DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Jucarie de brad de Craciun
Foarte curând va veni Anul Nou - vacanța preferată a tuturor, indiferent de vârstă. Desigur, în ajunul unei nopți magice, suntem într-o dispoziție specială. Ne bucurăm să întocmim un meniu festiv, o listă de invitați și, bineînțeles, să decorăm casa. Există suficiente elemente decorative pe rafturile magazinelor, dar ce ar putea fi mai bun decât decorațiunile de Crăciun DIY. Astăzi vă oferim să coaseți un brad moale de Crăciun din rămășițele de țesătură care pot fi găsite în fiecare casă. Așa că hai să începem.
Pentru muncă, veți avea nevoie de:
  • Clapete din material textil moale albastru închis.
  • Simbolul anului care urmează este Capra Albastră, atunci vom respecta amanta anului - pentru speculă culoarea ei preferată.
  • Foarfece.
  • Fire de ton.
  • Fulgi de zăpadă, mărgele, ghiocei pentru decorul bradului nostru de Crăciun.
  • Luăm creta de croitorie sau o rămășiță uscată de săpun și tragem jumătate din viitorul nostru brad de Crăciun.
  • Îndoiți țesătura în jumătate, astfel încât desenul nostru să nu depășească marginile stratului inferior. Fixăm ambele straturi de țesătură cu ace pentru a nu se mișca.


Jucarie de brad de Craciun


Apoi, tăiați cu atenție produsul nostru de-a lungul conturului. După aceea, scoateți știfturile, îndreptați piesa de lucru și fixați-o pe cea de-a doua bucată de material pentru a o dubla. Acum este necesar să fixați ambele fețe cu fețele una de cealaltă. Le fixăm cu ace de-a lungul contururilor principale, astfel încât pomii noștri de Crăciun să nu se miște în timpul procesului de cusătură.

Jucarie de brad de Craciun


Trecerea la partea principală - cusut piese pe o mașină de cusut. Pentru a face acest lucru, am ales modul de cusătură acoperit, dar dacă mașina dvs. nu este echipată cu o astfel de funcție, puteți utiliza în siguranță o cusătură în zig-zag sau alta, mai familiară. Am prelucrat întreaga piesă de lucru într-un astfel de mod, fără să uităm să lăsăm o gaură pentru ca bradul de Crăciun să poată fi descoperit. Am lăsat o gaură în crenguță. Turnăm copacul în partea din față.

Jucarie de brad de Craciun


În continuare, depinde de lucrurile. Pentru a nu pierde bani cu materiale, puteți utiliza vată obișnuită de bumbac și chiar zdrențe inutile. După umplerea jucăriei, coase ușor manual gaura prin care ne-am umplut ambarcațiunile. A venit vremea să ne împodobim frumusețea. Aici puteți visa. Totul la îndemână va face pentru decorarea bradului de Crăciun. Am decis să o decorez cu fulgi de zăpadă și perle strălucitoare din brățara unei fiice bătrâne. Facem acest lucru cu un pistol cu ​​lipici sau coase.

Jucarie de brad de Craciun

Jucarie de brad de Craciun


Asta avem. Pentru ochi, puteți utiliza o panglică îngustă din satin. În acest caz, o nuanță albastră. Tăiem banda cu lungimea dorită și cu ajutorul unui ac și fir fixăm bucla pe ambarcațiunea în sine. Asta este totul! Frumusețea noastră forestieră este gata să se mândrească cu locul printre suvenirurile de Anul Nou și meșteșugurile care îți decorează casa!

Jucarie de brad de Craciun

Jucarie de brad de Craciun

Jucarie de brad de Craciun
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat