta se va termina!" „Spuneți, și ... veți avea absolut dreptate.”

Ce este asta?

Mergi pe stradă, însoțit de fete drăguțe. Observi că ascultă radioul în mașină. Apoi faci câteva mișcări în buzunar. Acum, în loc de cântece, se pot auzi crăpături, scârțâituri și alte prostii care vin din mașină ...


Hei ... Fetele sunt încântate de tine, mai ales din mișcările din pantaloni.

Cum a fost

Cum mi-a plăcut acest circuit? Tuturor! În primul rând, cantitatea minimă de detalii, mai puțin poate fi doar la televizor. Mi-a plăcut și simplitatea și ușurința de utilizare. Dintre TOȚI prietenii mei, departe de electronică, TOATE au reușit să o colecteze. Ceea ce regret până astăzi. Obiectul de testare, așa cum v-ați dat seama deja, a fost căsuța mea poștală.


Apropo, când încercați această minunăție a lumii din 198, aveți grijă de mașinile cu antene mari pe acoperiș! Sunt numiți în mod popular „găsitori de direcție”. De ce să te ferești de ele? Tocmai atunci când blocați din nou radioul la o bunică în vârstă de 98 de ani, ea, fără ezitare, va suna la postul de radio de pe telefonul mobil. Bunica le va spune că radioul ei de semnătură nu funcționează. Operatorii, după ce au verificat și s-au asigurat că totul plugează perfect, pot trimite în zona unde semnalul radio scurge, așa cum am spus, o mașină cu „coarne”. Și ea te va găsi cu ușurință. Vor trata cu voi un zel special dacă acest „radio al bunicii” se va dovedi a fi un val de poliție sau un val de foc.

Începeți cu

Realizarea acestui dispozitiv este oarecum similară cu ansamblul Lego. Dacă nu aveți părțile necesare în inventarul dvs. (și cel mai probabil nu le aveți), atunci drumul către magazin este direct pentru dvs. Tot ce trebuie să cumpărați este un mikruha și un tuner Conder, o vedere aproximativă pe care o vedeți într-una dintre fotografii.


Deși nu este nevoie să cumpărați un condensator dacă aveți un radio vechi aflat sub pat. Îl veți îndepărta (detaliul) de acolo (nu uitați să vă igienați mâinile cu amoniac lichid și să vă puneți mănuși speciale).Deci, detaliile sunt păstrate timp de doi ani, ce urmează? Și apoi puteți lipi un fier de lipit în ieșirea din dreapta a colțului din stânga mesei superioare și alergați liniștit „pe șină”, astfel încât nimic nu vă distrage de la muncă.

Bine, poți să te întorci. Fierul de lipit nu vă va aștepta. Luați-l în mâna dreaptă, în stânga - acest manual și începeți să studiați amănunțit schema, pentru a nu intra în furnizarea de doi ani de piese. De ce a ars? Da, pentru că nu a fost nevoie să fie distras de fiziologie. Fierul de lipit trebuie să fie luat la 40 de wați și nu la 100. Chipurile tind să se ardă la temperaturi ridicate! Amintiți-vă aceste cuvinte simple, dar necesare. Deși, dacă aveți un microcircuit intern ... Pentru a-l arde, aveți nevoie de o torță de gaz sau o mașină de sudare. Într-un cuvânt, NU îți fie frică să experimentezi! Numai în experimente se va naște modelul tău individual de Glushak.

Nu ofer să folosesc fibră de sticlă, veți obține prea mult hemoroizi, cel mai bine este să lipiți cu instalarea suspendată (fire la picioare). Fără PCB, zgomot și praf.

sudură

Ei bine, în cele din urmă ai ajuns la unul dintre cele mai importante momente ale acestei operații. Când vindeți, încercați să nu vă distrageți de nimic, mai ales de mătușile goale care ies pe fiecare milimetru al monitorului (asta interferează, știu din propria experiență).


Veți avea nevoie de 5 cm de lipit (dacă încă nu ați aflat de la fratele dvs. de 5 ani ce este acesta, citiți FAK-ul nostru). Și rozina. Dacă nu există colofon, puteți utiliza orice pastă de lipit sau lichid de lipit (HC-l, de exemplu). Doar nu folosiți în niciun caz lac de încălțăminte, acesta va murdări foarte mult totul. În cazul în care nu există un lac de încălțăminte, nu vă descurajați, puteți lipi fără siguranță fără el. Doar lipirea va fi mai puțin precisă. Pe kraynyak, în general, puteți fixa totul cu fire.

Există două moduri de a lipi picioarele microcircuitului împreună:
Îndoiți-le ușor, lipit împreună fără material suplimentar.
Fără a le îndoi, doar lipiți o bucată de sârmă suplimentară, acest lucru este la discreția dumneavoastră.

În primul rând, trebuie să consumi mâncare. Întreaga procedură constă în adăugarea firelor din baterie. Acestea sunt conectate după cum urmează: la al 14-lea picior "+", iar la cel de-al 7-lea picior "-".

După cum am răstignit deja, lipirea microcircuitului trebuie să fie extrem de atentă, menținerea fierului de lipit mai mult de 10 secunde pe un picior nu este de dorit (nu este posibil, dar dacă doriți cu adevărat, atunci puteți). O, da, am uitat că ați cumpărat deja piese timp de doi ani - asta înseamnă că nu vă este frică. După cum se poate observa din diagramă, picioarele 2 și 3, 4 și 5, 1 și 6 sunt lipite împreună, iar unele dintre ele nu sunt implicate.

A doua etapă de lucru este redusă la lipirea unui condensator alternativ la picioarele lipite: „3 și 5” și „1 și 6”. Așa că a venit momentul să extragem cea mai importantă componentă a acestui elixir din vechiul bunic receptor „Sunrise”. Obiectivul dvs. este un pătrat mic sau o parte rotundă, cu care puteți ajusta frecvența canalului radio. L-ai găsit? Luați un ferăstrău și l-ați văzut cu toate mănușile, amintiți-vă doar să deconectați receptorul de la priză. Bunicul va fi fericit ...

Această parte are două contacte, a căror polaritate nu contează - puteți atașa de o parte sau de alta. Din interior, este format dintr-o pereche de plăci subțiri, cu ajutorul cărora se va regla frecvența dorită a semnalului radio. Este mai bine să-l lipiți pe fire lungi de 5-7 cm. Și puteți direct.

Din 10-15 astfel de Glushaks, doar unul nu a funcționat. Vrei să știi de ce? Doar în loc de cipul 74LS04, am pus din greșeală K555TM2 și tocmai a ars! Și a fost necesar să punem K555LN1, este analogul rus al 74LS04. Cred că fratele rus face un zgomot chiar mai rece decât cel american (deși așa arată). Principalul lucru: K555LN1 costă 2 ruble, iar 74LS04 - 20 de ruble.

La următoarea etapă a operației, veți avea nevoie de o bucată de sârmă cu lungimea de un metru, care va juca rolul unei antene de contact. Trebuie adăugat la al 6-lea cuțit la scară mică.

Linia de sosire

Ultima dată, priviți diagrama și salata rezultată, puneți-vă întrebarea despre asamblarea corectă.Dacă sunteți sigur că ați asamblat totul corect, apăsați DA. Dacă ați greșit, faceți clic pe butonul NO și începeți să citiți acest manual. Deși se poate dovedi cu ușurință, astfel încât greșeala ta va face Silencerul nostru și mai accentuat. La urma urmei, cipul funcționează în moduri non-standard.

Locuință monstruoasă

Cel mai simplu mod de a face carcasa este de a găsi o cutie potrivită cu dimensiunile dorite. Un pachet de țigări sau o cutie de prezervative sunt bune. Numai după aceea, puteți trece în siguranță la cel mai delicios - amenajarea dăunătorului nostru.

Primul test

Testul trebuie efectuat în banda FM. Tăiați orice stație radio și cu un strigăt sălbatic începeți să rotiți butonul condensatorului de reglare (trebuie să strigați). Oh, nimic nu funcționează și niciodată nu vom fi uitat de baterie. Fugi la orice chioșc și cumpără o baterie Krone de 9 volți. Totul, acum trebuie să adulmecăm!

Dacă dintr-o dată nu ați avut bani în plus pentru o baterie nouă, nu vă faceți griji: orice sursă de curent alternativ o va face. Tensiunea unei astfel de surse nu trebuie să depășească 6-12 volți. Dar, în orice caz, nu recomand utilizarea acestei metode. Înțelegi de ce. Păi, unde te duci cu cablul de extensie și cu sursa de alimentare?

Adevărat, există și mici farmecuri suculente și în sursele de alimentare. Mai ales dacă sursa este făcută acasă și nu funcționează bine, va crea o altă sursă de zgomot. Acum avem două zgomote agățate și totul va fi penseta. Și de la sursă puteți obține energie baaalshoy.

ajustare

Întreaga configurație se reduce la găsirea frecvenței postului de radio pe dispozitivul dvs. hacker. Parcurgând glisorul condensator înapoi și înapoi de câteva ori, veți constata că la un moment dat sunetul din receptor dispare. După aceea, rotiți-l mai lent. Da, nu este așa, doar pompierii se răsucesc - este mai blând. Imaginează-ți că acesta este stiloul tău preferat de pe noptieră. Hei, uite, nu te lăsa transportat, pentru a nu rata râvnitul milimetru. Și în final, toate receptoarele pe o rază de o duzină de metri se vor închide, deoarece mouse-ul tăce.

Același lucru se întâmplă atunci când televizorul funcționează. E adevărat, efectul este ceva mai rău. Acest lucru se datorează faptului că televizoarele au devenit mai inteligente. Și am și televiziune prin cablu acasă: a trebuit să pun întreaga antenă pe un cablu de televiziune pentru a dezactiva cel puțin ușor acest miracol al tehnologiei. Dar totuși, prietena ei nu a reușit să urmărească seria 38235 din „Manta-Barbara”. Deci, gândește-te singur unde vei folosi mufa. Dacă totuși decideți să blocați radioul, atunci nu trebuie schimbat nimic. Dar dacă obiectivul tău este un televizor, atunci te-aș sfătui să dublezi lungimea antenei ...

Experimentele

Nu luați acest circuit ca referință. Doar una dintre opțiuni ... De fapt, este suficient să lipiți câteva picioare ale microcircuitului cu o buclă de sârmă pe lungimea unui deget. Deja acest design simplu va face zgomot. Și dacă trageți mai multe astfel de bucle, de exemplu, între 1 și 2, între a 3-a și a 4-a, între a 5-a și a 6-a ... De asemenea, va fi foarte fain să faci zgomot =). Așadar, nu ar trebui să jucați foarte mult maimuța, este mult mai interesant să experimentați. Pune o altă baterie, un alt condensator, schimbă lungimea firelor între picioare, lungimea antenei. Scrieți-ne despre experimentele dvs., vom publica.

Comentarii (42)
 1. jim
  #1 jim vizitatori 31 iulie 2010 00:21
  0
  uimit
 2. SVL
  #2 SVL vizitatori 26 octombrie 2010 10:14 p.m.
  0
  nu este rău, voi încerca primul să îl pun în natură într-un buzunar care să se potrivească.
 3. bunic
  #3 bunic vizitatori 19 noiembrie 2010 20:34
  0
  9 (!) Volți pentru un microcircuit de 5 volți ?! Și trăiește? carteNono
 4. NASA
  #4 NASA vizitatori 25 noiembrie 2010 22:08
  1
  funcționează, dar povestea mea este inteligentă
 5. evreu
  #5 evreu vizitatori 10 ianuarie 2011 11:50
  0
  nici nu credeți că prima schemă va funcționa pentru dvs. !!! Nono
  scoate ondenserul c3 și va stoca totul !!! bun
 6. vanaa27
  #6 vanaa27 vizitatori 28 ianuarie 2011 10:09
  1
  plz explica ce este un condensator? pur și simplu nu scrieți căutarea Tipo în manualele. poate este o astfel de răsucire pentru a adăuga sunet la radio?
 7. panzerfront
  #7 panzerfront vizitatori 9 martie 2011 19:38
  1
  Hmm, am colectat această perversiune de la nehren ... Am testat-o ​​pe un microbuz (când mers la serviciu) .... Auzind cum să asamblezi firul asta pentru mai mult ... Și mai puternic ... Ce-i cu 50 de metri în cerc?
 8. KyPA
  #8 KyPA vizitatori 31 martie 2011 09:07
  0
  cati metri are 1 blocaj de blat ???
 9. NOTFRONT
  #9 NOTFRONT vizitatori 31 martie 2011 17:54
  1
  până la 100 de metri
 10. KyPA
  #10 KyPA vizitatori 1 aprilie 2011 20:08
  1
  Bine scris 100 și panzerfront spune contrariul
  și cu o asemenea fragilitate, o astfel de distanță este nerealistă
 11. NOTFRONT
  #11 NOTFRONT vizitatori 1 aprilie 2011 20:11
  0
  CITEȘTE ȘI ATENȚIE: până la 100 !!! Până la 100 include 10 și 20 și 30 de metri, dar nu mai mult de 100 !!!
 12. Rizhiy
  #12 Rizhiy vizitatori 3 iulie 2011 14:32
  3
  toate acestea sunt gunoi, am făcut totul și nimic nu funcționează! supăratsupăratsupăratsupăratsupăratsupăratsupărat
 13. Striker999
  #13 Striker999 vizitatori 29 iulie 2011 02:55
  0
  Primul circuit, înlocuiți KT368 cu unul mai puternic. Și totul va funcționa ...
 14. purgen2013
  #14 purgen2013 vizitatori 25 noiembrie 2011 19:59
  0
  Va fi necesar să zabatsat ...
 15. Toja
  #15 Toja vizitatori 28 decembrie 2011 10:00
  0
  Conder cu șurub pe roată, cu care își schimbă capacitatea, totul este simplu fericitclipit
 16. feelloff
  #16 feelloff vizitatori 17 martie 2012 20:23
  1
  [b] Anton [/ b], unde picioarele ?! v-au dat un brand specific!
 17. Nikita.
  #17 Nikita. vizitatori 4 aprilie 2012 8:21 p.m.
  0
  Vă rog să-mi spuneți ce rol joacă bobina și poate fi realizat?
 18. Nikita.
  #18 Nikita. vizitatori 18 aprilie 2012 17:55
  0
  Am făcut)) Iată cum arată, se potrivește în palma)
 19. bogeyman
  #19 bogeyman vizitatori 24 iunie 2012 19:08
  3
  dați schița celui de-al doilea blocaj
 20. bogeyman
  #20 bogeyman vizitatori 24 iunie 2012 19:10
  1
  Apropo, astfel încât MK ar trăi mai mult timp stabilizează tensiunea călcâiului la 5v.
 21. teslo
  #21 teslo vizitatori 29 iulie 2012 19:26
  0
  Tipii care au făcut prima schemă pot arunca un desen al tablei.
 22. 123
  #22 123 vizitatori 23 noiembrie 2012 19:04
  0
  NU CONSIDEREAZĂ ÎN TEHNICĂ
 23. V.A.L.E.K.
  #23 V.A.L.E.K. vizitatori 3 decembrie 2012 14:23
  0
  si telefonul se blocheaza ???
 24. V.A.L.E.K.
  #24 V.A.L.E.K. vizitatori 3 decembrie 2012 14:24
  0
  Cine a făcut!
  Telefonul se blochează ??
 25. V.A.L.E.K.
  #25 V.A.L.E.K. vizitatori 3 decembrie 2012 16:38
  0
  dacă eu rezistența nu este 1.5 și 1.8 nu voi lua nimic nu se va schimba?
 26. Ruslan
  #26 Ruslan vizitatori 16 iulie 2013 17:25
  0
  Bullshit-ul este complet .. deci răsfățați-vă. Oamenii .. asamblați prost un multivibrator obișnuit pe două kt639 cu o bobină în colector și alimentându-și priza de la mijloc. Secundarul acestui bobină este corpul și antena. Ei bine, ocoliți bobinele bobinei în câțiva picofaradi
 27. Serghei
  #27 Serghei vizitatori 3 noiembrie 2013 12:37
  4
  Cât este condensatorul de reglare în al doilea circuit?
 28. Gleb
  #28 Gleb vizitatori 2 ianuarie 2014 13:46
  1
  Oamenii care au o placă de circuit? Stabiliți te rog !!!
 29. Vitali
  #29 Vitali vizitatori 18 ianuarie 2014 19:15
  0
  Mulțumesc autorului pentru umor, râzând din suflet. Voi veni acasă și voi încerca să fac un blocaj, altfel bunica a scuturat-o pentru a asculta radioul.
 30. amator
  #30 amator vizitatori 23 decembrie 2014 13:30
  0
  Și pe plugurile ln2? : belay:
 31. hacker
  #31 hacker vizitatori 24 decembrie 2014 12:02
  0
  Funcționează! Renunțat la „Europa plus”! Adevărat, dincolo de 10 metri nu trage. : recurs:
  Dar este suficient pentru mine. clipit
 32. hacker
  #32 hacker vizitatori 24 decembrie 2014 12:11
  0
  Citat: V.A.L.E.K.
  Cine a făcut!
  Telefonul se blochează ??

  [u] Nu. [/ u]: coleg:
 33. Artem
  #33 Artem vizitatori 6 mai 2015 20:46
  1
  Și ce parte să pună condensatorul? Unde + și unde -? Sau nu există nicio diferență?
 34. Artem
  #34 Artem vizitatori 6 mai 2015 20:50
  0
  Pot folosi tranzistorul kt315? Sau 361 care este mai bine?
 35. Yami Yeshav
  #35 Yami Yeshav vizitatori 23 mai 2015 11:18
  0
  Și dacă televizorul este conectat la TV prin cablu? Va interfera cu munca sa?
 36. Dmitry
  #36 Dmitry vizitatori 27 mai 2015 18:00
  0
  .... condensator variabil la picioarele lipite: „3 și 5” și „1 și 6

  ele nu sunt lipite împreună ((nu-l înțeleg unde să lipar conderul?
 37. Damir
  #37 Damir vizitatori 7 iulie 2016 14:39
  0
  autorul a făcut totul bine precizat: a făcut cu ochiul:
 38. B_29
  #38 B_29 vizitatori 14 iulie 2017 10:10
  0
  Am mers la magazinul de electronice radio. Asamblat pe un suport în 5 minute (în loc să-l lipim cu o pastă). Acesta a inclus. Toată radioul pe o rază de 15 metri s-a stins. Bărbații au primit un blocaj la gât, bunicul a avut un atac de cord
 39. Gleb
  #39 Gleb vizitatori 13 ianuarie 2018 21:50
  4
  Din câte știu, ca radioamator în trecutul foarte activ, seria 555 din logica noastră sovietică a fost proiectată pentru frecvențe care nu depășesc 30MHz adică. despre orice lucrare în benzile de televiziune și radio FM nu se pune problema. Interferența cu această contracție se poate face doar într-un singur mod - prin tragerea ei dintr-un slingshot, de exemplu prin dispozitive radio urâte.
 40. Victor.
  #40 Victor. vizitatori 8 decembrie 2018 19:34
  0
  Luați micro releul și conectați contactele pentru a genera (zgomot). Două antene de cupru și un cond. Variabil. 3-5 pcf. conectați bateria (polaritatea nu contează). Muffles totul și face toate telefoanele să sune în R-15m. Acest dispozitiv forțează răspunsul transponderului aerian Svoi-Alien pe toate intervalele acoperite de codul complex ...
  1. Kostya
   #41 Kostya vizitatori 28 ianuarie 2019 18:19
   0
   nu este vizibil în fotografie, nu este clar fără circuitul care conder trebuie să rămână în secret. fie mi-au vândut cipul greșit, fie montajul nu funcționează
 41. radar
  #42 radar vizitatori 14 martie 2019 06:12 AM
  0
  Opțiunea mikruha funcționează, condensul este opțional, puteți regla lungimea buclei de fir. Pe alte elemente ale mikruhi, puteți lipa un modulator (generator de impulsuri dreptunghiulare), obținut în mod convenabil la 155la3. La televizor, puteți obține dungi orizontale cu contrast ridicat. În ceea ce privește frecvența seriei 155, nu ar trebui să o aburi, funcționează destul de bine pe gama contorului. Nivelul, desigur, este scăzut, dar destul de suficient.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat