DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Odată cu apariția rețelelor sociale și a partajării electronice de fișiere, nevoia de a tipări fotografii a dispărut aproape. Nu-și împărtășesc impresiile despre o călătorie sau un eveniment, fotografii cu rude și prieteni de acasă pe canapea cu albume grele de familie pe poală, ci prin Internet, pentru că este atât de simplu: am postat imagini în rețea și, într-o secundă, toți „prietenii și abonații” dvs. pot deja vezi-i. Cu toate acestea, fluxul de știri se lasă repede, imaginile de pe ecran se schimbă, se îmbină și individualitatea persoanei este puțin suprascrisă de o serie de repostări.
Ce să faci? Creează-ți impresiile într-un album!
La cuvântul „album”, viața de zi cu zi sovietică și albumele care au ocupat oaspeții îmi apar imediat în cap, dar acum designul fotografiilor a dobândit caracteristicile artei. scrapbooking este popular printre femeile cu ac. Prima mențiune a acesteia datează din 1598, iar în Evul Mediu era la modă colectarea de poezii, scrisori, sonete. Fetele au făcut cărți cu urări, poezii, portrete. „Scrieți ceva pe album” au fost întrebați de poeți, artiști la serile creative, adunări de familii. ”Nu este nimic altceva decât strămoșul modernului de însemnări. Scrapbooking seamănă cu designul unui album foto, dar, pe lângă fotografii, include artefacte: butoane, bilete de tren, cărți poștale, arcuri cadou, poezii și scrisori, precum și multe altele, care pot fi găsite în casă. De obicei, un album este dedicat unui singur subiect. Scrapbooking-ul profesional este o sarcină foarte costisitoare și dificilă. Obiectele și fotografiile sunt prelucrate astfel încât să rămână neschimbate o lungă perioadă de timp, adică să zic așa, timp de secole. Instrumentele pentru acest tip de artă sunt scumpe și nu sunt întotdeauna disponibile în Rusia. Vă sugerăm să faceți scrapbooking „neprofesional”, să creați albume foto dedicate anumitor evenimente din familie.

album de memorie


Vom avea nevoie de:
• Album magnetic gata pregătit, cu un capac potrivit
• artefacte care par plate sau aproape plate (astfel încât albumul să se închidă bine): bilete de film, meniuri pentru restaurante, broșuri de hotel, butoane, texte tipărite de poezii, scrisori, SMS (în funcție de cine este realizat, desigur);
• Fotografii selectate și tipărite;
• Tuns din reviste și ziare: imagini, titluri, fotografii. Dacă doriți să aranjați un album cu umor, atunci vă vor fi foarte utile: să atribuiți unuia dintre eroii cărților foto corpul lui Marilyn Monroe sau Arnold Schwarzenegger;
• Foarfece, lipici, hârtie colorată, hârtie textură și orice altceva care ar putea fi încă util;
• Principalul lucru de care avem nevoie este, desigur, gustul și imaginația.
Iată un exemplu de materiale de care avem nevoie:

album de memorie

album de memorie


Pentru a începe, eliberați-vă locul de muncă și creați comoditate pentru muncă. Ai nevoie de un spațiu suficient de mare pentru a extinde toate titlurile, clipurile, imaginile și pentru a nu fi confundat. Decideți tema albumului. Albumele pot vorbi despre călătorie, nașterea unui copil, primul an de căsătorie, o nuntă ș.a. Stabilim fotografii, artefacte pe foile magnetice ale albumului terminat. Iată cum arată pagina albumului magnetic:

album de memorie


Dacă este necesar, puteți utiliza lipici. De asemenea, puteți folosi rufe de țesături din hainele și scutecele preferate, amprentele și amprentele atât ale adulților, cât și ale unui copil, încuietori de păr ale persoanelor dragi și ale copiilor, imagini din cărți sfâșiate pentru copii etc. Ce altceva pot folosi?
Tăieri de horoscop:

album de memorie


Poezii, poate chiar ale tale:

album de memorie

album de memorie

album de memorie

album de memorie


Programe de festival:

album de memorie

album de memorie


Frunze de toamnă și imagini din reviste:

album de memorie


Firuri de păr pentru copii și imagini cu ultrasunete:

album de memorie

album de memorie

album de memorie

album de memorie


După ce ați stabilit totul, puteți coborî filmul. În loc de un album magnetic, puteți utiliza un album simplu cu foi de carton, cu toate acestea, acum există puține locuri în care le puteți găsi pe acestea. Iată, de exemplu, modul în care este conceput albumul miresei:

album de memorie

album de memorie

album de memorie

album de memorie

album de memorie

album de memorie


Este foarte bine dacă mireasa însăși face un album pentru dorințele de nuntă. Poate include o varietate de puzzle-uri pentru mire, pe care le va rezolva la închidere. Desigur, puteți combina o astfel de creativitate cu tehnologia computerului:

album de memorie

album de memorie

album de memorie


Este foarte important să luați în considerare fragmentele pe care le aveți înainte de a decide cu privire la producția albumului și să determinați numărul de pagini, precum și ceea ce va spune fiecare dintre ei în mod specific. În cazul unui copil, de exemplu, acesta poate fi:
1. Sarcina mamei;
2. Fotografii de la spital;
3. Extras din spital;
4. Prima zi acasă;
5. Prima baie, prima plimbare;
6. Primii pași și cuvinte;
7. Sarbatoarea aniversara.

Și, cel mai important, atunci când faceți un astfel de articol interior unic, nu uitați să includeți o dispoziție bună!
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 6 noiembrie 2014 12:14
    2
    idee foarte minunată, un astfel de album cald de familie s-a dovedit!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat