DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
Pentru fabricarea lemnului, vor fi necesare următoarele materiale:
  • margele albe - 85 g;
  • margele negre - 10 g;
  • margele gri - 60 g;
  • margele verzi - 50 g;
  • margele verzi întunecate - 45 g;
  • bucată de placaj;
  • șurub metalic;
  • flori artificiale pentru decorare;
  • margele verzi pentru suport de orice culoare, 20 g.


Procesul începe cu fabricarea unui trunchi de mesteacăn. Pe un fir cu un ac, formați 35 de margele negre și blocați-le într-un inel. Strângeți o perlă și întindeți firul prin ultima perlă a primului rând și a primei a 2-a, strângeți următorul mărgele și continuați să țeseți în aceeași ordine. Această metodă se numește „țesutul mâinilor într-un cerc”. Pentru portbagaj trebuie să folosiți mărgele albe mate ca culoare principală, și negru și gri pentru a da naturalitate mesteacănului. Lungimea trunchiului va fi de 120 de rânduri, fiecare al 10-lea rând trebuie redus cu câte o perlă. Firul nu este tăiat. Butoiul este umplut cu polietilenă folosind un pal lung.

făcând un trunchi de mesteacăn


Mai departe, urmează fabricarea ramurilor groase. Pentru a face acest lucru, strângeți trei margele albe pe un fir și folosiți metoda „țesut manual” pentru a începe ramura, adăugând încă una pe ambele părți, până când se obține un rând de șapte margele. Închideți aceste șapte margele într-un inel și continuați să țeseți în mod „țesut manual în cerc”. O astfel de ramură ar trebui să aibă o lungime de 35 de rânduri și fiecare al șaptelea rând trebuie redus cu o perlă. Este necesar să completați încă 13 ramuri: 2 ramuri - 35 rânduri, 4 ramuri de 18 și 30, 3 ramuri de 25 de rânduri. Firele nu sunt decupate.

făcând un trunchi de mesteacăn


Pentru a face pliante, trebuie să colectați trei margele de culoare verde închis și unul verde deschis pe un fir și să parcurgeți același fir prin primul. Obțineți partea superioară a frunzei. Cea de-a doua perlă de lumină colectată este trecută prin prima lumină. Acesta este partea de jos a frunzei. În acest fel, executați cele trei părți superioare și două inferioare ale prospectului. Dă frunzelor același fir cu ajutorul a două mărgele suplimentare. Firul trebuie să fie strâns legat și tăiat. Faceți alte 500 de frunze.

frunze de mesteacăn


După ce s-au făcut ramurile groase și frunzele de mesteacăn, a venit rândul pentru ramuri subțiri. Pentru a face acest lucru, pe firul rămas al unei ramuri groase, colectați 35 de margele gri și 1 verde și atașați o frunză. Așezați spatele printr-o margine verde și cinci perle cenușii. Încă patru margele cenușii sunt înțepate și una verde, o frunză este atașată, iar firul revine, se obține o crenguță mică. Astfel de ramuri sunt făcute la fiecare 5 mărgele pentru a face ramuri subțiri cu frunze. Poate exista orice număr de astfel de ramuri.

frunze de mesteacăn


Următorul pas este să coase ramuri groase la trunchiul de mesteacăn. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un ac mare, care trebuie tras prin ramuri mari și trunchi. În partea de sus a mesteacănului, puteți face mai multe ramuri subțiri cu frunze.

Mesteacăn de mărgele

Mesteacăn de mărgele


Pentru suport, se ia o bucată de placaj, în care este găurit o gaură, se introduce un șurub de 10-15 cm și se înșurubează în polietilenă, datorită căreia trunchiul se poate dovedi ușor curbat. Aplicați lipici pe suport și turnați mărgele verzi, apoi lipiți buruiana. De asemenea, aplicați lipici pe punctele de atașare a ramurilor groase cu un trunchi.
Mesteacănul este gata.

Mesteacăn de mărgele
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat