DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Smeshariki din aluat
Deseori când gătești găluște sau găluște, rămâne puțin aluat. Nu vă scăpați pentru a arunca o forfotă inutilă dacă aveți copii - acesta este un material excelent pentru crearea unei imagini colorate cu personajele desenului animat preferat.

Smeshariki din aluat


Aluatul trebuie să fie incomplet, cea mai ideală opțiune este apa cu făină, adică fără adăugarea de ouă, chefir și alte produse. Un corp simplu se usucă mai repede, iar pentru a crea o imagine aveți nevoie de mixere exacte. Luați o bucată de aluat și tocați un cerc.

Smeshariki din aluat


Apoi înfășurați micile trei bile - acestea sunt viitorii ochi și nasul lui Krosh. Puneți ochii și nasul pe un cerc, așa-numitul cap și apăsați ușor în jos cu degetul.

Smeshariki din aluat


Faceți sprâncene în vârful ochilor. Din bucăți separate de aluat, trebuie să creați urechile lungi ale lui Krosh și să le atașați de cap. Nu uita de labe. Folosind un creion, desenați, sau mai degrabă strângeți, conturul gurii, construiți o limbă.

Smeshariki din aluat


Acum să începem să creăm Nyusha. Întâi întindeți un cerc de aceeași dimensiune cu capul lui Krosh. În continuare atașăm ochii și nasul. Pe călcâiul unui creion, faceți două găuri.

Smeshariki din aluat


Nyusha poate fi împletit sau atașat de un arc.

Smeshariki din aluat


Acum atașăm picioarele, facem fante pe ele, ca pe copite.

Smeshariki din aluat


Începerea creării unui arici. Acest personaj umblă cu ochelari, așa că el trebuie să facă ochelari și să atragă puncte în ele care vor fi elevii. Atașați janta la ochelari. Atașați spinii mici de sus.

Smeshariki din aluat

Smeshariki din aluat


Ariciul are labe mici și gura foarte zâmbitoare. Gura poate fi desenată cu un creion ascuțit.

Smeshariki din aluat


Tema imaginii mele este că Smeshariki se plimbă pe peluza verde pe care stă copacul. Este creat din două părți conectate - trunchiul și coroana cu mere. De asemenea, puteți sculpta soarele cu raze.

Smeshariki din aluat


Acum eroii trebuie uscați. Puteți utiliza mai multe metode - puneți-l pe hârtie pe o baterie, uscați-l la cuptor (nu mai mult de 5-7 minute), pe vreme caldă, poate uscați aluatul pe un pervaz sau balcon. Desenați un cer și o peluză verde pe o bucată de hârtie; pentru luminozitate, puteți desena un curcubeu. Atașați formele uscate de foaie cu lipici. Acum trebuie să te găsești pentru a-i colora pe toți eroii: Krosha este albastră, Nyusha are nevoie de roz, iar Ariciul „poartă” o haină lila.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat