DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Ceas de capră
Întâlnește-te cu patronul din 2015 - Capra de lemn trebuie să aibă dreptate, apoi pentru următoarele 365 de zile ea nu își va arăta capriciile și va lăsa noroc din mâinile tale. Pregătirea pentru Anul Nou include decorarea camerei. Aici este recomandat să folosiți obiecte din lemn, clopote, nuanțe de verde și albastru. Este minunat dacă portretul amantei anului va apărea într-un loc vizibil. Ne oferim să creăm o ambarcațiune - o imitație a unui ceas cu o imagine a unei capre verzi. Vom avea nevoie de: un album pentru desen, vopsele, foarfece, o ploaie, un capac rotund din recipiente de plastic, lipici, un folder plic pentru caiete pe un buton, bandă adezivă, conuri, castane.

Ne oferim să creăm o ambarcațiune


În ambarcațiune dominată în mod intenționat de verde, alb și maro. Invitatul așteptat îi iubește. În primul rând, lucrăm cu un capac de plastic. Alegeți dimensiunea imaginii, care va fi în centrul cadranului. Marcăm înălțimea și lățimea aproximativă pe o foaie de hârtie.

desenați o capră


Apoi căutăm imaginea cu imaginea Caprei și o copiem (redesculăm, cercăm) pe foaia A4.

desenați o capră


Vopsim portretul cu vopsele.

desenați o capră


Dacă este posibil, decupați o imagine terminată, ratați un caz bun este imposibil. Măsurăm diametrul capacului și tăiem cercul corespunzător din foaia de album.

figura de stick


Luăm o ploaie, o aplicăm de-a lungul marginii și tăiem o fâșie de lungimea necesară. Cu bandă adezivă în mai multe locuri, fixați ușor ploaia, formând un cadru.

Meșteșuguri de Crăciun


Atașăm PVA la o foaie rotundă cu un animal învelit cu copți.

Meșteșuguri de Crăciun


Selectați 4 conuri de pin și lipiți-le în locul numerelor 3, 6, 9, 12.

Meșteșuguri de Crăciun


Între conuri răspândim mici castane. Dacă nu există castane, adăugați doar 3 cifre fiecare. Conurile pot fi înlocuite cu bile mici de Crăciun. Din folderul vechi de plic, tăiați 2 săgeți, folosiți plastic în zona butonului.

Meșteșuguri de Crăciun


Atașați cadranul. Butonul vă va permite chiar să schimbați ora pe ceas. În cazul nostru, săgețile arată „23-50”. Asta e miezul nopții curând. Încep minunile.

Ceasul meșteșugurilor de Anul Nou cu o capră


Ceasul este gata, rămâne să găsești un loc unde să-l pui.

ore cu imaginea unei capre verzi


Capra de lemn va aprecia eforturile dvs. și va fi generoasă cu cadouri tot anul viitor.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat