DIY fă-o singur
Cursuri magistrale, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete
» » » »Tilda-capra Nastasya
Tilda-capra Nastasya

În așteptarea anului caprei, este plăcut să ai simbolul său în casa ta, astfel încât anul să meargă cu succes și fericit. Și, în același timp, te rog pe tine și pe cei dragi cu o creație atât de minunată. Voi descrie în detaliu procesul de fabricație al unei astfel de capre Nastasya și puteți face cu ușurință propriul vostru lucru unic.

Tilda capra Nastasya


Dau desenul la dimensiuni mari, așez în mod special o riglă lângă el, astfel încât să te orientezi cu dimensiunile.

orientat cu dimensiunile


Așezați modelele pe o cârpă rulată față în față, de preferință lenjerie. Încercuiește conturul, fixează-l cu ace înainte de a coase, pentru a nu deplasa piesele. Coaseți și tăiați marginile în exces, lăsând nu mai mult de 4 mm. Faceți crestături în jurul marginii.

Puneți modele pe țesătură


Faceți mici tăieturi pentru umplutură suplimentară și dovediți toate părțile caprei.

Faceți mici tăieturi


Completați detaliile cu un creion de iarnă sintetic.

Umpleți piesele strâns


Înfășurați ușor cârpa în coarne și fixați-le în locația dorită.

trage în coarne


Coase coarne cu o cusătură secretă sau altul, nu contează. Prindeți urechile cu ace pe locurile de cusut - pe spatele capului în spatele coarnelor.

Coase coarne


Coase urechile, poți să coase peste margine.

Coase urechile


Atașați picioarele la vedere laterală a corpului

Atașați picioarele


și coase-le cu nasturi.

coase-le cu nasturi


Acum trebuie să îmbrați festiv capra. Pentru a face acest lucru, luați orice țesătură care se potrivește cu culoarea, tăiați două dreptunghiuri și înfășurați pe părțile lungi.

îmbracă festiv capra


Coaseți dantela pe o mașină de scris, este mai bine natural, arată mult mai spectaculos decât panglicile kapron.

Coaseți dantela


Tăiați o fâșie îngustă de țesătură în jumătate - acestea vor fi mânecile unei sundress. Coaseți toate detaliile și coaseți tivul cu o cusătură de tiv.

tăiați țesătura pe jumătate


Aflați detaliile despre sundress.

Aflați detaliile despre sundress


Coaseți butoanele la mâini, îmbrăcate în mâneci și colectați partea superioară a sundressului cu fir.

Coaseți butoanele la mâini


Acum coaseți ușor partea superioară a sarafanului până la gâtul caprei noastre, eventual peste margine. Încercați să mențineți decolteul plat. Pe viitor, îl vom închide cu dantelă, dar este îngust, va fi urât larg.

coase partea de sus a sundress-ului


Atașați mânecile cu mânere la linia de cusut a secțiunii superioare a sundressului, fixați-o cu ace pentru fixare și coase.

știft cu ace de fixat


Coaseți dantela la un sarafan, vă puteți limita la un gât.

Coaseți dantele la sarafan


Decorați copitele cu fire sau vopsele. Faceți o față. Brodează ochii de capră, nasul, gura, fac cilia. Puteți desena o față cu vopsele pe țesătură, în loc de ochi, coase pe margele - toate acestea sunt destinul imaginației voastre. Din anumite motive îmi place să brodez. Pentru a menține cilia în formă - umeziți-le cu apă dulce.

decorați copitele


Rămâne să faci o împletitură. Pe un caiet obișnuit, înfășurați un fir de lână, de preferință pufos și ușor. Nu este nevoie să faceți o împletitură groasă - capra este mică și zveltă, pentru a nu încărca prea mult imaginea.

Rămâne să faci o împletitură


Tăiați frunza de rană pe o parte. Faceți o coadă de porc. Lasă un breton, împleteste împletitura și legă-l pe un arc sau ca mine pe un fir de ață.

Faceți o coadă de porc


Coaseți o împletitură și aruncați-o peste umăr. Puteți da o mână în mâini, vânt în jurul capului - totul este în imaginația și preferințele voastre. O capră poate fi oferită un coș de flori, o bară de ciocolată, o pungă de cadouri. Da, orice! Mult noroc!

Coaseți o împletitură
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat