DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Miel din pâslă
Jucăriile handmade devin din ce în ce mai populare, deoarece sunt făcute din obiecte ecologice și sunt absolut unice în performanța lor, deoarece mâna fiecărui maestru este individuală, motiv pentru care jucăria este exclusivă. De exemplu, chiar luați un animal al cărui an va veni la noi anul viitor, va fi anul 2015, anul Caprei și Oilor, conform calendarului estic. Desigur, începem în prealabil pregătirile pentru Anul Nou de iarnă și sărbătorile de Crăciun și începem să alegem în avans cadouri oameni apropiați. În general, este obișnuit să dăm tot felul de trinketuri cu un animal pentru Anul Nou, anul în care ne așteptăm. În cazul nostru, se potrivesc cadourile sub formă de statuete, bancuri de portuțe, lumânări, bile cu oaie și capră. Acesta este un atribut necesar pentru ședința din 2015. Această clasă de master ne va ajuta să coase o oaie moale și pufoasă din pâslă, care poate fi prezentată atât unui copil, cât și unui adult, sub forma unei jucării de brad de Crăciun.

Pentru a coase o oaie, avem nevoie de următoarele:
• Roșu deschis de culoare, roz strălucitor, bej și maro;
• O pereche de mici microfoane pentru jucării;
• Panglică îngustă de satin roșu în puncte polka albe;
• Un clopot auriu mic;
• Sintepuh aproximativ 5-6 grame;
• Fire maro;
• Perle mici negre;
• jumătăți strălucitoare de margele;
• Bricheta, maner, foarfece;
• Fișă pentru desenarea unui șablon;
• Fir alb și ac;
• pistol cu ​​clei.

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă


Pentru început, primul pas, desigur, este să desenăm un șablon de schi pentru oile noastre, conform căruia vom decupa modelul oilor. Modelul poate fi copiat din fotografia finalizată (este de dimensiunea unei oi cu jumătate de palmă), a doua opțiune este de a găsi modelul finalizat pe Internet, dar din nou, totul depinde de dimensiunea dorită a animalului. În cazul nostru, o oaie are o dimensiune cât mai mică de jumătate de palmă, de aceea, un model poate fi copiat, tipărit și tăiat. Am tăiat după un exemplu și deja pe foi măsurăm numărul necesar de semifabricate.

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă


Corpul, tuful și obrajii mari sunt tăiați în două exemplare cu o pâslă roz deschis. Din pâslă roz strălucitor am decupat două schițe de urechi mici și obraji mici. Patru picioare sunt tăiate din pâslă maro și din bej două cercuri pe față și două figuri ale cozii.

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă


Luăm două cercuri, le unim, luăm un fir alb cu un ac și coase aceste două cercuri cu o cusătură împletită într-un cerc, aproximativ când au fost cusute 2/3, începem să introducem fibra sintetică în mănunchiurile din interior. Coaseți complet cercul cu umplutura.

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă


Procedăm la fel cu restul părților, umplem și coase corpul, coada, picioarele. Nu ne este frică dacă elementele mielului sunt cret, totul este cusut perfect cu ajutorul unei cusături de file. Punem urechile una peste alta, le întoarcem și fixăm cu un fir, le nivelam și obținem o ureche plină de miel.

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă


Acum cu fire brune facem o buclă a gurii și a nasului, în partea de sus a nasului lipim mărgelă cu sulf. Ochii la față cu un pistol cu ​​lipici. Din panglică facem o buclă și un arc, coase un clopot la arc. Colectăm toate detaliile pentru a face o oaie, le lipim cu o armă. Se dovedește o oaie manuală drăguță, moale și tandră. Mulțumesc și mulțumesc tuturor!

Oaie de pâslă

Oaie de pâslă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat