DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Îmi propun să legăm o oaie bună - simbolul anului viitor. Într-adevăr, potrivit calendarului estic, patronul anului următor va fi Oaia (Capra). Prin urmare, multe mame de ac se străduiesc să facă acest simbol cu ​​propriile lor mâini speculă mieii, caprele sunt foarte relevante astăzi. Pentru a începe, trebuie să pregătiți materiale și instrumente. Pentru tricotat avem nevoie de fire acrilice gri, Iepure de artă din fir, cârlig numărul 2.

Miel Nyasha


Un ac cu ochi mari pentru cusut piese și umplutură pentru jucării.

Miel Nyasha


Sfat: Pentru a tricota o burtă și alte elemente pufoase, puteți utiliza fire de tip Mahra. De asemenea, Boucle va arăta bine.
Fiecare detaliu al unui miel este tricotat după un anumit model. Abrevieri și termeni care se regăsesc în scheme:
Art. - coloana;
articolul următor - coloana următoare;
b \ n - un singur croșet;
VP - bucla de aer;
scade - 2 ochiuri tricotează unul.

Începem lucrul cu tricotarea corpului în conformitate cu schema.

Miel Nyasha


Se dovedește o pungă atât de pufoasă.

Miel Nyasha


Începem să tricotăm capul de la bot la spate cu un fir gri. Sacul rezultat este umplut treptat cu umplutură din poliester. Tricotăm, pe baza diagramei de mai jos.

Miel Nyasha


Notă. După 27 de rânduri schimbăm firul în pufos și continuăm să tricotăm capul mielului Nyasha. Acesta este capul gata de Nyasha. Acum vom continua să revitalizăm capul oilor. Mai întâi, tricotăm ochii, care vor consta din două elemente: ochiul în sine și elevul. Începem să tricotăm cu un fir alb după modelul următor, 2 bucăți. Am umplut cu o umplutură în procesul de tricotat.

Miel Nyasha


În continuare, facem elevii. Tricotăm un fir negru cu un inel de amigurumi de 6-7 bucle, în funcție de dimensiunea dorită. Tricotăm două astfel de inele. Astfel, obținem două detalii: globul ocular este alb, iar cercul negru este elevul.

Miel Nyasha


Acum trebuie să legați urechile. Tricotăm două părți în secvența prezentată.

Miel Nyasha


Se dovedește două cercuri mici.

Miel Nyasha


Pentru a le oferi forma urechilor, coasem margini puțin inferioare, așa cum se arată mai jos în fotografie.

Miel Nyasha


Acum strânge capul. Coaseți pe geanta gri primii ochi (cercuri de fire albe, apoi pupilă neagră), urechi. Luăm firele negre și cosim nasul. Aceasta este totul. Capul este gata.

Miel Nyasha


Ajungând la tricotat mâinile. De asemenea, tricotăm în conformitate cu schema.

Miel Nyasha


De asemenea, ca și în cazul tricotării capului, în rândul 27 puteți înlocui opțional firul cu pufos și continuați tricotare, dar puteți lăsa gri.

Miel Nyasha


Când mâinile sunt gata, continuați să tricotați picioarele. Tricotăm două părți în conformitate cu schema.

Miel Nyasha


În rândul 35, puteți înlocui firul cu pufos.

Miel Nyasha


Când toate părțile oilor sunt conectate, procedăm la cusăturile lor. Dar înainte de asta, pe picioarele și mânerele tricotate finisate, cu un fir negru în partea de jos, coasem despărțirea, astfel încât să pară un copit. În primul rând, mâinile și picioarele sunt cusute pe corp, apoi pe cap. Mielul Nyasha este gata!

Miel Nyasha


După dorință, puteți pune un animal. De exemplu, tricotează o eșarfă sau o rochie într-o rochie, fustă. Înălțimea jucăriei finite este de aproximativ 45 de centimetri. Nyasha va fi un cadou minunat în așteptarea sărbătorilor de Anul Nou. Și acesta un cadou va mulțumi nu numai copilul, ci și adultul.

Miel Nyasha
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat