DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» »Buchet de toamnă
Toamna de Aur este momentul pentru nunți și ședințe foto. Și ce fotografi nu vor veni pentru a-și face fotografiile luminoase, saturate și, cel mai important - pe tema toamnei. A doua zi am primit o comandă urgentă pentru un buchet creativ de toamnă pentru o ședință foto a unui cuplu tânăr. Nu a fost timp pentru reflecție, am avut de-a face cu materiale improvizate. Și iată ce am făcut.

Buchet de toamnă


Sperăm că acest atelier vă va inspira cu idei diferite pentru crearea de buchete de toamnă. Deci, de ce avem nevoie:
• ziare
• Adeziv PVA
• baza rotundă în formă de bilă
• spumă de construcție
• mâner din lemn
• foarfece, cuțit
• decupaj alb înclinat (puteți lua o bandă obișnuită)
• hârtie albă de birou
• hârtie ondulată albă
• fir alb
• flori și frunze artificiale
• legume artificiale și fructe mici
• superglue

Buchetul va fi voluminos, pentru aceasta este necesar să se creeze o bază rotundă de sus și plată de jos (unde va fi mânerul). În acest scop, am folosit o portbagaj, este făcută în formă de bilă pentru mine. Puteți lua orice articol rotund. L-am învelit într-o pungă de plastic și am început să lipesc cu bucăți de ziar și lipici PVA.

Buchet de toamnă


Realizați mai multe straturi de ziar, astfel încât baza noastră pentru buchet să fie solidă. Lăsați timp de câteva ore până se usucă complet. În continuare, ne confruntăm cu sarcina de a umple baza cu ceva din interior, astfel încât mânerul să fie bine fixat. Și nu faceți buchetul mai greu. Am spumă de construcție. A trebuit să-mi arunc piesa de lucru, dar nu uita să introduc în interior mânerul dorit. Hilt-ul meu are 15 cm lungime.

Buchet de toamnă


Lasă acest design peste noapte. Totul trebuie să se usuce bine. A doua zi dimineața am tăiat excesul de spumă, am aliniat marginile și aici avem o astfel de ciupercă.

Buchet de toamnă


Vreau să notez că piesa de prelucrat s-a dovedit a fi foarte solidă și durabilă și, cel mai important - aproape lipsită de greutate. Mânerul era atât de ferm fixat încât era imposibil să-l miști nici măcar cu un milimetru. Pentru a ascunde resturi de ziare cu mai multe culori, am lipit golul cu tăieturi de hârtie albă de birou și lipici PVA.

Buchet de toamnă


Apoi lipiți golul cu hârtie ondulată albă și fixați-l la partea inferioară a mânerului cu lipici și fixați-l cu un fir în jurul mânerului, pentru fiabilitate.

Buchet de toamnă


Învelim mânerul cu o incrustare albă înclinată și astfel ascundem marginile hârtiei ondulate.

Buchet de toamnă


Nu vă faceți griji, dacă nu ați reușit să lipiți perfect hârtia ondulată, nu veți putea vedea asta în formă finalizată. Începem să împodobim piesa de prelucrat de pe margini, lipind-o cu frunze artificiale. Pentru asta, am folosit superglue. Sigilăm stratul de frunze prin lipirea pe frunzele superioare care diferă prin culoare și textură față de cele anterioare.

Buchet de toamnă


Lipim flori artificiale pe frunze, așa cum se arată în fotografie.

Buchet de toamnă


În rândul următor alternăm florile cu legumele și fructele.

Buchet de toamnă


Și trebuie doar să închidem vârful buchetului cu flori și fructe.

Buchet de toamnă


Mai aveam figurine de legume și fructe și am decis să le sigilez cu cel mai jos strat de flori. Iată o fotografie a buchetului finalizat din diferite unghiuri.

Buchet de toamnă

Buchet de toamnă

Buchet de toamnă
Comentarii (1)
  1. Alina
    #1 Alina vizitatori 26 octombrie 2014 16:24
    0
    idee interesanta! Nu am crezut la prima vedere că această lucrare este atât de dificilă!

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat