DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
O nuntă este cea mai specială zi din viața tuturor. Ceremonia de nuntă este întotdeauna decorată cu diverse accesorii, ochelarii de nuntă ocupă unul dintre locurile notabile de pe masa proaspătilor, de aceea li se acordă o atenție deosebită. În prezent, se pune tot mai mult accent pe nunțile colorate. În această descriere, vă voi prezenta cum să creați un pahar de nuntă în culoare roz delicată.

Pahar de nuntă


Veți avea nevoie de un plasture de tul sau o altă țesătură constând dintr-o plasă. Dimensiune 20 cm cu 40 cm. Pentru decorare aveți nevoie de strasuri roz și un mijloc pentru o floare. Floarea în sine este creată dintr-o panglică, este nevoie de aproximativ 7 bucăți de 4 cm fiecare, totalizând aproximativ 30 cm dintr-o panglică roz satin, a cărei lățime este de 4 cm. Pentru ramurile laterale, căutați două secțiuni albe de 4 cu 4 cm și două roz. Pentru a repara totul pe sticlă, utilizați lipici. Pistolul cu clei este ideal, deoarece lipiciul său seamănă cu un plastic transparent, ține perfect materialul și nu are un miros urât.
Să începem să creăm șapte petale pentru floarea principală. Pentru a face acest lucru, tăiem panglica roz în semifabricate, adică pătrate de 4 până la 4 cm. Îndoiți pătratul ca în figură.

îndoiți pătratul


Apoi îndoiți din nou piesa de prelucrat astfel încât să se formeze un triunghi.

îndoiți pătratul


Acum trebuie să îndoiți munca în mod uniform. Încercați să faceți un colț frumos ascuțit, nu vă grăbiți și atunci totul se va dovedi! Blocați cu penseta toate straturile.

îndoiți pătratul


Pentru a crea o petală inversată, este necesar să tăiați baza piesei de lucru, astfel încât atunci când este îndoită, ea să poată fi fixată și să nu se îndoaie. Se taie cu foarfeca nu paralel cu baza, ci într-un unghi acut.

tăiat


Ardeți baza petalei cu o brichetă, cu această acțiune toate straturile sunt lipite împreună și veți obține o petală pentru floare.

topit


Întoarceți petala, dacă baza (partea care este mai aproape de mijloc) se lipeste puternic, apoi decupați-o.

petala


Tăiați un cerc cu un diametru de 1-1,5 cm de pe bandă și lipiți 7 petale de roz identice pe ea.

o floare


Pentru a decora mijlocul florii, este potrivit un stras mare sau un vârf dintr-un ac de păr, care este folosit pentru a decora coafurile de nuntă. Dacă aveți o astfel de mizerie, atunci „pălăria” ei va fi cel mai bun centru floral. Pregătiți o bucată de panglică și tul pentru a crea o „fustă” la paharul de nuntă.

pentru decorarea coafurilor de nunta


Lipiți această piesă în locul în care picioarele paharului intră în bază, este mai convenabil să atașați o fustă pe bandă. Dacă este lipit de un geam, există o mare probabilitate ca grila să cadă pur și simplu de pe geam.

pentru decorarea coafurilor de nunta


Îndoiți materialul aproape în jumătate, pășind cu 1-2 cm de marginea de jos. Acest lucru este necesar pentru ca fusta să aibă 2 niveluri și să pară mai magnifică. Coaseți plasa cu cusături mari, trageți constant firul.

pentru decorarea coafurilor de nunta


Ar trebui să obții ceva de genul acestei fuste pufoase.

ochelari la bază


Lipiți fusta în jurul picioarelor. Asigurați-vă că lipiciți joncțiunea, altfel totul va rămâne în direcții diferite.

ochelari la bază


Acum lipiți floarea în mijlocul paharului. Fa simetric o crenguțe de flori din petale albe și roz.Tot spațiul gol poate fi decorat cu strasuri. Este necesar să închideți locul de lipire a fustei cu o panglică roz, să legați un arc și, de asemenea, să decorați la întâmplare întreaga fustă cu pietre de roz. Un pahar pentru nou-născuți este gata.

Pahar de nuntă
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 29 octombrie 2014 12:38
    0
    Pahar decent pentru masa de nuntă!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat