DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Carte poștală - Herbarium
Cardul de felicitare Do-it-yourself poate fi cel mai bun cadou pentru mama, sora și alte rude. Nu contați ideile pentru crearea sa: desen cu vopsele, aplicații din hârtie colorată și chiar broderie. Vă sugerăm să aveți în vedere opțiunea de utilizare a plantelor uscate. Probele pot fi colectate în avans. Pentru înregistrarea muncii, primăvara, vara, florile și frunzele de toamnă sunt perfecte.
Compoziția nr. 1 "Fluturi de porumb"
Ansamblu de flori de porumb albastru și liliac pe bază grea. Fundal - chibrituri lipite pe carton. Dacă doriți, deschideți cu lac. Dacă creați un cadru, obțineți o imagine destul de decentă.
Compoziția nr. 2 "Leucantemul albastru"
Florile sunt foarte asemănătoare unei margarete albastre. Petalele sunt înguste, frunzele sunt mai mari. Fundal - foaie de album. La colțurile sale sunt ramuri de șolduri de trandafiri. Puteți semna o carte poștală dacă aranjați floarea uscată puțin diferit.

ierbar


Compoziția nr. 3 "Floarea Soarelui - Korepsis"
Petalele galbene sunt neobișnuit de delicate, translucide. Este dificil să le pui într-o carte pentru uscare, dar rezultatul este excelent. Fundal - hârtie verde groasă - asocieri cu lăstari tineri.

ierbar


Numărul de compoziție 4 "Iasom"
O frunză de floare aromată de primăvară este localizată pe carton lucios maro.

ierbar


Componenta nr. 5 "Buchet"
Versiunea ușoară a primei cărți poștale. Nu este nevoie să lipiți meciurile seara, puteți folosi doar foaia de album.

ierbar


La fabricarea de aplicații în stilul "Herbarium" folosit lipici PVA. Acestea sunt cărți poștale frumoase. Mama va fi fericită.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat