DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Jucarie de Craciun" Palarie "
Pentru a face o jucărie de brad de Crăciun sub formă de pălărie în miniatură, veți avea nevoie de următoarele materiale și instrumente:
1. sul de carton (cilindru),
2. o bucată mică de carton gros,
3. clei „moment cristal”,
4. foarfece,
5. un simplu creion,
6. busola,
7. Pânză pentru pălării
8. fire de culoare textilă,
9. ac pentru lucrul manual,
10. margele, margele și dantelă pentru decorarea pălăriilor,
11. fier.

Rolele sau buteliile din carton sunt adesea utilizate în producție ca bază pentru materialele textile înfășurate, de exemplu, pânza de perdea sau baza pentru bandă adezivă. Într-un cuvânt, este ușor să găsești un astfel de semifabricat pentru o pălărie acasă sau să ceri la un magazin de țesături sau pur și simplu lipiciul din carton gros.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Una dintre fețele de capăt ale cilindrului trebuie sigilată cu un fund de carton. De asemenea, trebuie să tăiați câmpurile pentru viitoarea pălărie. Este important ca acestea să corespundă proporțional cu dimensiunea cilindrului.

Palaria de jucarie de Craciun


În partea superioară a fundului, lipiți un cerc de țesătură cu un diametru care depășește cu 2 cm diametrul cilindrului.

pălărie de jucărie pentru incubatoare


Apoi, trebuie să tăiați un dreptunghi care este cu 2-3 cm mai lung decât dimensiunile liniare ale cilindrului de carton.Un margini lungi și unul scurt al țesăturii trebuie călcat 1 cm, semifabricatul textil trebuie lipit de cilindru, acoperind secțiunile deschise cu muchii călcate.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Pălăriile sunt, de asemenea, acoperite cu țesătură. Pentru a face acest lucru, tăiați o bandă, a cărei lungime va fi egală cu circumferința exterioară a câmpurilor de carton + 2 cm, iar lățimea - lățimea câmpurilor + 1 cm. O secțiune lungă a benzii trebuie călcată cu 1 cm, iar laturile scurte trebuie cusute împreună cu o cusătură de 1 cm.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Marginea călcată a benzii trebuie lipită de câmpurile de carton.

Palaria de jucarie de Craciun


Cu ajutorul unui fir și al unui ac, trebuie fixată muchia de flăcări a unei benzi de țesătură înglobate în pliuri mici uniforme.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Lipim împreună câmpurile de cilindru și pălărie pregătite.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Palaria finita poate fi decorata cu dantela si margele decorative. În plus, din firele și mărgelele din partea superioară a cilindrului, trebuie să faceți un ochi lung (cel puțin 15 cm) - pentru a agăța o jucărie pe o ramură de brad de Crăciun.

Pălăria jucăriei de Crăciun


Pe spatele marginilor pălăriei, lipici un cerc de țesătură, astfel încât jucăria să arate bine din toate părțile.

Pălăria jucăriei de Crăciun


O jucărie de brad de Crăciun sub formă de pălărie în miniatură este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat