DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » »Topiator luminos
Dacă aveți timp liber și doriți să creați, vă sugerăm să faceți un topiac luminos și frumos, care poate fi fie un decor pentru o cameră, fie un cadou minunat și, cel mai important, unic și original.
Pentru a face un terț, veți avea nevoie de:
- organza roșie și verde;
- bilă de spumă;
- sârmă subțire;
- margele albe;
- scobitori:
- bagheta;
- banda alba;
- gips;
- o oală;
- sisal verde;
- pistol siliconic și lipici la acesta;
- foarfece.

Pentru început, trebuie să tăiați cuburi cu organza în dimensiune de 3x3 cm.

tăiat în cuburi


Apoi, la scobitori, cu ajutorul lipiciului de silicon, atașați mărgele albe.

atașați mărgele albe


Acum puteți începe să creați triunghiuri pufoase. Pentru a face acest lucru, trebuie să pliați pătratul cu organza în jumătate, apoi din nou în jumătate. Un triunghi mic ar trebui să iasă (ca în fotografie).

realizând triunghiuri pufoase

realizând triunghiuri pufoase

se atașează de o scobitoare


Ar trebui să fie atașat la o scobitoare folosind un fir.

se atașează de o scobitoare


Numărul acestor triunghiuri este aproape imposibil de calculat, deoarece depinde de densitatea locației lor. Prin urmare, ar trebui să privești pe parcurs.

se atașează de o scobitoare


Pentru acest topiatru au mers 1,5 metri de organza, lățime de 0,5 metri.
Următorul pas este să introduceți triunghiurile în bila de spumă. Acest lucru trebuie făcut pentru a nu exista decalaje albe.

minge de spumă


Pentru a colora puțin topicul, puteți atașa o perlă albă la vârful scobitorului. Dar pentru asta, trebuie să atașați triunghiul puțin mai jos, astfel încât partea superioară a scobitoarei să fie vizibilă. Astfel de triunghiuri cu margele trebuie distribuite uniform pe produs.

distribuie după produs


Partea de jos a mingii poate fi decorată cu aceleași triunghiuri verzi. Când există un spațiu liber, puteți fixa baza topiară cu lipici siliconic pe care se va ține.

distribuie după produs


Realizarea acestuia este foarte simplă. Puteți folosi orice băț drept sau 5 simple pinioane lipite între ele. Pentru a le face să pară prezentabile, trebuie să le înfășurați cu o panglică albă de orice grosime. În acest caz, a fost utilizată o bandă cu lățimea de 0,5 cm.

folosiți orice băț drept


Când adezivul siliconic se usucă, toate deschiderile trebuie închise cu triunghiuri.

aproape cu triunghiuri


Acum rămâne să-l „plantăm”. Pentru aceasta, puteți utiliza orice oală sau alt recipient potrivit. Este necesar să zdrobiți polistirenul în el.

orice oală


Aceasta se face astfel încât ghipsul să nu lase oala să izbucnească. Acum puteți turna ipsos diluat cu apă și fixați topiarul în el.

gips


Poți decora ghiveciul cu tot ce ai. Cel mai bine este să folosiți sisal verde și să decorați cu margele albe deasupra, care trebuie fixate cu lipici siliconic.
Asta e, topiatorul original și luminos este gata.

luminos și frumos topiat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat