DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Pastile magice din gânduri triste
Orice vacanță, în special Anul Nou, înseamnă cadouri nu numai pentru cei mai apropiați și dragi oameni, ci și pentru prieteni și colegi. Bugetul pentru astfel de prezentări este de obicei limitat, însă doriți ca surpriza să poarte o bucată din căldura cadoului și să fie amintită pentru originalitatea sa. O opțiune excelentă este un borcan realizat manual cu pastile magice pentru a te înveseli. Un astfel de cadou se află în puterea de a crea chiar și pentru stăpânii novici.
Acest lucru va necesita:
 • Orice borcan de sticlă cu capac (excelent pentru mâncarea pentru bebeluși, muștar sau capere).
 • Țesătură inteligentă.
 • Sintepon, vată sau discuri cosmetice.
 • Carton.
 • Ace cu fir.
 • Garnitura de hârtie și etichetă.
 • Diverse ornamente decorative (strasuri, margele, dantelă, panglici, pandantive - depinde de imaginație).
 • Marmelada, drajeuri, fructe uscate sau orice alte bunătăți.
 • Pistol de lipici sau orice alt lipici.
 • Eliminarea acetonelor sau a lacurilor de unghii.


Pastile magice


Borcanul trebuie spălat complet, îndepărtând toate etichetele vechi și urmele de lipici. Dacă apa caldă cu săpun nu ajută și lipiciul rămâne pe borcan, acetona va ajuta. Pur și simplu udați tamponul de bumbac și curățați ușor paharul de petele de adeziv vechi. Următorul pas este proiectarea capacului. Pentru a face acest lucru, tăiați un cerc din carton egal cu diametrul capacului. Din țesătură trebuie să tăiați un cerc puțin mai mult carton.

Pastile magice


Dacă există bijuterii care trebuie cusute, este mai bine să o faci acum. Facem partea din față a țesăturii pe gustul tău. Perlele sau pandantivele sunt la îndemână. Aplicațiile din materiale cu textură excelentă, precum pâslă, vor arăta grozav. Am aranjat cercul de țesături la margini. La mijloc punem lână de bumbac sau iarnă sintetică, determinând cantitatea dorită „prin ochi”. Acoperim ambalajul cu o bază de carton, strângem ușor firul, fixăm cu un nod. Se dovedește o pernă mică.

Pastile magice

Pastile magice


Partile laterale ale capacului sunt decorate cu dantela sau panglici. Va fi mai bine dacă banda nu trece prea mult peste margine. În caz contrar, vor fi probleme cu închiderea borcanului. Monitorizăm cu atenție cantitatea de lipici, astfel încât capacul să arate îngrijit. Îmbinarea poate fi închisă cu un arc decorativ drăguț sau un stras mare.

Pastile magice


Lipiți ușor baza de carton a pernei pe partea superioară a capacului, folosind adeziv topit la cald sau orice alt material. Apăsăm și așteptăm câteva minute pentru ca lipiciul să „se prindă”. În dorință, completăm designul cu paiete sau strasuri, lipindu-le cu o armă. Borcanul este aproape gata. Rămâne cazul etichetei. Tăiați un dreptunghi din burlap, concentrându-vă pe dimensiunea borcanului. Decupăm din hârtie un dreptunghi ușor mai mic, semnăm numele pastilelor noastre magice și le coasem sau le lipim la gropie. Lipiți eticheta rezultată pe borcan.

Pastile magice


Umplem bula cu diverse delicioase. Un cadou plăcut, dulce și, desigur, un cadou original este gata.

Pastile magice


Variațiile etichetelor pot fi foarte diferite - „De la lenea”, „Pentru o viață dulce”, pur și simplu înregistrată etc. Totul depinde de abilitățile creative ale creatorului. Astfel de borcane frumoase, cu pastile magice, vor fi cu siguranță pe placul tuturor celor care doresc să se felicite în vacanță.
Comentarii (1)
 1. Angelinka
  #1 Angelinka vizitatori 7 august 2017 12:00
  0
  O idee excelentă, va fi bine pentru tinerele visătoare și pentru copiii cu chef de spirit. Va fi ceva care să vă înveselească și să inspire noi începuturi. Eu însumi nu m-ar deranja atât de gustoasă.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat