DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Imagine din servetele obișnuite
Tăierea este o formă fascinantă de creativitate. O lucrare originală este creată din șervețele obișnuite din hârtie, care arată foarte impresionant în interior. Tăierea necesită cele mai simple materiale care pot fi găsite în orice casă. Pentru muncă, aveți nevoie de șervețele de diferite culori, o foaie de peisaj, lipici PVA, un creion neasfaltat (perie sau pix fără tijă), foarfece, o riglă. Și multă răbdare.

Trebuie să lucrezi


Tăiere - muncă dureroasă, care necesită multă răbdare, dar deloc dificilă. Puteți conecta în siguranță copiii la muncă, deoarece acestea sunt exerciții excelente pentru dezvoltarea abilităților motrice fine, preciziei și atenției.

Pe o foaie de peisaj, desenați o schiță a lucrărilor viitoare.

desenați o schiță


Dacă există defecte, nu le puteți șterge, deoarece în lucrarea finalizată elementele de bază nu vor fi vizibile. Desenul trebuie să conțină părți mari, deoarece cele mici nu pot fi așezate prin față. Imaginile din această tehnică sunt perfecte pentru decorarea camerei copiilor și puteți face fotografii din colorarea copiilor ca bază. Dacă intenționați să introduceți lucrarea în cadrul finisat, atunci este mai bine să o faceți imediat după întocmirea schiței. În acest caz, încrețirea șervețelelor nu va apărea, deoarece lucrarea finalizată este destul de fragedă.

Mai întâi trebuie să pregătiți șervețele. Acestea trebuie tăiate în pătrate cu latura de 2 cm.

tăiate în pătrate


Pentru a face munca nu este necesar să tăiați o mulțime de șervețele. Această imagine în dimensiune A4 a luat 3 alb, 4 verde, 6 albastru și un șervețel în albastru și galben. Pentru o ușurință de depozitare și utilizare, puteți pune toate pătratele într-o cutie mică. Deci nu își vor aminti și nu vor zbura în jurul camerei ca molii. Puneți împreună 2 pătrate de aceeași culoare. În centrul pătratului, așezați un creion ascuțit sau un stilou fără toiag și vântați ușor un șervețel pe vârful său, ca un pumn.

înfășurați un șervețel


Adeziv PVA pentru a unge o suprafață mică a imaginii și aplicați "kulechki" pe lipici. Următoarea bucată de pânză este lipită cât mai aproape posibil și așa mai departe până la sfârșitul lucrării. Cu cât pătratele de șervețele sunt mai dense, cu atât este mai frumoasă imaginea.

legat


Nu aplicați imediat lipici pe o suprafață mare - se poate usca și trebuie aplicat din nou. Este mai bine să începeți lucrul din colțul din stânga sus, astfel încât contactul cu zona lipită să fie minim. Când imaginea este terminată, merită să o examinăm cu atenție. În unele locuri, pot exista lacune în care puteți lipi șervețele din șervețele. Lipiciul se aplică direct pe vârful pungii.

Se aplică clei


Deci, imaginea nu va fi colorată cu lipici, iar consumul acesteia va fi mic.

Dacă șervețele sunt lipite neuniform, este ușor de corectat cu foarfece ascuțite, tăind colțurile proeminente. Pictura, realizată folosind tehnica de tăiere, arată voluminoasă și foarte neobișnuită. Culorile delicate și ușurința aerisită a șervețelelor conferă lucrului de mister și lipsit de greutate.

o poză cu șervețele obișnuite


O astfel de muncă poate deveni nu numai o decorare interioară, ci și un cadou minunat pentru familie și prieteni pentru orice vacanță.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat