DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Flori de hârtie
A da cadouri la rude și prieteni este întotdeauna foarte drăguț. Acele cadouri care lasă o amintire lungă și amintiri plăcute sunt amintite în special. Aici, de exemplu, ai de gând să mergi la o zi de naștere, aniversare sau pur și simplu să întâlnești un prieten vechi și trebuie să dai flori. Florile proaspete sunt, desigur, frumoase, dar nu de mult. Câteva zile și flori, cum nu a fost. S-ar părea că pare să existe un cadou, dar nu a mai rămas multă memorie sau memorie. Prin urmare, în astfel de cazuri, va fi foarte util să învățați cum să faceți flori realizate manual. Ele arată foarte frumoase, parcă vii și rămân pentru amintiri lungi și plăcute. Nu sunt comparate cu florile artificiale, pentru că sunt făcute cu propriile mâini și sunt considerate un prezent destul de valoros în vremea noastră. De exemplu, același mic buchet poate fi chiar realizat din hârtie colorată folosind tehnologie origami. Rentabil, iar rezultatul este colorat și memorabil.

Această master class ne va ajuta să realizăm un buchet folosind tehnica origami. Pentru a face acest lucru, trebuie să luăm următoarele:
  • Hârtie colorată de roșu, portocaliu, galben, albastru și violet;
  • scobitori;
  • foarfece;
  • Lipici PVA;
  • conducător;
  • Teip bandă verde;
  • Vază pentru un buchet.


Flori de hârtie Origami

trebuie să ia următoarele


Mai întâi trebuie să tăiem pătratele din hârtia colorată, din care mai târziu vom face petale de flori. Fiecare floare pe care o avem va consta din cinci petale. În total, vom avea și cinci culori în buchet, deci vom avea și cinci pătrate pentru fiecare culoare de hârtie. Deci, am tăiat cinci pătrate din fiecare hârtie de 7x7 cm.

tăiați cinci pătrate


Toate hârtiile vor fi pe o singură față, astfel încât petalele se vor dovedi, parcă cu stamine în interior. Vor fi dungi albe în centru, deoarece partea din spate este hârtie albă. Începem să facem primul grup de petale roșii. Întoarceți pătratul cu partea albă spre partea de sus.

Începeți să faceți primul grup

Începeți să faceți primul grup


Îl pliem în diagonală pe jumătate, obținem un triunghi dublu.

Îl pliați pe jumătate în diagonală


Acum adăugăm la centru mai întâi partea stângă a triunghiului, iar apoi dreapta. În aparență, obținem un mic rombl pliat.

mici romboi

mici romboi


Acum întoarcem laturile pliate exact pe jumătate, obținem triunghiuri ascuțite pe ambele părți. Laturile proeminente ale fiecărui triunghi sunt întoarse astfel încât să se alinieze laturilor romboiului.

înfășurați așa

înfășurați așa


Împătim fiecare parte în jumătate. Luăm o perie și cu adeziv PVA împletim ambele triunghiuri.

frotează ambele triunghiuri

frotează ambele triunghiuri


Ne așezăm reciproc într-o petală, se dovedește exact la jumătate, apăsăm literalmente zece secunde și îndreptăm o astfel de petală. Mijlocul este obținut prin vene albe.

Mijlocul este obținut

Mijlocul este obținut


Facem acest lucru în total 25 de petale de cinci culori. Luăm scobitori, vom forma flori.

formează flori

formează flori


Ungem partea unei petale cu lipici, ne sprijinim de cealaltă, o prindem ușor și o îndreptăm. Deci, petala prin petală, formăm o floare de cinci petale. Pentru a face buchetul deosebit de luminos, combinăm culorile petalelor: roșu cu portocaliu, albastru și violet, galben și albastru, galben și violet.

haina cu lipici

lipici floarea


În centrul fiecărui stick o scobitoare. Acum învelim fiecare portbagaj cu o bandă verde de ceai.

lipici o scobitoare

transformăm o bandă verde de ceai


Buchetul este gata! Pare foarte fain. Vă mulțumim pentru atenție.

Flori de hârtie Origami
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat