DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Cutie de cadouri pentru nunta
Fiecare dintre noi, cel puțin o dată în viață, a fost invitat la o nuntă și cineva a avut chiar șansa de a fi martor onorific. În ajunul nunții, fiecare invitat are mai multe întrebări dificile: prima este ce să poarte, iar a doua este un cadou. Dacă prima, în majoritatea cazurilor, se rezolvă cu ajutorul unei revizii a cabinetului și potrivirea mai multor ținute, a doua necesită o bună înțelegere a intereselor nou-casatorilor. Foarte des, alegerea invitaților se încadrează pe cadouri în numerar sau electrocasnice (documentele pentru aparate sunt prezentate cel mai adesea la o nuntă). Vă sugerăm să faceți o cutie mică pentru un cadou sau bani. O cutie este potrivită pentru un mic cadou pentru o zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților sau orice altă vacanță.

Ne va fi util:
- hârtie albă sau carton gros;
- domnitor;
- un creion;
- foarfece;
- carton decorativ sau tapet frumos;
- lipici sau bandă dublă;
- bandă;
- de fapt, darul în sine.

Să trecem la treabă. Etapele fabricării unei cutii decorative.
1. Vom realiza cadrul pentru viitoarele casete. Măriți exact cadoul. La dimensiunea cadoulului adăugați încă 1 cm pe fiecare parte - acestea vor fi laturile. Pentru cadoul nostru (am dat discul), am determinat dimensiunile cutiei: 12,5 cm cu 12,5 cm. Adăugând 1 centimetru pe fiecare parte, am obținut o bază pătrată de 14,5 * 14,5 cm.
2. Desenați 4 linii deasupra fiecărei părți a pătratului: distanța dintre pătrat și prima linie este 1,5 cm, între prima și a doua - 1 cm, între a doua și a treia - 1,5 cm, între a treia și a patra - 1 cm. Ar trebui să obțineți un pătrat mare.

Cutie de cadouri pentru nuntă


3. Decupați pătratele mici în care se intersectează liniile desenate. Rezultatul a fost o hârtie în formă de cruce. Pe două secțiuni paralele, trebuie să faceți incizii mici. Pe prima bandă de la margine, tăiați un triunghi mic, pe a doua - un dreptunghi de 1,5 cm 1, pe a treia - un triunghi. Drept urmare, ar trebui să obțineți un decolteu trapezoidal pe două părți.

Cutie de cadouri pentru nuntă


4. Îndoiți cadrul de-a lungul liniilor desenate cu un creion, astfel încât marginile cartonului să se îndoaie spre interior.

Cutie de cadouri pentru nuntă


5. Folosind lipici de papetărie sau bandă de papetărie cu două fețe (banda de construcție nu funcționează, este prea groasă), conectați banda exterioară și baza pătrată a cutiei.

Cutie de cadouri pentru nuntă


De asemenea, faceți cu toate celelalte părți ale cutiei.

Cutie de cadouri pentru nuntă


6. Din carton decorativ sau tapet frumos (de exemplu, am folosit tapet nețesut care a rămas după reparație), am tăiat un dreptunghi a cărui dimensiune poate fi calculată cu ușurință: lățimea corespunde cu lățimea bazei, iar lungimea este calculată după formula - (lungimea viitoarei cutii * 2) + (lățimea laterală * 2) = alocație de cusătură mică. Avem o lățime de 14,5 cm și o lungime de 32 cm + 1 cm pe cusătură.

Cutie de cadouri pentru nuntă


7. Lipiți marginile secțiunii dreptunghiulare.

Cutie de cadouri pentru nuntă


8. Selectați o bandă care să se potrivească cu grosimea și culoarea.

Cutie de cadouri pentru nuntă


9. Creează un arc îngrijit.

Cutie de cadouri pentru nuntă


O cutie pentru un mic cadou de nuntă sau bani este gata!

Cutie de cadouri pentru nuntă

Cutie de cadouri pentru nuntă

Cutie de cadouri pentru nuntă
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat