DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
În curând va veni Anul Nou 2015, care în conformitate cu horoscopul estic va fi simbolizat prin semnul Ovinelor Albastre. Dăm un exemplu de jucărie făcută manual, care poate fi folosită ca decor (de exemplu, într-o mașină sau într-un brad de vacanță).

oaie moale de jucărie


Puteți confecționa o astfel de jucărie din materiale improvizate - am folosit gluga albastră din vechea veche, iar până la sfârșitul celei de-a doua seri această jucărie era complet gata.

Vom avea nevoie de:
1. Fire (alb, albastru și albastru), un ac;
2. Tesatura;
3. Vina sau iernier sintetic.

Vom avea nevoie


La toate cele de mai sus, adăugăm foarfece, lipici, hârtie alb-negru, bandă scotch (pentru a face ochi, nas și gură) - și puteți ajunge la lucru.

Vom avea nevoie


Începem prin desenarea unei mostre a viitoarei jucării.

Începem prin desenarea unui eșantion


Tăiem modelul rezultat, după care îl împărțim în părți separate, le desenăm pe o altă foaie de hârtie și corectăm detaliile, astfel încât acestea să devină întregi. Deci va deveni mai convenabil să lucrați cu țesătura.

Începem prin desenarea unui eșantion


După ce am tăiat toate probele, începem să lucrăm cu țesătura.

Tăiați modelul rezultat


Am desenat fiecare probă de două ori pe margini separate ale țesăturii: mai întâi, partea din față, apoi partea din spate, întorcând proba. Pe probe am scris numele culorilor pentru a nu uita ce culoare ar trebui să aibă fiecare detaliu viitor.
Am tăiat detaliile jucăriei noastre cu o ușoară indentare pentru cusătură.

Tăiați modelul rezultat


La început am făcut cusatura în interior, dar am observat că jucăria pierde claritatea liniilor și părea cam ca o oaie; prin urmare, au conectat piesele cu o cusătură externă. După ce am cusut marginile împreună, umplem cu bumbac sau iernier sintetic, apoi îl coase complet:

începe să lucrezi cu țesături


Acum ne-am propus să facem urechile oilor noastre.

începe să lucrezi cu țesături


Nu umplem urechile oilor cu bumbac, ci cusem pe ele din partea din față o țesătură albă, care, așa cum s-a spus, reprezintă partea interioară a urechii:

ureche


În continuare, cusem urechile, vârful, coada și capul oilor la corp. De asemenea, am făcut o ceașcă de oaie fără bumbac, dar dacă doriți, oricare dintre cititorii și vizitatorii care ar putea încerca să facă aceeași jucărie pentru vacanța de Anul Nou pot umple cupa de bumbac. Rămâne să faceți ochii, nasul, gura și obrajii.

coase detalii


Din hârtie alb-negru facem ochii cu gura și nasul și le lipim cu bandă, astfel încât hârtia să nu se deterioreze rapid, atașăm lipici la cap.

fă ochi


După ce ochii sunt lipiți, facem un ochi în jucărie, astfel încât acesta să poată rămâne pe ramura bradului de Crăciun (principalul lucru aici este să instalați corect eyeletul, astfel încât mielul să țină uniform).

o oaie


Vopsim obrajii cu un creion roz.

Vopseste pe obraji cu un creion roz


Acum jucăria noastră este gata. Sper că va deveni un bun simbol al anului nou care va veni și va aduce cel mai important lucru în casa ta - confort, bună dispoziție în Revelion și, bineînțeles, fericire.

o oaie


Cu stima, Dinara Vorobyova.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat