DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Perlă de herringbone
Foarte curând, vom fi vizitați de o vacanță foarte așteptată, magică și strălucitoare - Anul Nou. Anul Nou nu este doar o sărbătoare, ci magia vine în fiecare casă o dată pe an. Această sărbătoare este îndrăgită de toată lumea: copii, adulți și bătrâni. Revelionul este plin de minuni și magie, puteți face tot felul de dorințe și felicitați rudele și prietenii. Problema pentru această vacanță nu este mai mică. Trebuie să-l întâlnești cu toate onorurile și, pentru asta, trebuie să-ți decorezi casa în mod festiv, să stabilești o masă frumoasă de familie, să-ți decorezi oaspetele din pădure cu un brad de Crăciun și, cel mai important, să te asiguri de o mulțime de cadouri pentru a atrage atenția și a-i felicita pe cei dragi. Puteți oferi diverse lucruri mici, baublițe de Anul Nou, compoziții dulci, dar cea va fi cu adevărat valoroasă un cadouO vei face singur. Într-adevăr, toate semnificațiile, toată dragostea, bunătatea și chiar sentimentele tale sunt investite în aceste daruri. Un astfel de cadou, care va fi foarte util și relevant, va fi un pom de Crăciun țesut din margele. Ea va decora atmosfera de Revelion a persoanei dragi și îi va aminti mereu de tine.

Pentru clasa de master pe bradul de Crăciun, vom avea nevoie de:
• Bugle de culoare verde închis 30 de grame;
• Cabină verde strălucitoare 30 de grame;
• Sârmă de aur cu grosimea de 3 mm, are nevoie de o bobină 30 m;
• Fir de grosime medie pentru stabilitatea ramurilor;
• Sârmă groasă pentru butoi;
• Fir de lurex aur, bobină de aproximativ 10 m;
• Agitator de sare superficială din ceramică;
• Vopsea acrilică brună;
• perie de vopsea;
• Platoul;
• Foarfece și riglă.

Perlă cu herringbone

Materiale pentru pomul de Crăciun


Se toarnă mărgelele într-o farfurie. Tăiați trei fâșii de sârmă subțire de 15 cm fiecare. Încercați două mărgele de sticlă, apoi patru butași și din nou două margele de sticlă, răsuciți bucla.

margele

margele


Strângeți aceeași cantitate de margele și răsuciți bucla pe partea dreaptă. O altă buclă aceeași din stânga.

țesături crenguțe

Perlă cu herringbone


Tesem trei astfel de crenguțe și tăiem firul gros pentru portbagaj. Îndoiți firul pentru butoi în jumătate. Faceți vârful bradului de Crăciun.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


Punem două ramuri de pe fundul trunchiului, una în sus. Împreună le învelim cu fir de aur. În timp ce lăsăm deoparte, începem să țesem ramuri.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


În total vor fi patru niveluri în copac. Fiecare nivel va fi format din ramuri mari, începând cu o mică și terminând cu una mare. O ramură a primului nivel cu o singură ramură, al doilea nivel cu o dublă, al treilea nivel cu un triplu, iar ramura celui de-al patrulea nivel are patru ramuri. Luăm două ramuri mici și tăiem o bucată din sârmă din mijloc.

Crengile copacilor de Crăciun

Perlă cu herringbone


Introducem acest fir între ramuri și le învelim într-un singur întreg. Rezultatul a fost o ramură dublă. Buclează o mică întindere până în vârf.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


Deci, țesem 4 ramuri duble pentru cel mai înalt nivel, pentru acesta tăiem firul subțire de 8 tăieturi de 15 cm fiecare. Al doilea nivel - tăiem firul de 10 tăieturi de 25 cm fiecare. Al treilea nivel de 12 tăieturi de 35 cm. Al patrulea nivel inferior de 14 tăieturi de 50 cm. acestea sunt ramurile. Taiem urmatoarele segmente din sarma din mijloc: 4 taieturi de 5 cm, 5 taieturi de 6 cm, 6 taieturi de 7 cm si 7 taieturi de 9 cm.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


Colectăm pomul de Crăciun. Înfășurăm nivelul firului după nivel.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


Turnați ghips divorțat cu apă într-o pivniță de sare ceramică și introduceți un pom de Crăciun în el, setați-l exact astfel încât gipsul să înghețe. Vopseați gipsul deasupra cu vopsea maro.

Perlă cu herringbone

Perlă cu herringbone


Frumusețea de Anul Nou este gata! Fă-o!

Perlă cu herringbone
Comentarii (1)
  1. lenavt
    #1 lenavt vizitatori 28 august 2017 19:20
    0
    A fost odată similară. Decor foarte fain pentru noul an. În loc de ramuri de molid. Și ea nu se sfărâmă)))

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat