DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Palarie de tricotat pentru nou-nascuti
Capacele pentru nou-născuți sunt foarte ușor de tricotat, simple și rapide. De asemenea, este foarte interesant. Mai ales imaginați-vă cum atunci această pălărie va arăta pe capul iubitului vostru copil. Deci, astăzi vom învăța cum să tricotăm o pălărie cu ace de tricotat pentru un nou-născut. Vom vedea două opțiuni pentru execuție. Una este mai simplă - netezime facială și elastică. A doua opțiune ne va învăța cum să facem un model de orez și un model de perle cu ace de tricotat.

Șapcă de tricotat pentru nou-născut


Să începem cu o opțiune mai simplă.
Colectăm 46 de bucle și tricotăm cu o bandă elastică 1x1 aproximativ 8 rânduri. După aceea, trebuie să creștem numărul de bucle cu 10. Prin urmare, realizăm croșete la fiecare 5 bucle. Rezultatul este de 56 de bucle. Va exista o circumferință normală a capului. Fotografia arată că la tricotat au fost folosite diferite culori. Puteți lega o pălărie pentru un nou-născut monofonic, dacă aveți fire de o singură culoare. Modelul este foarte simplu. Pe lângă adăugarea de culori noi, tricotăm 4 dungi verticale pentru model. Pentru a face acest lucru, după fiecare 12 bucle faciale tricotăm două purluri. Se dovedește astfel de „căi” care împart capacul în „sectoare”. Pentru o fâșie de albastru deschis, aici sunt tricotate 4 rânduri, iar pentru un albastru închis, două rânduri. Apoi din nou ne întoarcem la alb și așa mai departe. Astfel, este necesar să se lege 8-10 centimetri. După aceea, să trecem la reducerea numărului de bucle. Cum o vom face. În primul rând, trebuie să tricotați două împreună fața, repetând această acțiune la fiecare 7 bucle. În rândul greșit, trebuie să tricotați toate buclele cu cele greșite, fără nicio reducere. Apoi, trebuie să tricotați două împreună cu cea din față, repetând deja la fiecare 6 bucle și așa mai departe în toate rândurile următoare, până când vom începe să tricotăm două la fiecare două bucle (prin 5, 4, 3 și 2 bucle, respectiv). Rândurile din spate continuă să tricotăm pur și simplu. Nu este necesară reducerea numărului de bucle. Buclele care rămân la capăt trebuie transferate într-un ac cu un fir de aceeași culoare și strânse într-un cerc. Este mai bine să faceți acest lucru după ce marginile capacului sunt cusute.

tricot o pălărie


Rezultatul este o pălărie de iarnă atât de drăguță. Este mai bine să puneți o capotă sub el înainte de a merge cu copilul la o plimbare pe stradă. Și dacă tricotați cu fire de lână și pe ace de tricotare mai subțiri, atunci puteți face fără o pălărie subțire suplimentară.

tricot o pălărie


A doua versiune a capacului pentru bebeluș este tricotată după același model ca și precedentul (același număr de bucle, croșete, rânduri și așa mai departe). Aici vom aborda mai detaliat modelele. Modelul de orez este dublu față. Adică arată la fel atât din față, cât și din interior. Pentru a-l conecta, trebuie să urmați această schemă:
În rândul din față tricotăm totul în același mod ca și pentru 1x1 elastic: față, spate, fețe., Afară ... În rândul din spate continuăm să tricotăm toate buclele doar într-un model, nu înțepător. Dacă a existat o buclă greșită, o facem pe cea greșită. Bucla față, respectiv, tricotăm partea din față. În următorul rând din față, trebuie să schimbați ritmul buclelor de tricotat: tricotăm buclele din față ca purl, iar purlul ca cele din față. În rândul greșit, nu trebuie să schimbăm nimic. De fapt, trebuie să fie amintită o regulă: rândurile inversă se încadrează în model, iar schimbarea buclelor are loc doar în rândurile frontale. Aceasta este tocmai principala diferență față de modelul perlelor.

tricot o pălărie


Și aici diferența este deja clar vizibilă. Culoarea albă este asociată cu un model de perle, iar roșu - orez.

tricot o pălărie


Modelul de perle cu ace de tricotat (de asemenea, pe două fețe) este realizat după cum urmează:
  • În rândul din față, tricotați la fel ca o gumă de 1x1: față, spate, fețe., Afară ... și așa mai departe până la sfârșit.
  • În partea greșită facem contrariul. Adică: parte greșită, față, afară., Persoane.
  • În primul rând, schimbăm din nou buclele. Dacă a fost o parte greșită în ultimul rând, tricotați-o cu o buclă facială. Partea din față, respectiv, tricotează bucla greșită și așa mai departe.

Iată o pălărie atât de drăguță. Pe ea tricotare este nevoie de o zi chiar și pentru cei care au învățat recent să țină ace de tricotat în mâini și să tricoteze buclele greșite și față.

Șapcă de tricotat pentru nou-născut
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat