DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Creează un set de bijuterii parfumate de trandafiri
Toată lumea se străduiește să fie la modă și să se îmbrace cu o răsucire. Și ce fată modernă nu vrea să poarte bijuterii exclusive, ba chiar realizată de propriile mâini? Cu ajutorul acestei clase de master, veți învăța cum să creați bijuterii frumoase sub formă de trandafiri parfumați de absolut orice culoare. Da, este parfumat! Pandantivul și cerceii pot fi aromatizați cu uleiuri esențiale, precum și parfumuri preferate. Astfel de bijuterii vor juca rolul de medalioane de aromă, învăluindu-vă cu o aromă plăcută și, dacă le aromatizați cu uleiuri esențiale de mentă, pin sau arbore de ceai, puteți reduce riscul unei răceli. Când aroma dispare, puteți repeta procesul de aromatizare a trandafirilor cu același miros, sau oricare altul. Acest lucru este posibil datorită faptului că masa din care sunt făcute bijuterii, absoarbe bine umiditatea și este capabil să păstreze aroma. Dar minusul acestor bijuterii este că nu pot fi foarte umede. Și câștigând abilitățile de modelare a florilor, le puteți folosi pentru a crea brose, cepuri de păr, brățări, inele și multe altele.

Deci, de ce materiale avem nevoie:
1) Argilă polimerică de întărire auto ClayCraft de Deco.
2) Pastel uscat.
3) Clește cu nas rotund
4) Placa de modelare.
5) Cuțit clerical.
6) Un pahar cu apă.
7) Trei pini.
8) Două cercei.
9) Dantelă pentru bijuterii.
10) Ulei aromatic.

Să începem să facem bijuterii!

Pasul 1. Luați o bucată de lut polimeric, frământați-o bine, puneți-o pe o placă de modelare. Alegem culoarea pastelelor uscate, pe care le vom „interfera” cu lutul. Este important ca culoarea trandafirilor să fie ușor mai deschisă decât pastelul în sine. Folosind un cuțit clerical, tăiați creta în lut, încercând să facă pulberea cât mai mică.

o bucată de lut polimeric


Pasul 2. Amestecați „aluatul” cu pastel până la o culoare uniformă, uneori scufundând degetele în apă pentru ca lutul să nu se usuce.

Amestecă aluatul


Pasul 3. Deschide o bucată mică de masă, ascunde restul într-o pungă. Frământați lutul în grosimea medie a clătitei și scoateți un acordeon din ea, formând mijlocul florii.

formiră mijlocul florii


Important: nu rupeți piciorul rezultat, venind din mijloc - este convenabil să țineți floarea atunci când lucrați.
Pasul 4. Acum sfâșiem o bucată mai mare, o rulăm într-o bilă și aplatizăm între degetul mare și arătătorul. Atașăm petala de trandafir rezultat la centru.

petala de trandafir la mijloc


Pasul 5. Scoateți bucățile, mărindu-le treptat dimensiunile, formează petalele și crește volumul trandafirului. Facem acest lucru până când obținem rezultatul dorit. Avem un pandantiv.

formează petalele


Pasul 6. Trebuie să tăiați piciorul din mugur. Tăiați ușor cu un cuțit de papetărie, încercând să nu luați petalele.

tăiat


Pasul 7. Pune mugurele deoparte. Repetați toți pașii pentru a realiza cercei.

face cercei


Pasul 8. Cu un cuțit clerical „ne lipsește” mijlocul mugurilor.

dor de mijlocul mugurilor


Pasul 9. Din nou, tăiați ciobiturile pastelate de aceeași culoare de care aveam nevoie pentru a crea tonul florilor. Apoi, presărați mijlocul florilor pe vârful cuțitului pentru a le evidenția și sublinia.

presara mijlocul florilor


Pasul 10. Când florile s-au uscat, introduceți cu grijă pinii în ele de jos în sus.

introduceți ace în ele


Pasul 11. Faceți buclele pinilor în culori uscate cu un clește, după care ați tăiat anterior distanța suplimentară.

tăind distanța suplimentară


Pasul 12. Introducem o dantelă în bucla de pe pandantiv, cercei pe cercei.

introduceți dantela


Pasul 13. Acum trebuie să aromatizăm bijuteriile. Pentru a face acest lucru, luați-vă uleiul esențial preferat și picurați puțin în mijlocul mugurii.

aromatizeze bijuterii


Trusa noastră este gata!

decor de trandafiri


Din astfel de trandafiri puteți crea inele, broșe, ciuperci și multe altele! Culorile pot fi variate, chiar și cu nuanțe.Pentru a extinde „viața” bijuteriilor, acestea pot fi acoperite cu lac de unghii transparent, lăsând mijlocul neatins, astfel încât să puteți continua să le aromatizați.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat