DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Miel din lut polimeric
Toată lumea știe foarte bine și cu siguranță toată lumea așteaptă deja cu nerăbdare venirea anului 2015 - anul Mielului. Acest animal aduce multă bucurie, bună dispoziție și, prin urmare, este necesar să îl întâlnești în Revelion așa cum trebuie. Atmosfera de familie festivă, un brad frumos de Crăciun, o masă festivă de lux și, desigur, multe, multe daruri diferite. Puteți da absolut totul în noaptea de Anul Nou, chiar și orice lucru mic, dar va părea un cadou destul de valoros în această sărbătoare. Ei bine, practic îi dau pentru Anul Nou, astfel încât să fie atât plăcut, cât și neprofitabil: magneți, figurine, hăinuțe, jucării moi, Bile de Crăciun cu imaginea animalului care vine în anul care vine. De anul viitor ne va vizita oaie cadouri- lucrurile mici ar trebui să fie sub formă de oaie. De exemplu, puteți face o figurină mică din lut polimeric, se mai numește și plastic. Va fi interesant pentru dvs. și, în același timp, va fi frumos să primiți un cadou special realizat manual în Anul Nou.

Dacă ați sculptat vreodată puțin din plastilină, atunci învățați cum să sculptați din argilă polimerică cu ușurință. Diferența de turnare este că lutul nu este la fel de vâscos ca lutul, este foarte greu și necesită eforturi pentru frământare și, ca urmare, după modelare, produsul trebuie fie fie fie fie sudat, astfel încât plasticul să se întărească și produsul să-și păstreze forma. Vom încerca.

Luați-vă pentru sculptarea mielului:
Plastic cu patru culori: negru, roz moale, bej-alb și alb, luăm nuanțe mai calde, bețe de 8-9 cm lungime și 10 mm în diametru;
Placă de plastilină;
Cuțit și băț pentru lucrul cu plastic;
Capacitate pentru gătit (o tigaie veche care nu este folosită în scopuri alimentare);
Lac cu lac și decupaj pentru a da luminozității produsului.

Oaie din lut polimeric

materiale


Să mergem mai întâi la trupul mielului. Tăiați aproximativ 2 cm de lut corporal și începeți să frământați până când se înmoaie complet. Zdrobit și sculptat un oval pentru tors, l-a aplatizat puțin. Tăiați aproximativ încă un cm de cârnați de corp și frământați și rotiți un cerc pentru cap.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Fixăm capul pe corp. Bine presat.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Tăiați încă 4 bucăți de 1 cm, frământați fiecare și dați forma butoaielor pentru picioarele mielului. Fixați picioarele pe corp.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Din două bucăți facem urechile, le atașăm de cap și rotunjim spre vârf. Facem un arc de argilă roz și îl fixăm pe cap.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Din lut alb rulăm două cercuri mici de 5 mm în diametru și două cercuri de negru de 2 mm fiecare. Apăsăm cercurile negre pe alb, obținem ochii, pe care îi atașăm de cap. Un alt arc roz mic este montat sub cap pe corp. Desenăm un zâmbet pe față cu un cuțit.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Acum rulăm bile de 4-5 mm din lut alb, fixăm pe corp. Va fi o haină de piele de oaie. Modelarea s-a terminat. Fierbem apa într-o tigaie pregătită, aruncăm oile în apă clocotită și gătim 12-15 minute. Scoatem, răcorim și lacuim pentru a da culoare.

Oaie din lut polimeric

Oaie din lut polimeric


Uscați și oaia cadou este gata! Dacă doriți să faceți un breloc, atunci înainte de gătit, faceți o buclă metalică, introduceți-o în oaie și gătiți cu bucla, și abia atunci puteți pune semifabricatul sub lanțul cheii.

Oaie din lut polimeric
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat