DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » „Eșarfa„ tandrețe ”în tehnica„ Nebun-vul
Istoria eșarfei datează de mai bine de două mii de ani. Pentru prima dată, o eșarfă a apărut în China antică în scopuri practice - pentru a se proteja de frig și vânt. Acesta a fost confecționat din lână, mătase și dantelă și alte materiale. Astăzi este, de asemenea, o parte din garderoba la rece, și un accesoriu pe vreme caldă, și chiar ca bijuterii. Eșarfele sunt purtate de toată lumea: de la un copil mic la o persoană în vârstă, așa că mulți designeri, stilisti și oameni obișnuiți încearcă să poarte acest articol minunat al garderobei într-un mod original. Fiecare fată visează la un lucru original care se potrivește stilului ei. Pentru a face un lucru sau, de exemplu, cercei, o fustă, o haină, unică în garderoba ei. Există o astfel de oportunitate - de a face cu propriile mâini la cel mai mic cost posibil. Vă sugerez să o faceți din fire și șifon folosind tehnica Crazy-vul (adică fir nebun). Particularitatea și avantajul unei astfel de eșarfe este originalitatea, ușurința de execuție și costul redus. Nimeni nu va avea o astfel de eșarfă. Și chiar dacă cineva face ceva similar, tot se va dovedi în felul său, într-un mod diferit.
Așa că hai să începem!

Vom avea nevoie de:
-30 cm țesătură de șifon de fiecare culoare (roz, alb și gri),
fire de cusut (alb, roz gri, nuanțe de gri și roz),
- prosoape de hârtie,
- fire de lurex argintiu,
- masina de cusut
- bara de ac
-Scissors,
Cârlig de croșetat
-bulavki,
Creioane Portnovsky.

Vom avea nevoie


Progresul muncii
1. Desfaceți un prosop de hârtie de-a lungul eșarfei dorite. Dacă nu există suficientă lățime, atunci desfaceți aceeași lungime și fixați marginile cu ace. Aceasta este baza. Puteți utiliza o țesătură nețesută dacă nu doriți prosoape de hârtie, dar țesătura nețesută este de câteva ori mai scumpă și se dizolvă în apă mai rău, în plus, este mai dificil de găsit, deoarece aveți nevoie de o țesătură specială, nețesută solubilă în apă. Anume, datorită solubilității sale bune în apă și buget, l-am ales și vă sfătuiesc.

șervețel de dantelă


2. Pe șifon, desenăm picături sub formă de pene de păun lung 8-10 cm, aceste bucăți sunt decupate. Aproximativ 30 - 25 de bucăți ar trebui să aibă 30 cm din fiecare culoare. În total, undeva în jur de 90 de picături ar trebui să funcționeze.

desenați picături


3. Prindem picăturile cu ace pe întreaga zonă a eșarfei dorite sau le aruncăm pe bază. Îmi plănuiam prosoape. La fel de convenabil este. Trebuie să spun că picăturile trebuie să fie distribuite uniform pe întreaga suprafață și să vă asigurați că nu există o singură culoare în apropiere sau că nu există picături undeva strânse și undeva în altă parte lichid.

Stingeți picăturile cu ace


4. Pe mașina de cusut, coasem cusăturile de la o picătură la alta pe toată eșarfa, mai întâi într-o culoare - roz. Această lucrare este lungă, dar rezultatul merită. Pe linie de mașină, asigurați-vă că intrați în picătură, așa cum se arată în fotografie, altfel întregul produs se va despărți în bucăți după spălare, deoarece picăturile nu vor fi cusute împreună, apoi în alte culori - gri, roz și alb.

Coase pe o mașină de cusut

Coase pe o mașină de cusut


Deci pe toată eșarfa.
5. Puteți coase „venele” picăturilor cu Lurex sau puteți pur și simplu peste zona eșarfei.

Coase pe o mașină de cusut


6. Înmuiați totul în apă caldă fără pulbere și spălați ușor pentru a dizolva hârtia. Scoateți hârtia din eșarfă.

se înmoaie în apă caldă


7. Apoi uscarea și fierul.

uscat și fier


8. Ne uităm - nu există nici o hârtie, rămâne doar „țuica”.
9. Pentru a face eșarfa să pară îngrijită, croșetăm marginile, dar puteți pur și simplu să le tăiați bine. Am legat marginea eșarfei cu fire, pe care le-am folosit pentru a coase spațiul dintre picături. Am conectat mai multe culori într-un singur fir și am legat mai întâi buclele de aer obișnuite în jurul marginii. captând marginile eșarfei. Astfel, s-a dovedit doar o margine îngrijită. În continuare, am croșetat o eșarfă pentru frumusețea cu coloane cu un croșetat. S-a dovedit grozav!

fara hartie


Drept urmare, se obține o astfel de eșarfă.

Eșarfă tandrețe în tehnica Crazywood


Alte opțiuni pentru purtarea și demonstrarea produsului în sine.

Eșarfă tandrețe în tehnica Crazywood


Vreau să spun că din mediul meu oamenii nu au înțeles cum am făcut această eșarfă. A trebuit să le explic tuturor. Mulți au dorit imediat aceeași culoare, dar diferită.

Eșarfă tandrețe în tehnica Crazywood

Eșarfă tandrețe în tehnica Crazywood


Succes creativ!
Autorul - Bodrova Elizaveta Sergeevna.
Comentarii (1)
  1. Victoria
    #1 Victoria vizitatori 14 august 2015 23:16
    4
    Bună după-amiază Cât de interesant ai făcut-o! Și am poftă, aruncând fir. Vă rog să-mi spuneți, prosoape de hârtie, sunt cele care arată ca șervețele doar mai dense? sau alte altele? Și cad din țesătură? Odată am încercat să blochez o bucată mică pe un șervețel. Deci tot nu pot să scot complet hârtia din cusături. Poate că m-am spălat nepoliticos? Vă rog să-mi spuneți dacă există un fel de cip atunci când spălați, dacă coaseți pe prosoape de hârtie. Chiar nu vreau să cumpăr un nețesut solubil în apă scump. Și mi-a plăcut foarte mult tehnica ta, cu siguranță o voi încerca.

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat