DIY fă-o singur
Cursuri de master, instrucțiuni, sfaturi utile, rețete.
» » » »Acoperirea părului„ Flori de maci ”
Floarea de mac are propria sa particularitate și disimilitate față de ceilalți, dar atrage în ea. Prin urmare, imitația macului înflorit este adesea folosită în diferite bijuterii și picturi de designer. Femeile acului folosesc imaginea acestei flori pentru a crea pene de păr, culoarea roșie strălucitoare a acestor muguri pe fundalul nuanțelor întunecate de păr arată mai ales fascinant.

Floare de mac


Pentru a crea un ac de păr fermecător, am nevoie de:
- ac de păr.
- penseta cu margini lungi subțiri.
- o panglică roșie de 5 cm lățime.
- foarfece.
- pliante din fomiaran.
- pistol cu ​​clei.
- margele mari în formă de cristal.
- mai ușoară.

Crearea de bijuterii.
Mai întâi trebuie să fac petale de flori, iar pentru aceasta am tăiat pătrate cu laturile de 5x5 cm dintr-o panglică roșie.În total, am nevoie de 24 de bucăți pentru acest ac de păr. Pentru fiecare floare se vor consuma 12 petale.

Creați bijuterii


În continuare, toate pătratele trebuie să tundă cele două colțuri superioare, rotunjindu-le.

faceți petale


Acum cânt ușor marginea rotunjită a viitoarei petale, în timp ce întind cu atenție tăierea la fiecare 1 cm pentru a obține un val. Astfel, toate părțile părții trebuie prelucrate, cu excepția tăierii inferioare.

singe rotunjit


Acum încep să procesez tăierea de jos. Întorcând partea cu fața în jos, în mijlocul tăieturii netratate a petalei, fac o îndoire viitoare.

începe procesarea tăierii inferioare


Acum remediez plasa cântând țesătura și lipind articulațiile. Această pliere va face petala voluminosă, dând forma necesară. După aceea, îndrept partea și îndrept pliul. Rezultatul este o petală atât de frumoasă.

Remediaz pliul


În aceeași secvență, trebuie să fac restul petalelor necesare acului de păr. După crearea lor, puteți începe să asamblați flori. Pentru fiecare mugur, sunt necesare 12 petale. O perlă mare în formă de cristal va fi folosită ca centru al florii. Pe o astfel de mărgelă, lipesc treptat petalele în jurul întregii circumferințe, apăsând-o ferm spre bază. Drept urmare, am primit doi boboci frumoși.

puteți începe să alegeți flori


Acum aplicând lipici pe partea mugurii, le lipesc împreună. Și atașez pliante la baza florilor.

Floare de mac


După aceea, îmi rămâne să fixez un ac de păr la baza florilor.

Atașez pliante la baza florilor


Acest lucru completează crearea acului de păr, ea este gata!
Comentarii (0)

Citește și

Coduri de eroare pentru mașinile de spălat