DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Ursuleț mare de păpuși
Papusa Ursul Mare


Păpușile din textile au cucerit lumea - femeile cu ac nu se îndoiesc de acest lucru, cu dragoste și fără odihnă, își croiesc Bighearts. Acest tip de păpuși din interior textil se mai numește și Fete de zăpadă - foarte des sunt îmbrăcate în ținute de iarnă realizate din blană, pulovere etnice și pălării cu pompoane mari de blană. Aceste pupe pot avea o înălțime diferită - de la 25 cm și mai sus, dar toate au aceleași proporții: un cap mare și picioare mari, ochi mici în centrul feței rotunde. Asigurați-vă că păpușa este decorată cu diferite butoane și flori, poartă pantofi, șosete sau șosete cu genunchi, o pălărie sau o bandă.
Vom începe să coase minunatul nostru cu picioare mari.
Vom avea nevoie de o bucată de țesătură de bumbac în culoarea cărnii pentru cusutul corpului și de orice material pentru cusut hainele.

Papusa Ursul Mare


Setul nostru de materiale și instrumente este următorul:
- Tiparele Bigfoots descărcate de pe Internet și un stilou pentru a le încerca pe material;
- țesătură de culoarea cărnii (calico, trebuie să o pliați în jumătate, deoarece detaliile sunt cusute pentru a putea fi transformate și umplute cu iernier sintetic);
- plasa din material pentru rochii;
- bandă și floare artificială;
- șosete de păpuși și scrumiere achiziționate într-un magazin pentru copii;
- dresuri artificiale (puteți face părul din mohair);
- împletitură pentru designul rochiei;
- o mașină de cusut (puteți coase pe mâini), foarfece și fire în culoarea țesăturii, ace;
- margele negre pentru ochi (puteți broda ochii cu fire negre).
Împăturăm țesutul corpului pe jumătate și aplicăm modelele, le desenăm direct de-a lungul conturului, tălpilor picioarelor (două) și modelelor pentru cap (există trei dintre ele), le încercuim pe o singură țesătură.

Papusa Ursul Mare


Coase fiecare detaliu, cu excepția părților capului, lăsând un centimetru și jumătate liber pentru umplutura ulterioară (nu cusăm picioarele pe picioare, așa că îl vom conecta cu „tălpile”), decupăm părțile cu o capacitate de cinci milimetri pentru cusături, încălzim marginile pentru a nu se despica.
Macinăm părțile din spate ale capului pe verticală, apoi mărunțim partea rezultată într-un cerc cu o mare parte a capului, lăsând totodată loc pentru umplutură.

Papusa Ursul Mare


Întoarcem părțile în partea din față și umplem cu poliester captusit. Coaseți manual sloturile pentru umplutură, introduceți picioarele în corp și numai apoi coaseți sloturile. Coaseți picioarele până la picioare, picioarele umplute. Coase părțile împreună, păpușa este aproape gata. Puteți coase ochii din margele și atașați părul la cap pentru a vă imagina ce fel de frumusețe va deveni în curând.

Papusa Ursul Mare


Începem să cusem frâiele în jurul frunții, conducând înapoi tulpinile și în spirală cu doi centimetri deasupra primei linii.

Papusa Ursul Mare

Papusa Ursul Mare

Papusa Ursul Mare


Ei bine, părul este gata și păpușa chiar a primit pantofi.

Papusa Ursul Mare


Acum vom decora coafura: coaseți un bandaj în partea de sus într-un cerc (din interior), trageți firul, răsuciți și coaseți o floare pe ea. Fixăm bandajul pe cap, cusând în jurul circumferinței.

Papusa Ursul Mare


Papusa Ursul Mare


Papusa Ursul Mare


Realizăm cea mai simplă rochie - împăturim țesătura pe jumătate, cosim de-a lungul marginii, obținem o „geantă” pe care o punem pe păpușă și o colectăm în zona gâtului, decorand-o cu o panglică aici și în jurul taliei. Papusa este gata! Nu-i așa, cutie? Și cel mai important, realizat de tine.

Papusa Ursul Mare
Comentarii (9)
 1. Irene
  #1 Irene vizitatori 8 decembrie 2014 19:02
  0
  Pentru prima dată, bine)
 2. Larissa
  #2 Larissa vizitatori 4 ianuarie 2015 13:28
  46
  nu coase niciodată nimic ...
 3. Tatiana
  #3 Tatiana vizitatori 12 februarie 2015 01:33
  8
  S-a întâmplat un curs groaznic, nu vă jigniți. Și încă mai bine să faci fotografii fără niciun flash, toate zambetele și sloppiness-ul ies la iveală.
 4. Eugene
  #4 Eugene vizitatori 16 martie 2015 15:46
  32
  Este păcat să o răspândim ca o clasă de master. Nu vă jigniți, dar chiar și pentru prima dată este îngrozitor.
 5. oaspete
  #5 oaspete vizitatori 21 mai 2015 14:27
  1
  Grozav !!! Nu asculta pe nimeni, te-ai descurcat grozav! Sincer vorbind !!
 6. oaspete
  #6 oaspete vizitatori 9 iunie 2015 19:30
  3
  Pentru prima dată, nu este rău. Nu ascultați pe cei care spun că nu coaseți niciodată! Este o prostie! Dacă sufletul cere să creeze, să creeze și să îmbunătățească, pentru că numai acest lucru este important într-un astfel de lucru! Și dacă cineva nu-i place versiunea dvs. de păpușă sau MK, lăsați-i să facă așa cum se vede de cuviință! Multumesc!
 7. Asya
  #7 Asya vizitatori 17 septembrie 2015 19:36
  21
  monstruos
 8. Liu
  #8 Liu vizitatori 26 septembrie 2015 20:11
  9
  Beata Verka Serdyuchka? ))
 9. oaspete
  #9 oaspete vizitatori 28 februarie 2018 09:54
  4
  Ascultă ... ei bine, nu este decent să expui asta și chiar să faci mk .... groază ...

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat