DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Mugur de hârtie ondulată
Hârtia ondulată are propriile sale proprietăți speciale, datorită cărora puteți face din ea flori fermecătoare, ceea ce va fi o imitație deosebită a exemplarelor vii.

Hârtie ondulată Rose Rose


Pentru a face un astfel de mugur, trebuie să lucrați:
Material:
- hârtie ondulată groasă în următoarele culori: verde și roz.
- sârmă.
- o minge mică din vată.
Instrumente:
- foarfece.
- penseta.

Realizarea unei flori. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți dintr-o bucată de hârtie ondulată roz este să tăiați un dreptunghi obișnuit cu laturi de 6x7 cm, folosind foarfece, este important să vă asigurați că piesa nu apare înclinată.

hârtia


Apoi, trebuie să rotunjiți cele două colțuri superioare și să marcați vârful îndreptat în centru.

Fabricarea florilor


Acum ar trebui să tăiați 15 cm de pe linia de pescuit pregătită.În segmentul obținut trebuie să luați o margine și să îndoiți degetul în jurul lui, creând un inel mic și eliberați mâna pentru a fixa sârmă în această formă.

Fabricarea florilor


Lângă partea roz în mijlocul acesteia, trebuie să așezați un inel de sârmă și o mică bucată de vată. Este nevoie pentru a obține plinătatea mugurii și a facilita crearea acestuia. Acum trebuie să folosiți colțul rotunjit drept pentru a înfășura piesele de bumbac și sârmă pliate în centru. La intersecția de bumbac și hârtie, trebuie să o întindeți ușor.

Fabricarea florilor


După aceea, ar trebui să faceți același pliu, dar pe partea cealaltă.

Fabricarea florilor


În continuare, trebuie să pliați foarte strâns fundul mugurelui rezultat. Pentru a face acest lucru, este mai bine să răsuciți hârtia cu degetele în jurul sârmei, cu atât mai puternic, cu atât mai bine.

Fabricarea florilor


Acum puteți începe să creați pliante. Pentru a face acest lucru, tăiați un dreptunghi mare din hârtie ondulată verde, ale cărei laturi vor fi de 6x9 cm.

Fabricarea florilor


De-a lungul celei mai lungi părți a acestei părți, trebuie să faceți o mulțime de tăieturi în zig-zag.

Fabricarea florilor


După aceasta, cu frunze pregătite, trebuie să înfășurați baza mugurelor făcute. Partea inferioară trebuie, de asemenea, strânsă și este mai bine să strângeți firul pentru fixare sigură.

Mugur de trandafiri


Din bucata rămasă de hârtie verde, trebuie să faceți o bandă dreaptă de 3 cm lățime și aproximativ 15 cm lungime și să înfășurați firul cu ea. Cu această bandă, trebuie să acoperiți baza mugurii și să înfășurați treptat firul la un unghi de 45 de grade, creând o tulpină de flori.

Părțile lungi ale frunzelor care ating mugurele, trebuie să vă răsuciți cu atenție degetele.

Hârtie ondulată Rose Rose


Acum trandafirul este gata. Din astfel de flori puteți face un buchet foarte atractiv!

Hârtie ondulată Rose Rose
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat