DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cutie cu ouă
Fiecare gospodină dorește ca bucătăria să fie confortabilă și frumoasă. Prin urmare, pentru asta merită să decorați o cutie de ou cu propriile mâini. Pentru muncă, veți avea nevoie de materiale care pot fi găsite cu ușurință în departamentele birourilor și magazinelor de construcții.

Se prepară:
-casa din lemn sau placaj;
- pata pe baza de apa sau alcool;
Servetele cu trei straturi;
-prima acrilica;
-vopsele acrilice;
Fișier Office
lac acrilic;
- burete de uz casnic;
lipici "PVA"
-perii diferite din peri artificiali;
- șmirghel mic.

pregăti


Pregătiți cutia. Este necesar să îndepărtați toate bavuri și mici defecte, pentru aceasta, utilizați șmirghel. Slăbiți pereții interiori ai cutiei cu o pată. Se lasă timp de 15 minute să se usuce.

Prime cu pete


Înveliți exteriorul cutiei cu un grund acrilic pentru lemn. Folosiți o perie de dimensiuni medii. Așteptați 20 de minute și mergeți deasupra acesteia cu vopsea acrilică albă. Este mai bine să aplicați vopseaua cu o bucată din burete de uz casnic, în timp ce nu o îndepărtați, ci apăsați buretele, mișcându-vă cu fâșii mici într-o direcție, ca și cum „înțeptați” vopseaua. Se lasă să se usuce 20 de minute.

grund cu grund acrilic

frecați toată suprafața exterioară


Tăiați o bucată mică de șmirghel fin și, într-o mișcare circulară, frecați întreaga suprafață exterioară a cutiei. Este necesar pentru a atinge netezimea la atingere. Acest lucru este foarte important pentru lucrările ulterioare cu un șervețel.

frecați toată suprafața exterioară


Ia un șervețel, separă cele două straturi albe, nu avem nevoie de ele. O culoare atașată de partea cutiei și apăsați ușor spre colțuri pentru a obține o amprentă a marginilor laterale.

Ia un șervețel

tăiați dorința


Retragând câțiva milimetri de liniile prevăzute, tăiați partea necesară pentru lipire.

tăiați dorința


Luați un dosar de birou obișnuit. Pe ea, cu fața în jos, așezați partea tăiată și udați cârpa din abundență cu o sticlă de pulverizare, ar trebui să plutească în apă.
Întindeți șervețelul ușor cu degetele, deoarece a fost nevoie de pliuri de la a se uda. Nu vă fie teamă, dacă nu faceți mișcări bruște, atunci un șervețel într-un bazin de apă alunecă ușor peste dosar! Ridicați dosarul, excesul de apă se va scurge, iar șervețelul va rămâne aderat la el.

tăiați dorința


Puneți încet un șervețel cu un fișier pe peretele cutiei - un șervețel la cutie. Folosind o perie sau o clapă de cârpă, treceți șervețelul prin fișier, eliminând excesul de apă și aer. Când vedeți că șervețelul stă uniform pe peretele cutiei, agățați fișierul din colț și îndepărtați-l de șervețel.

coaja-l de pe șervețel


Pe perie, tastați lipiciul „PVA”, tastați fără a sparge și ungeți cârpa cu mișcări blânde. O parte este lipită.

lipici tot restul


Lipiți toate celelalte trei părți în același mod.

lipici tot restul

se usucă lipit


În decurs de o oră, lăsați cutia lipită pe toate părțile să se usuce.
Ștergeți părțile proeminente ale șervețelului cu un șmirghel fin.

părți proeminente ale șervețelului


Continuați în partea de jos a fundului. În timp ce îl aveți alb, trebuie să îl pictați pentru a se potrivi cu părțile laterale. Pentru a face acest lucru, amestecați vopselele, până obțineți nuanța dorită și pictați partea inferioară cu o perie uscată. Lasă vopseaua să se usuce.

cutie lipită și pictată

cutie lipită și pictată


Cutia murdară, lipită și vopsită trebuie să fie lăcuită. Acoperiți în mai multe straturi. Înainte de a aplica o nouă haină de lac, asigurați-vă că cea anterioară se usucă.

cutie lipită și pictată


Părțile proeminente ale cutiei (colțuri, capete), se vopsesc cu vopsea maro. Și din nou treceți prin lac.

decorare


Cutia cu ouă este gata!

Cutie cu ouă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat