DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cărți poștale cu stencils
cărți poștale cu stencils de hârtie


Ce materiale vor fi necesare pentru a funcționa?

materialele vor fi necesare pentru lucru


-Base pentru cărți poștale (am folosit un dreptunghi de carton alb cu dimensiuni de 16x13 cm)
- Hârtie albă groasă pe care va fi decupat modelul (la dimensiunea bazei dublate pentru o carte poștală)
-Modele imprimate pe imprimantă, pe care le vom transfera pe hârtie
- O varietate de decorațiuni: panglici, margele, șireturi și așa mai departe (în plus, am folosit pene, întrucât am ales ca model o siluetă de pasăre)
-Cuțit de birou
-Colors
-Jar pentru apă
-Kist
- Vopsele (guașa este mai bună, deoarece atunci când se desenează cu guașă, se folosește mai puțină apă decât, de exemplu, cu acuarele, prin urmare, hârtia nu va fi emisă de excesul de umiditate)
-Palitra
-Karandash
-Scissors
-Kley

Așadar, să trecem la treabă.
Mai întâi, pregătiți baza pentru poștă. Luați carton, puneți o foaie sau o pânză de ulei inutile, pentru a nu colora suprafața de lucru și a amesteca culoarea dorită în paletă, faceți o extensie de culoare.

pregătește baza pentru poștă


Am folosit culoarea albastră și am adăugat treptat tot mai multe guașe albe, rezultatul a fost o tranziție lină a culorilor, care va servi foarte bine ca fundal pentru o carte poștală.

pregătește baza pentru poștă


Dacă doriți, puteți decora într-un mod similar mai multe bucăți de carton pentru a-l alege pe cel mai bun pentru idee, și puteți folosi restul cu o imagine diferită sau pentru o altă idee.

pregătește baza pentru poștă


În orice caz, nu vor fi irosite în zadar.

transfer de model de imprimare


Următorul pas este să transferați imaginea de pe tipar pe hârtie groasă. Pentru a simplifica acest proces, puteți atașa o tipărită și o foaie albă la o fereastră sau pe altă suprafață plană transparentă și puteți traduce desenul. Puteți desena propriul model pe baza șablonului finalizat. Aici, fiecare își alege ai săi. Când desenul este transferat pe hârtie, începem să-l tăiem cu ajutorul unui cuțit clerical. Asigurați-vă că așezați sub desen un caiet inutil, o stivă de hârtie sau o pânză de ulei - suprafața de lucru va rămâne intactă și va fi mult mai convenabil de tăiat.

transfer de model de imprimare


Când modelul este decupat, ultimul pas rămâne - pentru a conecta toate părțile între ele. Ne lipim „tăierea” pe baza cărții poștale și decoram, așa cum sugerează fantezia.

cărți poștale cu stencils de hârtie


Iată o carte poștală obținută din materiale complet nepretențioase și improvizate.

cărți poștale cu stencils de hârtie


Va doresc succes!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat