DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Plic" Aniversare fericită "
Din ce în ce mai des, atunci când mergem să ne felicităm prietenii, rudele, prietenele, părinții în ziua numelui, ne simțim literalmente pe noi înșine, începem să ne încurcăm. Iată ce puteți da pentru a vă face util și pentru a vă bucura de ziua de naștere? Nu vreau să dau nicio prostie banală, deoarece probabil se află printre lucruri inutile. Pentru a cumpăra unul dintre lucruri, pur și simplu nu puteți mulțumi dimensiunea. Prin urmare, foarte des ieșim din situație și dăm bani un cadou. Și dacă nu este doar o zi de naștere, ci o adevărată aniversare, indiferent de anume - 20 de ani, 30 de ani, 40,50 sau 60 de ani, este încă o întâlnire rotundă, așa că aici trebuie să vă gândiți. Va fi potrivit să oferim un buchet frumos de flori și bani, dar numai într-un plic frumos de felicitare. Sunt ca banii, o dată sau de două ori, și nu a existat, dar plicul va păstra amintirea felicităților dvs. și vă va mulțumi încă mulți ani. Puteți face inițial un plic pentru bani folosind această tehnică scrapbooking. Ne permite să creăm astfel de obiecte de hârtie care să fie pe placul dvs. și al celor dragi și, cel mai important, aceste produse poartă căldură în sine, întrucât sunt făcute manual.

Pentru plicul aniversar trebuie să ne luați acest lucru:
Hârtie pastel de Burgundie;
Hârtie de resturi 20x20 cm roz;
Foaie albă de culoare alb-reliefată;
Poza cu un urs și un buchet de flori;
Dantela bej;
Colț și poanson de gaură din dantelă;
Floare mare de hortensie roz deschis;
Floare roz roz și alb;
Flori mici din țesătură de piersic;
Perne de timbru „Happy Anniversary”, perne de cerneală din aur și negru;
Petale de mlaștină verde;
Cheie metalică mare în culoarea bronzului;
Margele albe;
Banda adezivă, riglă, creion, pistol cu ​​lipici, mașină de cusut, lipici PVA, foarfece.

Plicul jubiliar

materiale


Pregătim baza plicului de hârtie pastelată, întindem foaia pe orizontală. Au fost măsurate și decupate două dreptunghiuri de 10,5x18 cm. Pentru a clarifica dimensiunea, atașăm o bancnotă.

Pregătirea bazei plicului

Pregătirea bazei plicului

Pregătirea bazei plicului


Facem un dreptunghi în partea de sus cu margini deschise, folosim un pumn de gaură unghiulară. Al doilea este tăiat oblic din colțul din stânga. Din hârtia de tăiere am tăiat două dreptunghiuri de 10x16cm, apoi unul dintre ele am tăiat oblic, așa cum s-a făcut de la bază, un alt dreptunghi de alb-mată de perlă 10 * 16 cm.

Pregătirea bazei plicului

Pregătirea bazei plicului


Realizăm părțile deschise ale semifabricatelor cu pumnul de bord, ca în fotografia de mai jos.

decora

decora


Tăiați fâșia de dantelă egală cu partea tăiată a hârtiei, așezați și coaseți. Acum lipim imagini.

decora

decora


Separat pe foaie ștampilăm „Aniversarea fericită” și apoi stingem inscripția decupată de-a lungul marginii. Ca să spunem așa, creăm efectul antichității.

decora

plic pentru bani


Coaseți imaginile, lipiciți semifabricatele pe bază și acum coaseți individual fiecare element, lipiți un dreptunghi și coaseți împreună cu partea superioară exterioară.

inscripția


plic pentru bani


Ambele părți ale plicului sunt gata, puteți acum să lipiți PVA cu părțile laterale și partea inferioară a părții inferioare și să lipiți împreună. Nivelați și apăsați bine.
La sfârșitul lipiciului pistolul lipici întreg decorareuită-te la fotografie.

Plicul jubiliar


Plicul jubiliar


Va multumesc si va doresc o creatie placuta!

Plicul jubiliar

Plicul jubiliar
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat