DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » »Reparații de perete
Până în prezent, picturile picturilor foto sunt, fără îndoială, o decorație foarte elegantă și elegantă a dormitorului. Tehnologia lumii moderne a avansat atât de mult în această zonă, încât în ​​loc de peisaje vechi, pe hârtie fragilă subțire, a apărut uneori o imagine cu adevărat plină de viață, izbind în frumusețea și realismul ei. Acum, multe picturi murale au o selecție largă de parcele nu numai, ci și materiale de execuție, precum: hârtie, nețesute, vinil și alte texturi care ajută la afișarea structurii lemnului sau cărămizii și creează imaginea reală maximă a materialelor naturale chiar la locul tău.

reparații murale


Aș dori să vorbesc despre mica mea reparație, care, în final, a făcut toată familia mea fericită. Culoarea maro plictisitoare nu a inspirat deloc și am vrut să ofer dormitorului nostru un pic de romantism, culori deschise și luminoase care ajută la îmbunătățirea stării noastre de spirit. Așa că hai să mergem.

curățarea pereților


Primul lucru cu care am început este o curățare minuțioasă a pereților de numeroase straturi de tapet vechi. Pot spune că acest proces necesită multă răbdare, deoarece chiar și particule mici trebuie eliminate din pereți. Pentru a îmbunătăți separarea hârtiei de pereți, puteți utiliza atât apă obișnuită, cât și lichide speciale. În cazul nostru, am udat intens pereții cu apă caldă, am așteptat puțin și am îndepărtat tapetul vechi cu spatule.

tapetat tapet vechi


După lungi lucrări, pereții noștri păreau îngrozitori, erau vizibile urme ale stucului vechi, care nu a fost niciodată adus în „minte”. Nu există nicio cale de a face fără aliniere, iar următoarea etapă a fost următoarea.

zidurile noastre păreau îngrozitoare

zidurile noastre păreau îngrozitoare


Pentru a evita ciuperca, mucegaiul și alte necazuri, pereții trebuie doar să fie grunduți. Am folosit un grund de penetrare profundă.

grund de penetrare profundă


După toți pereții, colțurile au fost deja amorsate și uscate, puteți trece la pasul următor: dacă este necesar, tencuiați pereții, dacă nu (ca în versiunea noastră) este suficient să folosiți chit.

chit


Am folosit atât un chit clasic, cât și un finisaj pentru a ascunde micile denivelări din pereți. Toate etapele de gătit sunt indicate de producător pe ambalaj. În anumite proporții, amestecați chit uscat cu apă rece și amestecați bine.

chit pe perete


Apoi, urmând toate regulile, aplicăm mortarul cu o mistrie și un cuțit de chit pe perete, apăsând pe spatula în sine, împrăștind soluția în sus și în jos, la stânga și la dreapta, mergând de la un perete la altul. Ar trebui să știți că pentru munca de calitate, în special în colțurile camerei, trebuie să utilizați două spatule de dimensiuni diferite.

pereții sunt bine tencuiți


După ce toți pereții au fost tencuiți complet și s-au uscat deja, ne-am propus să punem podeaua.

aliniați-o cu tabla tare


Întrucât a fost pusă pe scânduri, am decis, înainte de a pune linoleum, să-l nivelăm cu tabla tare. Desigur, pentru alinierea de înaltă calitate, trebuie să utilizați materiale mai groase și mai groase, cum ar fi tablă din fibră sau placaj, dar pentru o familie tânără cu un buget limitat, placa tare poate fi, de asemenea, potrivită. L-am bătut cu grijă până la scânduri, astfel încât să nu se „plimbe” pe picioare.

aliniați-o cu tabla tare


Următorul pas va fi așezarea linoleumului. Culoarea aleasă a fost bej cu un model simplu pentru a face camera luminoasă. Pot spune că acesta nu este deloc un proces dificil, principalul lucru este că linoleumul „nu este înghesuit”, iar marginile nu sunt presate în pereți, altfel în loc de o podea plată veți obține valuri urâte.

parchet linoleum

parchet linoleum


După lucrare, camera a început să pară proaspătă, curată și luminoasă. Și am procedat la înnobilarea suplimentară a dormitorului nostru.
Lipirea tapetului și tapetului foto. S-a decis lipirea tapetului pe partea sa mai mare, care este adiacentă ferestrei.Pentru început, așa cum este scris în instrucțiuni, ar trebui să faceți marcaje pe perete: acestea sunt linii drepte care se intersectează într-un punct din mijloc.

Tapet și tapet foto


Măsurați-le folosind o linie și un nivel de construcție. Un pic de efort și sârguință și o bucată de natură este deja plăcută ochiului chiar la tine acasă.

Tapet și tapet foto

Tapet și tapet foto

Tapet și tapet foto


Nu au fost probleme cu alegerea tapetului foto, îmi doream ceva blând și frumos, dar ce poate fi mai frumos decât florile? Vreau să spun că ideea de stil și schema de culori a camerei a apărut tocmai din imaginea de pe tapetul foto.
Tapet cu lipici. Pentru o mai bună lipire, trebuie să folosiți un lipici special potrivit pentru un anumit tip de tapet. În cazul nostru, tapet nețesut și, în consecință, lipici selectat pentru acest tip.

adeziv netesut


Tapet lipici fără să se suprapună între ele.

Tapet și tapet foto


Am început să lipim de la ușă, întrucât ușa este nivelată și nu a fost nevoie să desenăm aspectul primei foi pe o linie de plumb.

Tapet și tapet foto

camera de lipire

poklein photowall-hârtie


Continuați până la tavan. Am ales țiglă germană „Format” (desenul „Rhapsody”), care ne-a permis să decoram rapid și fără efort plafonul. Principalul avantaj al acestei plăci este că cusătura este aproape invizibilă și arată foarte frumos.

tigla de tavan


Ultimele modificări ale reparației au fost lucrările cu placi cu plafon și podea.

tigla de tavan


Plăcile cu fustele și pragul sunt alese pentru a se potrivi cu ușa din cameră.

scânduri

pervaz

scânduri de placă pe podea


Rezultatul a fost o reparație care dincolo de recunoaștere ne-a schimbat dormitorul. Estimați-vă.

reparații murale

reparații murale

reparații murale

reparații murale

tapet foto


Vă dorim toate reparațiile de succes!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat