DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Coroana pufoasă a pompilor
Toamna târzie. Acum a sosit momentul să tricotăm șosete calde, eșarfe pufoase sau să facem Anul Nou, sărbătorit în stil de iarnă și confortabil speculă. Astăzi vă invit să faceți cu mine o coroană moale de pompoane albe și bile. Această coroană vă va decora ușa (dar nu și exteriorul) sau va deveni un decor fermecător pentru o lumânare de masă. Poate servi drept cadou de Crăciun pentru o persoană iubită. Și, în sfârșit, el singur este un decor elegant al sufrageriei.

Materiale și execuție
Pentru fabricarea de coroane, inelele din spumă gata sunt cele mai potrivite. Sunt cumpărate în magazine de artizanat. Aceste inele sunt ușoare, durabile, dețin perfect tot ceea ce decoratorii se înfășoară și lipesc pe ele. Nu confundați, vă rog, inele din spumă pentru meșteșuguri cu inele din burete floral. Floriștii au un burete verde și avem nevoie de un inel alb pur. Din păcate, am reușit să cumpăr un singur inel și l-am folosit deja pentru o altă coroană de tricot, pe care o voi pune în curând. Voi face o coroană „pompoasă” în mod vechi - pe bază de carton. Acolo ea este. Acesta este un inel din carton de dimensiunea unui capac de tigaie (a servit ca șablon din cauza lipsei de busole).

baza coroanei de carton


Un inel de carton ar trebui să fie legat cu o panglică de iarnă sintetică, cu toate acestea, orice material fleecy alb este potrivit pentru aceasta: lână de bumbac, fire albe pufoase, pâslă, țesătură. Această înfășurare va servi drept bază pentru lipirea bilelor și a pompelor albe.

pasta cu bumbac


Pompoanele sunt recoltate cu o zi înainte în cantități mari. Pot avea un diametru destul de mare - până la 3 cm, dar pot fi foarte mici - până la 0,5 cm. Textura bilelor și a pompilor poate fi de asemenea diferită, principalul lucru este că toate sunt albe și mai mult sau mai puțin rotunde.

lipici pompoanele


În coroana noastră sunt utilizate:
• pompoane lucrate manual (un mod ușor pe care îl voi descrie puțin mai jos);
• bile de bumbac dintr-o farmacie;
• pompoane de pluș din magazinul de artizanat;
• mărgele și bile decorative din spumă;
• vată ondulată pentru decorarea de iarnă a spațiilor.

Recoltarea pompoanelor - rapid și ușor
Pompoanele sunt făcute într-un mod simplificat și rapid. Efectuarea a zeci de pompoane și pompon de diferite dimensiuni în mod tradițional (folosind două inele) este dificilă și necesită timp. Învelim doar două sau chiar toate cele patru picioare ale scaunului cu fire pufoase pentru tricotat, aproximativ o grosime a cârnaților. În același mod ca și cârnați vom tricota firele la o distanță de 5 cm. În total obținem 18-40 de hale, în funcție de câte picioare țesem firele. Acest „cârnat” pufos este îndepărtat de pe picioarele scaunului și tăiat cu foarfeca între cârlige. Se dovedește pompon destul de decent, care poate fi doar pufos. Cu cât faceți mai des greutăți, cu atât vor fi mai puțini pompoane. Vom pregăti 60 de bucăți și puteți continua să lipiți bilele pufoase pe coroană.

Lipirea bilelor pe o coroană
La început, puteți să vă lipiți de un anumit sistem, iar apoi să completați spațiile goale de pe bază cu bile și pompoane. Lipiți bilele pe un adeziv gros precum PVA. Unii pompon nu vor să se lipească, dar acest lucru este ușor de remediat prin fixarea lor cu ace cu capete. Lacunele dintre pomomii care rămân, în ciuda legăturii destul de strânse, le vom umple cu bile de spumă, cufundându-le pe fiecare în lipici și apăsând ferm la bază.Pentru a obține textura unui adevărat zăpadă, este recomandat să umpleți chiar și cele mai mici intervale cu vată decorativă de bumbac - conferă compoziției o moliciune aerisită. Lâna de bumbac nu trebuie lipită: pe bază de fleec, se trage perfect fără lipici. Acum coroana noastră arată ca un nor de zăpadă. O lăsăm să se usuce peste noapte, iar dimineața - îndepărtăm ace și experimentăm cu alte elemente de decor.

coroana este gata


Toate variantele mele sunt colectate aici: combinații de „alb-alb”, „alb-roșu” și „alb-roșu-roșu”. (poze) Aceasta este o chestiune de gust. Probabil veți obține ceva special, absolut uimitor! Vrei să încerci?

Coroana pufoasă de pompoane

Coroana pufoasă de pompoane

Coroana pufoasă de pompoane

Coroana pufoasă de pompoane

Coroana pufoasă de pompoane
Comentarii (0)
«Fă-o singur - fă-o singur"- un site de produse de casă interesante, fabricate din materiale și obiecte improvizate acasă. Cursuri de pas cu pas, cu fotografii și descrieri, tehnologii, exemple de lucru - tot ceea ce are nevoie de un maestru adevărat sau doar de un meșter pentru lucrări cu ac. Meserii de orice complexitate, o selecție mare de direcții și idei pentru creativitate.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat