DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Banc falsificat
Nu există nicio cale de a face fără o bancă pe site. Prin urmare, o bancă elegantă poate fi făcută și din elemente forjate. Desigur, aici este nevoie de puțin mai mult material.

Bricolaj de bricolaj


Pentru fabricarea de pereți laterali, puteți lua astfel de elemente.
bancă forjată

bancă forjată

Dar acest lucru nu înseamnă că numai așa. Puteți arăta imaginația și veni cu ceva de-al tău. Pentru a conecta pereții laterali ai nevoie de o conductă profesională. Barele transversale nu trebuie să fie mai mici de 4. Pentru ca banca să fie rigidă și stabilă, folosiți distanțe.
bancă forjată

Spătarul poate fi făcut nu din plăci, ci dintr-un bar. Mai întâi trebuie să măcinăm cu șmirghel, rotunjim marginile. Fixați cu șuruburi înfundate.
bancă forjată

Suprafețele din lemn sunt tratate cu impregnări speciale. Schema de culori este foarte largă, așa că puteți alege pentru fiecare gust. Rezultatul este un astfel de banc.
bancă forjată

În termeni monetari, toate acestea vor arăta după cum urmează. Articole falsificate pentru această bancă au mers la 854 de ruble, bare de lemn la 637 de ruble, țevi profesionale de 8 metri până la 280 de ruble. Plus șuruburi și impregnare. Rezultatul este de aproximativ 1800 de ruble. O bancă finită costă cel puțin de două ori mai mult.
Cât despre vopsirea pieselor metalice, aici magazinele moderne oferă și o varietate de opțiuni. Desigur, puteți obține cu vopsea obișnuită, dar puteți lua cele care pot îmbătrâni vizual metalul, făcându-l să pară din oțel sau argint. Și multe altele.
bancă forjată

După ce ați petrecut destul de mult timp, sunteți în stare să vă transformați proprietatea locuinței într-un loc de care vă veți mândri și veți primi satisfacții estetice.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat