DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Cernă de flori
Recent, clemele au devenit atât de populare încât a nu-l avea nu este doar amuzant, ci chiar jenant. Deci, să rezolvăm această situație. Astăzi vom vorbi despre cum să legăm un frumos clip de flori cu propriile mâini. Pentru a face acest lucru, avem nevoie de un cârlig (grosime de 3 mm) și fire de potrivire (de asemenea de 3 mm grosime) Ai ales deja culoarea pe gustul tău.
Așadar, să trecem la treabă. Colectăm 6 bucle și le conectăm într-un cerc. Este destul de ușor de conectat - pentru a face acest lucru, trageți firul prin prima și ultima buclă, astfel încât să obțineți o buclă.

Cernă de flori

Cernă de flori


După ce avem un cerc, merită să-l legăm. Pentru a face acest lucru, tricotați 10 coloane fără stropire suplimentară pe căldură. Ar trebui să o obțineți astfel:

Cernă de flori

Cernă de flori


Nu uitați să interconectați rândurile, deoarece, ratând acest lucru, nu veți obține o floare frumoasă, dar nu este clar ce. În continuare, vom lucra la tricotarea coloanelor din bucle și schițe suplimentare. Pentru a face acest lucru, adăugați încă trei bucle la bucla deja existentă a noului rând, apoi adăugați o schiță și abia după aceea tricotăm o nouă coloană. Astfel, este necesar să tricotăm întregul rând, dar! Acest rând trebuie să conțină 16 coloane, ceea ce înseamnă că, tricotându-l, ar trebui să alternați una și două coloane în rândul inferior anterior.

Cernă de flori

Cernă de flori

Cernă de flori


Acum vom trece la un nou rând, dar cu o dublă schiță la buclă. Pentru a face acest lucru, mai întâi adăugați încă patru bucle la bucla existentă, apoi faceți o schiță dublă:

Cernă de flori

Cernă de flori


Astfel, tricotăm întregul rând, dar în rezultatul final ar trebui să obținem 25 de coloane. Pentru a face acest lucru, la fel ca în rândul precedent, alternează una sau două coloane dintr-o buclă.

Cernă de flori


Ar trebui să avem un astfel de cerc. Când cercul este gata, puteți merge la lucru cu petalele. Pentru început, colectăm 15 bucle gratuite, la cea existentă și le conectăm la rândul anterior prin 5 coloane.

Cernă de flori

Cernă de flori


În mod similar, mai facem de patru ori. Drept urmare, ar trebui să obținem acest lucru:

Cernă de flori


Pentru ca totul să iasă frumos, frunzele rezultate ar trebui să fie tricotate cu coloane simple, fără bucle suplimentare și o schiță (la fel cum am tricotat primul rând).

Cernă de flori

Cernă de flori


Tricotăm rândul următor în același mod ca al doilea - adăugăm trei bucle și o schiță suplimentară.

Cernă de flori

Cernă de flori

Cernă de flori

Cernă de flori


Astfel, tricotăm întregul rând.

Cernă de flori


Pentru a împleti tricotarea frumoasă și să nu fie depășită, după rândul modelat, folosim un rând simplu de tragere (la fel ca primul rând și petalele au fost tricotate).

Cernă de flori

Cernă de flori


Tricotăm rândul următor în același mod ca al treilea - bucle suplimentare cu două schițe.

Cernă de flori

Cernă de flori


Apoi vine din nou rândul de tragere, care va fi finalul acestei flori. Cu asta ar trebui să terminăm.

Cernă de flori


O floare este gata, dar pentru clemă avem nevoie de 15 flori. După ce sunt gata pentru noi, vom continua la conectarea lor. Totul aici este mult mai simplu decât ar putea părea la prima vedere. Dacă priviți cu atenție, atunci în forma sa, floarea noastră seamănă cu cinci metri, așa că o vom conecta prin aceste „tăieturi”.

Cernă de flori


Astfel, conectăm toate cele 25 de flori împreună, astfel încât să obținem trei rânduri de 5 flori fiecare.

Cernă de flori


Acum ar trebui să adăugați atingerea finală - și anume, să conectați totul într-un mod circular pentru a-i da forma unei cleme.
Aceasta este totul. Gulerul ușor de flori este gata.
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat