DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Pentru muncă este necesar să se pregătească:
- ziare sau amprentă;
- foarfece;
- lipici PVA;
- broască sau ac subțire de tricotat.

cutie de ziare


Pentru a realiza tuburi, tăiem ziarul în 4 părți egale pe partea lată.

cutie de ziare


Punem frigiderul pe marginea benzii, la un unghi de aproximativ 30-40 de grade. Cu cât unghiul este mai mic, cu atât tubul va fi mai subțire și mai lung.

cutie de ziare


Apăsând ziarul strâns spre broșă, răsuciți tubul. Ungeți marginea rămasă cu adeziv PVA și lipici-o. Pinionul trebuie scos cu grijă. Lăsați tubul să se usuce până se usucă complet. Astfel de tuburi trebuie confecționate 150-200 bucăți.

cutie de ziare


Începem să țesem partea de jos. Pentru a face acest lucru, două grupuri de tuburi din șase bucăți adaugă fiecare o cruce încrucișată. Tuburile pot fi fixate împreună cu lipici.

cutie de ziare


Pentru țesut, îndoim un tub în jumătate. Acest tub funcționează. Cu acest tub împletim alternativ toate grupele.

cutie de ziare


Facem două astfel de cercuri. Când tubul de lucru se termină, acesta este extins cu un tub nou. Pentru a face acest lucru, introduceți tuburile unul în altul. Nu trebuie să folosiți lipici.

cutie de ziare


Împletind următorul cerc, împărțim fiecare grup de tuburi în trei părți (două tuburi).

cutie de ziare


Împletim două cercuri. Facem următoarele cercuri, împletind fiecare tub separat. Teseți un cerc cu diametrul necesar.

cutie de ziare

cutie de ziare


Pentru a termina țesut fundul, trebuie să tăiați capetele tuburilor și să le lipiți pe interior.

cutie de ziare


Pentru țesutul pereților laterali din produs, puneți formularul. Poate fi o cutie, o tigaie sau un borcan. Tuburile care au fost împletite, îndoite și fixate pe formă (puteți folosi haine pentru haine).

cutie de ziare


Țesutul este similar cu țesutul de jos. Împăturim tubul de lucru în jumătate și împletim fiecare împletitură a bazei cu o coadă de porc.

cutie de ziare

cutie de ziare


Pentru a finaliza țesutul pereților caschetei, tăiem tuburile de lucru și le lipim pe interiorul caschetei. Tuburile care se lipesc de pereți sunt tăiate, lipite și, fixate cu vârfuri de haine, lăsate să se usuce complet.

cutie de ziare


Țeserea capacului pentru sicriu se realizează în mod similar. Diametrul capacului trebuie să fie mai mare decât diametrul cutiei. Butucul este colorat după ce s-a uscat complet. Vopseaua poate fi orice: acrilic, guașă, acuarelă sau spray. Pentru colorare, vopseaua este amestecată cu adeziv PVA în raport de 1: 1. În plus, adezivul impregnează tuburile, conferind rigidității produsului. Când este uscat, devine incolor fără a schimba tonul vopselei.

cutie de ziare


În primul rând, este necesar să pictați suprafața laterală interioară, deoarece picături de vopsea se pot scurge pe partea din față.

cutie de ziare


Se lasă să se usuce 15-20 de minute. Următorul pas este vopsirea fundului pe interior. După ce vopseaua s-a uscat complet, exteriorul produsului este vopsit. Capacul este vopsit în aceeași secvență: pereții laterali interiori, partea inferioară din interior și, în sfârșit, suprafața exterioară.

cutie de ziare


După uscare, cutia poate fi deschisă cu lac acrilic. Acest lucru îi conferă strălucire și îl face mai durabil.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat