DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
Nunta este un eveniment important în viață atât pentru noii căsătoriți, cât și pentru mediul lor apropiat. În această zi responsabilă și mult așteptată, responsabilitatea revine absolut tuturor: Tinerii nou-selectați cu atenție ținuta, aleg un loc potrivit pentru sărbătoare, comandați transportul, muzica, alege inele. Oameni apropiați, părinți, prietene și tovarăși, la rândul lor, se confruntă cadouri pentru eroii ocaziei. Practic, la nunțile noastre cum decurge această procedură, ele oferă fie electrocasnice, lenjerie de pat, suveniruri, dar mai ales multe persoane preferă să-i felicite pe nou-născuți cu un cadou în bani și vor cumpăra singuri ceea ce consideră necesar pentru viața lor împreună. Dar cel mai important lucru la nuntă este o felicitare verbală cu urări sincere, precum și o frumoasă felicitare memorabilă. Este posibil să cumpărați un plic sau o carte poștală fără probleme, dar este oarecum banală, însă realizarea unei cărți frumoase de nuntă manuală va fi deja foarte plăcută și va lăsa cele mai sincere impresii despre tine. Doar această clasă de master vom învăța o lecție despre fabricarea unei cărți de nuntă de formă complexă. Va fi o carte de tip clamshell, care se transformă perfect într-o carte obișnuită.

Avem nevoie de astfel de articole pentru MK:
• Foaie A4 de hârtie acuarelă;
• Fișă de caiete într-o casetă pentru dezvoltarea schemei;
• Hârtie de nuntă și de hartie romantică, trei foi diferite;
• Ștampilarea „În ziua nunții” în acuarelă cu cerneală visinie și neagră;
• Imagini ale nunții, doar cinci piese;
• Colț de lucru deschis și pumn de gaură de bord;
• Flori diferite atât în ​​culori cât și în formă;
• Inima scobită de soare din pericol;
• Verighete acrilice cu timbre, un set de timbre de nuntă cu diferite elemente, cerneală neagră;
• Panglică de organza albă și satin alb în inimă;
• Fluture roz de la tăiere;
• Perlele sunt rotunde și în formă de inimă în alb;
• Pandantiv două inimi;
• Instrumente suplimentare pentru lucru: îngheț, cuțit de papetărie, foarfece ascuțite, un creion simplu, ștergătoare, bricheta, pistol de lipici.

de ce avem nevoie


Mai întâi luăm o foaie de caiet într-o cutie și pe ea desenăm o diagramă a bazei unei cărți poștale complexe. Mărimea extinsă a cărții poștale va fi de 18 * 30 cm. Marcăm baza acuarelei.

desenați elementele de bază


Conform schemei, realizăm linii de notare, pentru aceasta folosim o riglă și foarfece. Principalul lucru este să așezați baza pe o suprafață solidă. Dungile roșii din diagramă indică o tăietură, prin urmare, exact sub riglă facem tăieturi cu un cuțit clerical.

desenați elementele de bază

faceți linii de notare


Îndoiți cardul cu îndoituri externe și interne, ca în diagramă. Acum luăm o hârtie de scrapbook și măsurăm următoarele dimensiuni: 2 buc - 5 * 18 cm, 2 buc - 5 * 9,8 cm, 2 buc - 4,8 * 9,8 cm, 1 buc - 7,8 * 9,8 cm și 4 bucăți - 4,8 * 4,8 cm. Decupăm toate figurile.

faceți linii de notare

Îndoiți cardul


Lipim imaginile cu bandă pe hârtie de scrapbook și le cosem individual. Tăiați inscripțiile de felicitare.

Imagini cu lipici

Imagini cu lipici


Toate detaliile hârtiei de hârtie sunt acum lipite de bază și fiecare element este cusut cu o mașină de-a lungul marginilor.

blițează elementul cu o mașină de scris

blițează elementul cu o mașină de scris


Ștampilăm dreptunghiul separat din hârtie acuarelă cu inele, realizăm un colț deschis și realizăm o buclă pentru o bandă în colțul superior cu un pumn. Cardul este pliat, pliat de 10 * 18 cm. Facem un castel de hârtie. Trecem banda cu un pumn de gaură de bordură, o asamblăm într-un inel și o lipim astfel încât să fie purtată pe o carte poștală. Lipiți inscripția și decorare.

blițează elementul cu o mașină de scris

Lipiți restul decorului

Lipiți restul decorului


Lipiți restul decorului, ca în fotografie. La mijloc facem un buzunar pentru bani. Pliem factura și o introducem în buzunar. Gata! Foarte blând și neobișnuit!

Lipiți restul decorului

Card de nunta sofisticat
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat