DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Carte poștală„ Ladybugs ”
Pentru a finaliza lucrarea, veți avea nevoie de:
1. Carton verde A4;
2. Hârtie decorativă în tonuri de verde, cu un model sau polka;
3. Hârtie pentru quilling - roșu, negru, alb;
4. bandă de spumă cu două fețe;
5. Adeziv, foarfece, instrumente de umplere, pensetă.

Felicitare pentru aniversarea fericită. Pentru baza cărții poștale, îndoiți cartonul A4 în jumătate. Din hârtia decorativă am tăiat numărul, care va fi vârsta bărbatului de naștere. În acest caz, acesta este 27. Atragem ambele numere în avans, apoi le decupăm. Apoi, folosind bucăți mici de bandă de spumă cu două fețe, fixăm numerele pe o bază verde. Din aceeași hârtie decorativă, tăiați o fâșie, pe care o atașăm și pe banda dublă de jos.
Acum procedați la executarea buburuzelor. În total, ar trebui să le obținem 10 bucăți. Dintre acestea: 3 mari, 4 medii, 3 mici.

carte de flăcări


Pentru o ladybug mare, luăm hârtie quilling roșie de 150 cm lungime (lipim 3 benzi cu lipici). Formăm un sul mare, strâns, fixăm capătul cu lipici și îi dăm o formă rotunjită, apăsând cercul spre interior. După aceea, în interior, fixăm cu lipici coaja unei buburuze. Pentru cap, luăm hârtie quilling neagră cu o lungime de 50 cm, facem o rulou, apoi o presăm pe ambele părți pentru a face un semicerc.

carte de flăcări


Pentru o ladybug medie, folosim hârtie quilling roșie cu o lungime de 100 cm. Formăm cochilii mijlocii în același mod. Pentru cap folosim hârtie quilling neagră de 40 cm lungime.

carte de flăcări


O mică gâscă este făcută din hârtie matlasată roșie de 50 cm lungime, un cap de hârtie neagră - 30 cm lungime.
Labe de ladybug sunt confecționate din hârtie quilling neagră. Pentru a face acest lucru, tăiați ușor banda cu lățimea de 5 mm în jumătate cu foarfece pentru piese mici. Din benzi tăiem segmente de 2 cm lungime, din care picioarele vor consta. Răsucim un capăt al benzii cu un instrument de umplere și îl fixăm cu labele de lipici din interiorul învelișului. Labele vor fi vizibile la jumătate dintre buburuzele, restul vor sta cu labele ascunse pe cartea noastră poștală.
Pentru ochi, luăm hârtie mată albă. De asemenea, ne-am tăiat de-a lungul pentru a obține elemente îngrijite și subțiri pentru formarea ochilor de cocoașe. Apoi tăiem segmente de 2-3 cm, fiecare fiind răsucite în rulouri mici strânse, fixate cu lipici.

carte de flăcări


Când toate gărgărițele cu noi sunt gata, putem continua cu siguranță să le fixăm la numărul de vacanță.
Neobișnuit, festiv. face-it-yourself card de felicitare ușor și de basm este gata!

carte de flăcări
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat