DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Felicitări de Crăciun în stil eco
Anul Nou este cea mai fabuloasă și mai drăguță vacanță, un timp de speranță și felicitări vesele. În această zi minunată, vreau să-mi arăt atitudinea mea specială față de prieteni și cei dragi. Pentru a face acest lucru, este suficient să faci doar o felicitare de Crăciun DIY făcută de tine. Cu toată căldura și dragostea, ea va povesti despre sentimentele voastre strălucitoare.

Așadar, pentru a face o felicitare de Crăciun în stil eco, veți avea nevoie de:
1. Hârtie Kraft de 120-150 gr grosime. Format A4.
2. Foarfece, creion, rigla.
3. Hârtie de designer din colecția de Anul Nou.
4. Bandă clericală cu bandă dublă și pistol cu ​​lipici.
5. Brads (o mică bijuterie metalică).
6. Ștampilă, bloc de timbru acrilic și tampon de cerneală maro.
7. Rafie de culoare naturală (bandă specială de hârtie).

va avea nevoie


Mai întâi, marcați o foaie de hârtie kraft. Măsurăm 10cm de-a lungul marginii scurte și desenăm o linie de-a lungul foii cu un creion. Apoi împărțiți partea lungă a foii în 2 părți egale și îndoiți foaia în mijloc.

marchează o foaie de hârtie artizanală


Tăiați foaia în jumătate conform marcajului de creion. S-au dovedit două cărți neplăcute pentru cărți poștale. Cel care s-a dovedit puțin mai larg este amânat. Din cele rămase, am decupat 2 părți dreptunghiulare, puțin mai mici decât baza viitoarei cărți poștale.

Tăiați foaia


Coase aceste 2 părți cu o linie dublă pe o mașină de cusut. Deci vor părea îngrijite și complete. Una dintre ele va deveni „fața” viitoarei noastre cărți poștale, iar a doua vom rămâne pe interior, o felicitare va fi scrisă pe ea. Dacă nu există nici o mașină de cusut, atunci o puteți face manual. O astfel de linie, pe cât posibil, subliniază individualitatea cărții noastre poștale.

coase


Atașăm sigiliul siliconic pe blocul acrilic și, folosind tamponul de cerneală, imprimăm felicitarea pe una dintre părțile cusute ale cardului.

Fixăm sigiliul siliconic


Folosind un creion sau un creion ascuțit, străpungeți cu grijă o gaură în hârtie pentru decorare.

străpunge o gaură


Acum puteți introduce braduri aici. Pe spate, îndoim bine cozile metalice, astfel încât acestea să nu sufle. Dacă nu aveți astfel de bijuterii, atunci folosiți jumătate de mărgele care sunt vândute gratuit în orice magazin de cusut.

inserați braduri


Folosind banda dublu față, lipim interiorul piesei noastre de lucru, acordând o atenție deosebită marginilor.

lipici în interior


Încercând cu atenție să faceți acest lucru cât mai corect și în mod posibil, lipiți-l la bază.

din hârtie de designer


Acum am decupat 2 pătrate mici și un dreptunghi din hârtia de design cu modele de Anul Nou. Dimensiunile lor pot fi arbitrare.

din hârtie de designer

panglici de rafie


Cu ajutorul scotch band-ului fixăm panglici de la rafia pe viitoarele „cadouri” rezultate. Din ea legăm 4 arcuri mici.

panglici de rafie


Cu ajutorul unui pistol fierbinte ne lipim „casetele”, astfel încât acestea să se ridice ușor. Este important să le distribuiți frumos și armonios pe o carte poștală. Apoi pentru fiecare "un cadou»Lipiți un arc din rafie deasupra.

panglici de rafie


Rezultatul este un lucru atât de interesant și elegant. Toate materialele folosite sunt nuanțe naturale, discrete, dar în compartiment creează o carte poștală ecologică unică, care a fost atât de populară în ultima vreme.

Carte de Anul Nou în stil eco
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat