DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» »Om de zăpadă vesel cu lână
Ce fac copiii când vine iarna? Desigur, a face oameni de zăpadă este un pasionat preferat pentru copiii de diferite vârste. Și chiar și adulții nu rămân, indiferent de acest lucru, participă și la acest divertisment. Dar, din păcate, este imposibil să prezici când va cădea zăpada, dar totuși vrei să faci un om de zăpadă. Deci, haideți să o facem împreună din vată și alte materiale improvizate.
Pentru aceasta veți avea nevoie de: vată de bumbac, bețe (puteți folosi scobitori), un fir de grâu, o panglică, știfturi cu margele la capăt. Decorațiunile de Crăciun pentru locuință vor arăta grozav pe un brad de Crăciun. Poate fi, de asemenea, plasat pe un pervaz sau atârnat pe un candelabru.

om de zăpadă din vată


Omul de zăpadă fă-l singur. Luați un pachet de vată și separați de acesta trei bucăți: mici, medii și mari. Rotiți bile din ele. Dar pentru a le face egal, folosiți apa. Udați câteva bucăți de vată și rulați-o, acoperiți mingea cu un alt strat de „zăpadă” albă deasupra. După efectuarea acestei acțiuni, mingea se va dovedi egală.

om de zăpadă din vată


Acum trebuie să fixați capul corpului și partea inferioară, pentru aceasta puteți utiliza lipici, lipiți sau fixați-le folosind un știft. În ultimul caz, luați scula și străpungeți bilele, apoi puneți-le pe ace în ordine. În primul rând, o mare, apoi mijlocie, iar la sfârșit o bilă mică de vată. Dacă doriți să faceți acest lucru cu o pastă, atunci se face astfel: luați apă în ea, turnați amidon și gătiți până la grosime.

om de zăpadă din vată


Trageți două bile mici din bumbac, în timp ce faceți corpul unui om de zăpadă. Acestea vor fi mâinile și le atașați de mingea din mijloc (pe tors).

om de zăpadă din vată


Culoează omul de zăpadă. Luați o fâșie subțire de carton și rotiți-l cu un tub. Lipiți marginile hârtiei și tăiați excesul - va fi o găleată pe capul omului de zăpadă. Legați o panglică în jurul gâtului omului de zăpadă, adică o „eșarfă”. Poate fi înlocuit și cu o cârpă. Tăiați o fâșie subțire din ea care să semene cu o panglică. Faceți ochii din pini cu o mărgele pe capăt.

om de zăpadă din vată


Dacă doriți, în același mod, puteți face butoanele omului de zăpadă de pe mingea din mijloc (pe corp). Atașați o ramură de grâu la omul de zăpadă - va fi o bătaie.
Omul tău de zăpadă este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat