DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Sticle de șampanie Decoupage
Dacă doriți să vă decorați masa de vacanță sau dacă doriți să creați un original și ieftin un cadou, apoi acordați atenție acestei clase de master. Sperăm să vi se par informative și interesante. Astăzi vă sugerăm să faceți decupaj sticle de șampanie.

Sticle de șampanie Decoupage


Vom avea nevoie de:
- orice sticlă de șampanie
- degresant
- hârtie autoadezivă
- foarfece
- servetel pentru decoupage
- adeziv pentru decoupage
- vopsea acrilică albă
- burete
- vopsea acrilică pentru vopsirea spotului
- perie pentru lipici și lac
- lac
- panglici pentru decor
- superglue
- rabdare, putin timp si multa dispozitie.

Vom avea nevoie


Deci, să începem cu faptul că trebuie să pregătim o sticlă. Îndepărtăm etichetele inutile și o degresăm cu o soluție de alcool sau acetonă sau, ca în cazul meu, cu un demachiant obișnuit. Pentru îndepărtarea ușoară a etichetelor, puneți sticla într-o găleată cu apă rece peste noapte. Dimineața, puteți elimina cu ușurință eticheta dacă șampania este de înaltă calitate.

pregătiți o sticlă


Din orice hârtie autoadezivă, tăiați o inimă de dimensiuni arbitrare.

tăiați inima


Și lipici-l ușor pe sticlă.

lipici-o pe sticlă


Ajungând la colorarea sticlei. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de vopsea acrilică și de orice burete de machiaj. Desigur, puteți achiziționa un instrument special în magazinele de artă, dar am decis să folosesc un burete, iar rezultatul a îndeplinit toate așteptările. Coloram sticla folosind metoda „tăiere”. Mi se pare că numele metodei explică foarte succint procesul în sine. Voi adăuga doar că trebuie să ridicați vopseaua pe burete doar puțin și cu mișcări frecvente aruncați o sticlă. Iată ce s-a întâmplat după aplicarea primului strat.

Începe să coloreze sticla


Lăsați-l să se usuce și aplicați un al doilea strat de vopsea și obțineți o sticlă colorată uniform.

Lasa sa se usuce


Nu pictez fundul sticlei. Trebuie să recunoașteți că astfel de sticle nu se deschid întotdeauna imediat. Dacă l-ați prezentat cuiva drept cadou, atunci există o mare probabilitate ca această sticlă să fie amânată până la o ocazie specială. Astfel, lăsând fundul deschis, permiteți proprietarilor sticlei să controleze siguranța băuturii. Dacă apare un precipitat, șampania nu va mai fi potrivită pentru utilizare. După ce vopseaua s-a uscat complet, iar vopseaua acrilică se usucă foarte repede, îndepărtați hârtia autoadezivă.

îndepărtați hârtia autoadezivă


Vopsea pentru vopsirea punctelor pune puncte mici de-a lungul conturului inimii. Apropo, aici puteți introduce o fotografie a persoanei căreia intenționați să îi oferiți o sticlă.

pictura punct pune mici puncte


Începând cu un șervețel. Mâinile despart ușor marginile șervețelului și separă stratul superior.

rupeți marginile șervețelului


Puneți un șervețel pe sticlă, aplicați lipici pe mijlocul șervețelului. Folosind o perie, expulzați ușor aerul, nivelați șervețelul, aplicând treptat lipici pe întreaga suprafață a șervețelului. Acesta este un proces dureros care necesită atenție și răbdare. Lipite? Acum mascați marginile șervețelului cu vopsea albă, un burete și o ușor tăiere pe marginile șervețelului.

Puneți un șervețel pe sticlă


Ajungând la decor. Lipiți o panglică aurie pe gâtul sticlei.

mascați marginile șervețelului


Adăugăm vopsele și volum la culorile noastre, desenând câteva linii cu aceeași vopsea pentru vopsirea la fața locului. Și acoperă sticla cu mai multe straturi de lac.

lipici o panglică aurie


Lipiți banda așa cum se arată în fotografie.

Banda de lipici


Adăugați un arc și sticla noastră este gata.Fotografie din două părți.

Adăugați un arc

Sticle de șampanie Decoupage
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat